pynki -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (19.1.2012 11:02:03)
|
hello zenice nisam vas stigla iscitati da se samo javimo,jucer je N primila tu famoznu vakcinu hBuser posted image nisu je mjerili ali ima negdje oko 4,6kg jer smo ja i mm kad je mjerila zutilo ostali sami u ambulanti i stavili je na vaguuser posted image ugl napreduje po planu hB...meni je bilo mucno da je cuvam dok je bodu al bilo mi glupo da kazem da je mm cuva, okrenula sam glavu bilo mi je zao gledati dok je boduuser posted image user posted image inace evo nije kakila 8mi dan, pedijatrica joj pipala jucer pubu, sve ok, kaze jedino da malkice masiram da joj crijeva prorade, i nije frka sto ne kaki posto je dojim eh jedino mi drugarica rece da se poslije vakcine ne smije dijete iznositi 3 danauser posted image a ja mm, i mala jucer cio dan hodali, ja rjesavala neke papire pa smo isli u shopping, pa razgledali kolica, kupila mama maloj zvecke neke i tako, sad me strah da joj nisam naskodila, a u DZ mi nista nisu rekli????????? i dobila sam nistatin kapi za krupicu, mm htio kupiti daktanol gel i nisu mu dali u apoteci, jucer ja opet otisla da JA kupim nisu mi dali?????? kazu ne smiju maloj bebi taj gel da dajuuser posted image _____________________________ "Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40 jel ti bebac ima jos zutilo??? mamina dusica 16.09.2011
|
|
|
|