Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel to i super beba ima rodjendancic a ja ne vidim ticker pa koliko je mjeseci sve najbolje i sretan rodjendan super bebo i od nas najvise zdravlja mu zelimo i da slusa svoju mamu
super bebo jest jest a jesmo i mi zene za razmatranje kad se sjetih prvih dana kad se rodila samo molila da sto prije prodje vrijeme da bebac malo naraste izadje iz ceteresnice a dok se okrenemo oni ce u skolu aBd da krenu
Tačno tako! Nama se potrefile one visoke tempeature, sve +40 bilo, pa Ramazan, sve sam kontala daj da sto prije prodje ova četeresnica, a eto, slijedeci petak mom malom pola godine! Leti, leti...
super bebo jest jest a jesmo i mi zene za razmatranje kad se sjetih prvih dana kad se rodila samo molila da sto prije prodje vrijeme da bebac malo naraste izadje iz ceteresnice a dok se okrenemo oni ce u skolu aBd da krenu
Tačno tako! Nama se potrefile one visoke tempeature, sve +40 bilo, pa Ramazan, sve sam kontala daj da sto prije prodje ova četeresnica, a eto, slijedeci petak mom malom pola godine! Leti, leti...
ja kad se sjetim tog perioda ma sto dijasporci kažu "štres i samo štres"
ma leti vrijeme brzinom svjetlosti...vjerujete li da se sada i ne sjećam kako je bilo kad je mali imao 2, 3 mjeseca i kad je bio pozicioniran na samo jednom mjestu (ah, ta lijepa vremena )...sad pravi mali čo'ek :) ne kažu džaba da se po djeci najbolje vidi kako vrijeme prolazi... a da ne kažem da se perioda trudnoće ne sjećam haman pa nikako..isto k'o da sam bila trudna u prošlom nekom životu :)
đe ste žene ...evo vratia se šime iz mrtvih...uuuuh juče čitav dan imala temperaturu 39 a groznicaaaa da ne pričam...počela sam piti one tkivne soli jer sam primijetila da mojoj curi nije dovoljno ono što imam u sikama,inače sam jednom u 24h osjetila da mlijeko nadolazi pa sam odlučila početi piti kad sam ih već dobila i tako za 2-3 dana mlijeka ko u priči i ja sva sretna ,nije mi palo na pamet da izmuzam kad sam ih tek napunila...išla sam dr.kaže nije mastitis,da skidam tem. i stavljam tople obloge na dojku (samo me desna boli,nije tvrda i nema pločica) i da izmuzam višak...kad ono nigdje viška opet manjak...evo opet sam popila onaj napitak pa ćemo vidjeti šta će biti...kad su dojke bile pune moja Dž se najede i obandači pa spava dan i noć sa kratkim buđenjima pa me je i to počelo plašiti...subhanela nikad rahat..
Dan i od mene, nama ti je budjenje svako jutro dok jos mrak vani bude, negdkje oko pola 7, presvucem guzonjicu i malo se poigramo pa spavanjac, ranije sam ostajala budna a sad s njim na bracni pa odvalimo spavanjac do 11 Meni gosti navalili ovih dana ko da sam se tek porodila , ej zene jutros oprala kosu feniram se i gledam toliki mi je izrastak na glavi, da me stid hodati, ali kako otici frizeru, jedino sa I, jer ga nemam na toliko vremena nigdje ostaviti Sretni rodjendancici nasim drugarima Odoh malo sad citati uz kaficu sta ste sve pisale
Dan i od mene, nama ti je budjenje svako jutro dok jos mrak vani bude, negdkje oko pola 7, presvucem guzonjicu i malo se poigramo pa spavanjac, ranije sam ostajala budna a sad s njim na bracni pa odvalimo spavanjac do 11
i mi smo ovako kad je bila manja i super sam se znala naspavati
Animagical sutra drugu A rodjendancic, mashallah kako rastu misonje male , kad si ti mislila njemu poceti davati cvrstu hranu, ja mislila kad napuni 4, pa poslije toga par dana pokusati
Sensia kako nam je djugajica mala , jesu li se smirili grcici i stenjanje? Dusica mala, vidis kako ona pazi mamu pa odredi dizanje u 7,00, zna ona da ne valja spavati dugo Drzi se one "ko rano rani dvije srece grabi" Saljemo vam punoooo pusa!! Cekamo lijepo vrijeme pa da krenu setnje po vilsu sa drugaricom Umicom
Sensia kako nam je djugajica mala , jesu li se smirili grcici i stenjanje? Dusica mala, vidis kako ona pazi mamu pa odredi dizanje u 7,00, zna ona da ne valja spavati dugo Drzi se one "ko rano rani dvije srece grabi" Saljemo vam punoooo pusa!! Cekamo lijepo vrijeme pa da krenu setnje po vilsu sa drugaricom Umicom
ma mi se druzimo i po danu i po noci ma nekje ona meni zdrava i nek napreduje i ja sretna
sinoc je masAllah u 9 zaspala sa dosta budenja al i ja sad cim ona smiri zaspim ko metak danas imamo babine pa se moja cura i ja razradile ona zeza a ja pokusavam da radim
...počela sam piti one tkivne soli jer sam primijetila da mojoj curi nije dovoljno ono što imam u sikama,inače sam jednom u 24h osjetila da mlijeko nadolazi pa sam odlučila početi piti kad sam ih već dobila i tako za 2-3 dana mlijeka ko u priči i ja sva sretna ,nije mi palo na pamet da izmuzam kad sam ih tek napunila...
