mala_sa -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (8.12.2011 13:49:00)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Ašoni IZVORNA PORUKA: mala_sa Asoni ako prelistas vidjet ces da je sve podijeljeno po uzrastu djece, i onda samo procitaj ono sto je vezano za uzrast tvog djeteta [sm=smiley36.gif] Hvala ti, istina nisam ni prelistala, samo vidjela da ima 270 i ostavila za bolje dane [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sad mi je već lakše. I da, najveći problem mi je (bio) što se redovno budila oko 4 ili 5 da doji, pa smo je posljednjih 5 dana odvikavali, probudi se, ali ne damo sikiti. I već dvije noći izdrži do pola 7, to su jedine dvije noći da sam ja u komadu spavala 6 sati u posljednjih nepunih 10 mjeseci. Pa se sad nadam da će šmizla nastaviti ovim tempom. A ja naspavana, nevjerovatno. Ma meni nisu problem nocna budjenja, ja sam se i bez njega budila makar 2x u noci, sto u wc, sto da vodu pijem. Meni je "problem" sto on zaspi iskljucivo dok doji. Mogu na prste nabrojati koliko puta je zaspao drugacije. I kad zaspi, budi se nakon 5-10 minuta makar 3x dok ne utvrdi. Voljela bih da zaspi bez moje pomoci, ali ne znam kako [sm=smiley1.gif] Vjerovatno jos nije spreman za to. Joj moj A se uspava sam ali uz pomoc cucle (on mora nesto da cucla), a Mahdi...hmm... mozda da ga umjesto tebe uspava tm [sm=zmeden.gif]. Tako ce i utvrditi, a i nece se buditi iz potrebe da mirise siku...
|
|
|
|