|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
13.1.2012 11:10:32   
mersiha 77
cicibanko avatar je vauuu,ma cura je med medeniuser posted image user posted image user posted image user posted image
hej hajde dajder ti nju meni za snahu,hocesli?user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3776
13.1.2012 11:11:02   
mimikimi
jel to i super beba ima rodjendancic a ja ne vidim ticker pa koliko je mjeseci
sve najbolje i sretan rodjendan super bebo i od nas najvise zdravlja mu zelimo i da slusa svoju mamu user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3777
13.1.2012 11:11:41   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mimikimi

super bebo jest jest a jesmo i mi zene za razmatranje kad se sjetih prvih dana kad se rodila samo molila da sto prije prodje vrijeme da bebac malo naraste izadje iz ceteresnice a dok se okrenemo oni ce u skolu aBd da krenuuser posted image user posted image user posted image

Tačno tako! Nama se potrefile one visoke tempeature, sve +40 bilo, pa Ramazan, sve sam kontala daj da sto prije prodje ova četeresnica, a eto, slijedeci petak mom malom pola godine! Leti, leti...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3778
13.1.2012 11:13:58   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mimikimi

super bebo jest jest a jesmo i mi zene za razmatranje kad se sjetih prvih dana kad se rodila samo molila da sto prije prodje vrijeme da bebac malo naraste izadje iz ceteresnice a dok se okrenemo oni ce u skolu aBd da krenuuser posted image user posted image user posted image

Tačno tako! Nama se potrefile one visoke tempeature, sve +40 bilo, pa Ramazan, sve sam kontala daj da sto prije prodje ova četeresnica, a eto, slijedeci petak mom malom pola godine! Leti, leti...

ja kad se sjetim tog perioda ma sto dijasporci kažu "štres i samo štres"user posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3779
13.1.2012 11:15:14   
Super Beba
hvala, hvala :))

ma leti vrijeme brzinom svjetlosti...vjerujete li da se sada i ne sjećam kako je bilo kad je mali imao 2, 3 mjeseca i kad je bio pozicioniran na samo jednom mjestu (ah, ta lijepa vremena user posted image )...sad pravi mali čo'ek :) ne kažu džaba da se po djeci najbolje vidi kako vrijeme prolazi... a da ne kažem da se perioda trudnoće ne sjećam haman pa nikako..isto k'o da sam bila trudna u prošlom nekom životu :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3780
13.1.2012 11:16:55   
palachinken
Ma šuti, dobro je nama bilo, kad vidim kako se friške mame ispate oko grčeva, upala dojki i sličnog. Ali jesam znala oplakat user posted image

A trudnoća, bilesi drugi ivot, ali je bilo super, ja bih opet, bas sam se nauzivala u trudnoci.

< Poruku je uredio palachinken -- 13.1.2012 11:18:50 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3781
13.1.2012 11:41:06   
Medi_87
Pozzz samod a uletimo i cestitamo rođendancic jos malo ap vellikom djecaku Super bebo nek je sretna i radostan user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3782
13.1.2012 12:01:19   
Amam
Hvala cure,evo moj ciko cijelo jutro poljupce dijeli user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3783
13.1.2012 12:45:27   
tukica
Uletih samo da cestitam rodjendancice, Amam, S.bebo,Mersiha - sreeeeeeetniiii roooodjendancici!!!! sve naj, naj, naj od user posted image .... 

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3784
13.1.2012 12:47:16   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Amam

Hvala cure,evo moj ciko cijelo jutro poljupce dijeli user posted image

dusa mala ja jedva cekam te dane user posted image user posted image user posted image

evo meni U u krilu slusa gummy gummy a mama mahala user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3785
13.1.2012 12:50:58   
animagical
jutrouser posted image sretni rodjendancici svim, koliko ih imauser posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3786
13.1.2012 12:52:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