Plava72, kakav je to napitak za nadolazenje mlijeka? I ja muku mucim sa manjkom pa moram dohranjivati sada.
ma mi se druzimo i po danu i po noci ma nekje ona meni zdrava i nek napreduje i ja sretna
sinoc je masAllah u 9 zaspala sa dosta budenja al i ja sad cim ona smiri zaspim ko metak danas imamo babine pa se moja cura i ja razradile ona zeza a ja pokusavam da radim
Ma hajde sve nam to ide u radni staz nek su zive i zdrave i nek smo ih docekale Moja se maloprije iskakala nakon 5 dana, ja presretna kad sam vidjela da se dusa mala nateze
Eh sto mene ova moja švrća zeza,spremila je da idemo po nalaze i spustila u ljulju da se obucem,i skopodjica zaspala,usecerila pravo i sad sjedim spremna i cekam da se probudi . A da li sam i ja legla odmah bi progledala E bebix sad ce 4.rodjendancici,prvo Ajnur,pa tvoj medenjak pa Ena . Kakva si ti sa stomakom poslije CR,moj nesto slabo spada I ja sam Eni kontala uvesti malo dohrane kad napuni 4 mj. samo ne znam s cime da krenem. Hajmo mame sa duzim iskustvom sta prvo uvesti od cvrste hrane i koliko kolicinski?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Eh sto mene ova moja švrća zeza,spremila je da idemo po nalaze i spustila u ljulju da se obucem,i skopodjica zaspala,usecerila pravo i sad sjedim spremna i cekam da se probudi . A da li sam i ja legla odmah bi progledala E bebix sad ce 4.rodjendancici,prvo Ajnur,pa tvoj medenjak pa Ena . Kakva si ti sa stomakom poslije CR,moj nesto slabo spada I ja sam Eni kontala uvesti malo dohrane kad napuni 4 mj. samo ne znam s cime da krenem. Hajmo mame sa duzim iskustvom sta prvo uvesti od cvrste hrane i koliko kolicinski?
isti su, mi kad trebamo negdje ici, I tako cvrsto spava kao nikad Vrijeme leti, aBd na proljece ce nam super biti bit ce veliki za skitnju po gradu A sto se tice stomaka, ja sam se sad jos udebljala, vise nego tek poslije poroda, stomaka iiiiiiiiima a ja neznam kad smijemo poceti sa kakvim vjezbicama Ja sam zvala prijateljicu ona ima neku knjigu za bebe oko hranjenja i to, uzet cu od nje a za pocetak sam je pitala kako pocinje, ona mi je rekla prvo mrkva 3 dana kuhana, samo 1-2 kasicice, pa 3 dana kuhana jabuka, pa 3 dana kuhani krompir, pa mislim riza sve pasirano, nadam se da cu ubrzo otici po tu knjigu, pa ti javim dalje hehe, pozzz sretno za nalaze
ciciban i mene to zanima.mojoj curetini u ned punih 4mjeseca pa bi valjalo da nam daju koji savjet starije mamice mislim sa starijim bebicama..... sretni rodjendancici svima