mala_sa -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (9.12.2011 10:56:02)
|
Jutroooo, uu bas ste se raspisale [sm=smiley36.gif] A evo dojio, pa se sad igra - dokad vidjet cemo [sm=smiley36.gif] Mi AS koristimo od prvog dana, sve vazno vam je napisala Sbeba. Neko je pitao za nosic - mi smo to rijesili stalnim ukapavanjem fizioloske Ljubicice cini mi se da si ti govorila kako tvoj djecak nece nigdje da doji osim kad ste kuci...Draga i mi smo ti u istom problemu (vec odavno), jedino kad dodju gosti ja ga dojim u njegovoj sobi (tako da tad nemamo problema)...Ali svugdije drugo se okrece, nervira, zagrcava, ma uzas zivi - i onda place od gladi jer nije jeo [sm=smiley13.gif]. Neznam ja sam mozda pogrijesila sto sam ga uvijek dojila u tisini, u istoj fotelji i u istoj sobi[sm=zmeden.gif] - ali od prvog dana nije volio kad ima neko pored nas i kad se prica [sm=smiley29.gif] Sweet mi imamo onu sa vise polozaja, i u njoj je od 5,5mj (kad smo i poceli sa dohranom). A probaj naci na netu (npr u nekoj prodavnici) - od kad se koristi (obicno to pise pored samog artikla. I da, mi nismo imali temp poslije vakcina. Nadam se da su nam bolesne bebice bolje, Jelena i Lady [sm=smiley31.gif] Tukice ako neda prici sa pumpicom, kupi sprej (i kad uprskas, sacekaj 30sec i okreni je na stomak - trebalo bi izaci). I ako mozes kupi babyvac - vjeruj mi spas je [sm=smiley31.gif] Ostale moje drage imate veliki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|