jutrouser posted image sretni rodjendancici svim, koliko ih imauser posted image  

kakvo jutro meni dan u 16 Uma u 7 i 15 user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3787
13.1.2012 13:06:55   
plava72
đe ste žene user posted image ...evo vratia se šime iz mrtvih...uuuuh juče čitav dan imala temperaturu 39 a groznicaaaa da ne pričam...počela sam piti one tkivne soli jer sam primijetila da mojoj curi nije dovoljno ono što imam u sikama,inače sam jednom u 24h osjetila da mlijeko nadolazi pa sam odlučila početi piti kad sam ih već dobila i tako za 2-3 dana mlijeka ko u priči i ja sva sretna ,nije mi palo na pamet da izmuzam kad sam  ih tek napunila...išla sam dr.kaže nije mastitis,da skidam tem. i stavljam tople obloge na dojku (samo me desna boli,nije tvrda i nema pločica) i da izmuzam višak...kad ono nigdje viška opet manjak...evo opet sam popila onaj napitak pa ćemo vidjeti šta će biti...kad su dojke bile pune moja Dž se najede i obandači pa spava dan i noć sa kratkim buđenjima pa me je i to počelo plašiti...subhanela nikad rahat..

evo i mi čestitamo rođendane velike i male user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3788
13.1.2012 13:09:53   
bebix
Dan i od mene, nama ti je budjenje svako jutro dok jos mrak vani bude, negdkje oko pola 7, presvucem guzonjicu i malo se poigramo pa spavanjac, ranije sam ostajala budna a sad s njim na bracni pa odvalimo spavanjac do 11user posted image user posted image
Meni gosti navalili ovih dana ko da sam se tek porodilauser posted image , ej zene jutros oprala kosu feniram se i gledam toliki mi je izrastak na glavi, da me stid hodati, ali kako otici frizeru, jedino sa I, jer ga nemam na toliko vremena nigdje ostavitiuser posted image
Sretni rodjendancici nasim drugarimauser posted image user posted image
Odoh malo sad citati uz kaficu sta ste sve pisaleuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3789
13.1.2012 13:28:07   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: bebix

Dan i od mene, nama ti je budjenje svako jutro dok jos mrak vani bude, negdkje oko pola 7, presvucem guzonjicu i malo se poigramo pa spavanjac, ranije sam ostajala budna a sad s njim na bracni pa odvalimo spavanjac do 11user posted image user posted image

i mi smo ovako kad je bila manja i super sam se znala naspavatiuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 3790
13.1.2012 13:32:38   
bebix
i mi smo ovako kad je bila manja i super sam se znala naspavati

Ej vjeruj pravo mi prelazi u navikuuser posted image user posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3791
13.1.2012 13:35:33   
bebix
Animagical sutra drugu A rodjendancic, mashallah kako rastu misonje maleuser posted image , kad si ti mislila njemu poceti davati cvrstu hranu, ja mislila kad napuni 4, pa poslije toga par dana pokusatiuser posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 3792
13.1.2012 13:41:54   
Anica1
Sensia kako nam je djugajica mala , jesu li se smirili grcici i stenjanje? Dusica mala, vidis kako ona pazi mamu pa odredi dizanje u 7,00, zna ona da ne valja spavati dugo user posted image Drzi se one "ko rano rani dvije srece grabi" user posted image
Saljemo vam punoooo pusa!! Cekamo lijepo vrijeme pa da krenu setnje po vilsu sa  drugaricom Umicom user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 3793
13.1.2012 13:50:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Sensia kako nam je djugajica mala , jesu li se smirili grcici i stenjanje? Dusica mala, vidis kako ona pazi mamu pa odredi dizanje u 7,00, zna ona da ne valja spavati dugo user posted image Drzi se one "ko rano rani dvije srece grabi" user posted image
Saljemo vam punoooo pusa!! Cekamo lijepo vrijeme pa da krenu setnje po vilsu sa  drugaricom Umicom user posted image

ma mi se druzimo i po danu i po noci user posted image
ma nekje ona meni zdrava i nek napreduje i ja sretna

sinoc je masAllah u 9 zaspala sa dosta budenja al i ja sad cim ona smiri zaspim ko metak user posted image user posted image user posted image user posted image
danas imamo babine pa se moja cura i ja razradile user posted image  ona zeza a ja pokusavam da radim

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3794
13.1.2012 13:55:27   
Anica1
IZVORNA PORUKA: plava72

...počela sam piti one tkivne soli jer sam primijetila da mojoj curi nije dovoljno ono što imam u sikama,inače sam jednom u 24h osjetila da mlijeko nadolazi pa sam odlučila početi piti kad sam ih već dobila i tako za 2-3 dana mlijeka ko u priči i ja sva sretna ,nije mi palo na pamet da izmuzam kad sam  ih tek napunila...

