mala_sa -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (19.1.2012 13:21:42)
|
Helou i od nas [sm=smiley1.gif] Adin nocas i danas nikakav, spavanje je bilo katastrofa (budio se svakih sat vremena) - gore nego kad se tek rodio. Jutros place za svaku sitnicu... Bice da nas je uhvatio onaj skok u razvoju sa 9mj [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Pitanje: sta mislite koliko dugo se koristi onaj park za igru, mi ga kontamo sad kupiti (pa neznam isplati li se, ako cu ga koristiti samo dok ne prohoda)[sm=zmeden.gif] Lepetetka moj A hoce bas svaku kupovnu teglicu - i to hranjenje traje max 5min, on samo otvara usta i spuca 120gr sad pa sad. A kad mu ja napravim jedino voli spinat, sve ostalo nesto pomalo melja po ustima i opet kad mu ponudim kupovnu iza ove moje, tu kupovnu spuca cijelu [sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif] Palachinko ja sam nekad procitala da tikvica moze tesko pasti bebicama. E sad mozda moze i da izazove alergiju (to se ne sjecam). Al probaj mu opet dati kad se to smiri, pa ces znati. Demented mi smo ovo pili oko 1,5 mjesec. S tim sto smo i sa hranom dosta zeljeza unosili (spinat, jaja, meso). I otprilike nal je trebalo oko 2,5 mjeseca da to regulisemo. Mersiha ma draga niko nas nije posvadjao, nego ja tamampocnem tipkati - A tad bas nesto pocne da zanovijeta i tako pola stvari zaboravim napisati... Kako nam je djug?? [sm=smiley31.gif] Amam sta mislis da ti danas pitas doktora smije li on ovo piti, pa da ti ja posaljem postom jednu kutiju??? [sm=smiley31.gif] Malim bebicama sretni mali rodjendancici, i M sretan prvi polurodjendanko [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] [sm=darilo.gif]
|
|
|
|