mishkica -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (18.1.2012 19:45:34)
|
Pozdrav mame, malo da i mi sarnemo, ja suvijek citam, ali slabo piskaram, moja svrlja nece da jede, sekira me, uh uh, vidim i neke od vas istu muku muce, pa de me utjesite promjeni li se to ikad nabolje? nama je 7 mjeseci i nekoliko dana...Amam i meni je dr na zadnjem pregledu rekla da obratim paznju na lijevo oko jer kao ide unutra, i ja i muz od tada ko ludi, stalno gledamo nosamo predmete ispred da vidimo kako ce i sta ce, sklonili sve iznad glave sto bude, i ono iznad kreveca i iznad u vrticu ono sto pjeva, ma sve, da nista ne gleda preblizu gdje se moze oko kriviti...ma ne znam, znaju utjerati strah u kosti ovi dr..ja tako svojoj kazem da mi slabo hoce jesti, kaze meni zena nudi je stalno, svasta izmisljaj, mora jesti, a ja jadna samo sto ne placem svaki dan, moze 5 i 6 sati da nista u usta ne stavi, a kad vode joj hocu da dam zine ko sretna i pije li pije, al jelo nula cista...bebanima nahladjenim brzo ozdravljenje, mamama malih beba sabura, sve prodje brzo, i veliki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]svima
|
|
|
|