Plava72, kakav je to napitak za nadolazenje mlijeka? I ja muku mucim sa manjkom pa moram dohranjivati sada.

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3795
13.1.2012 13:59:42   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

ma mi se druzimo i po danu i po noci user posted image
ma nekje ona meni zdrava i nek napreduje i ja sretna

sinoc je masAllah u 9 zaspala sa dosta budenja al i ja sad cim ona smiri zaspim ko metak user posted image user posted image user posted image user posted image
danas imamo babine pa se moja cura i ja razradile user posted image  ona zeza a ja pokusavam da radim

Ma hajde sve nam to ide u radni staz user posted image nek su zive i zdrave i nek smo ih docekale user posted image
Moja se maloprije iskakala nakon 5 dana, ja presretna kad sam vidjela da se dusa mala nateze user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3796
13.1.2012 14:06:16   
bucko
Pozdrav. I ja bih voljela čuti šta je to za nadolaženje mlijeka?Hvala..

04.11.12. u sami sumrak meni je svanulo

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3797
13.1.2012 14:14:16   
ciciban26
Eh sto mene ova moja švrća zeza,spremila je da idemo po nalaze i spustila u ljulju da se obucem,i skopodjica zaspala,usecerila pravo i sad sjedim spremna i cekam da se probudi user posted image . A da li sam i ja legla odmah bi progledala user posted image
E bebix sad ce 4.rodjendancici,prvo Ajnur,pa tvoj medenjak pa Ena user posted image user posted image user posted image user posted image .  Kakva si ti sa stomakom poslije CR,moj nesto slabo spada user posted image
I ja sam Eni kontala uvesti malo dohrane kad napuni 4 mj. samo ne znam s cime da krenem. Hajmo mame sa duzim iskustvom sta prvo uvesti od cvrste hrane i koliko kolicinski?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu bucko)
Neposredna veza do poruke: 3798
13.1.2012 14:21:11   
bebix
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Eh sto mene ova moja švrća zeza,spremila je da idemo po nalaze i spustila u ljulju da se obucem,i skopodjica zaspala,usecerila pravo i sad sjedim spremna i cekam da se probudi user posted image . A da li sam i ja legla odmah bi progledala user posted image
E bebix sad ce 4.rodjendancici,prvo Ajnur,pa tvoj medenjak pa Ena user posted image user posted image user posted image user posted image .  Kakva si ti sa stomakom poslije CR,moj nesto slabo spada user posted image
I ja sam Eni kontala uvesti malo dohrane kad napuni 4 mj. samo ne znam s cime da krenem. Hajmo mame sa duzim iskustvom sta prvo uvesti od cvrste hrane i koliko kolicinski?

user posted image user posted image  isti su, mi kad trebamo negdje ici, I tako cvrsto spava kao nikaduser posted image
Vrijeme leti, aBd na proljece ce nam super biti bit ce veliki za skitnju po graduuser posted image
A sto se tice stomaka, ja sam se sad jos udebljala, vise nego tek poslije poroda, stomaka iiiiiiiiima a ja neznam kad smijemo poceti sa kakvim vjezbicamauser posted image
Ja sam zvala prijateljicu ona ima neku knjigu za bebe oko hranjenja i to, uzet cu od nje a za pocetak sam je pitala kako pocinje, ona mi je rekla prvo mrkva 3 dana kuhana, samo 1-2 kasicice, pa 3 dana kuhana jabuka, pa 3 dana kuhani krompir, pa mislim riza sve pasirano, nadam se da cu ubrzo otici po tu knjigu, pa ti javim dalje hehe, pozzz sretno za nalaze

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3799
13.1.2012 14:28:59   
pynki
ciciban i mene to zanima.mojoj curetini u ned punih 4mjeseca pa bi valjalo da nam daju koji savjet starije mamice mislim sa starijim bebicama.....
sretni rodjendancici svima

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Porod :)
smajli80

Pitanjce za majke koje su imale 2 ili više porođaja(prirodna)Da li su oba otpočela:

U istoj ned.trudnoće (46%)

Na isti način(pukao vodenjak,bolovi) (2%)

Prvi nema nikakve veze sa drugim (52%)

Broj svih glasova: 81

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *