Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jesam nekakva umorna ko pasce, cijeli dan gosti se smjenjuju, kad navale brate sve jedni za drugim, djeca spavaju pa odoh i ja u horizontalu
sporty mamaa znaci da ja stavim ogrlicu na suncanje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Jutro, za kafu uvijek musterija moji su ustali oko 7:20. Taman da stariji ne moze da stigne da se spremi za obdaniste Al za nama je jedna relativno mirna noc sa 3 budjenja a ija sam legla ranije oko 1
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Cim je u stanju da trenira mamicu,odlicno je . Sad je prava smjeska,samo pokazuje krezubice jjoj i mi nocu,sve mehanicki,tacno ne znam jesam li dosla ili posla .Probudim se pa kontam kad je vela,sinoc je mucio zacepljen nosic pa nas je svako malo budila. Ja mislim kad bi se desilo da prespava cijelu noc da bih se zabrinula
Cim je u stanju da trenira mamicu,odlicno je . Sad je prava smjeska,samo pokazuje krezubice jjoj i mi nocu,sve mehanicki,tacno ne znam jesam li dosla ili posla .Probudim se pa kontam kad je vela,sinoc je mucio zacepljen nosic pa nas je svako malo budila. Ja mislim kad bi se desilo da prespava cijelu noc da bih se zabrinula
hehehhe dusa mala pa ja sam veliiiiiika djevojcica....morma da se smijem ista sam ti, kad odspava 5 sati u cugu ja ustajem da vidim je li dise..... kako vi izlazite po ovoj zimi i snijegu? ja razmisljam o kenguru...
Kad je ja vodim dr. u narucju,a kad sam s mm u sjedalici,meni pretesko da je nosim u sjedalici. I ja sam razmisljala o kenguru ili wrap marami pa sad ne znam,kad zavrsimo op vidjet cu,sve zavisi koliko ce oporavak trajati. zadnjih dana slabo hodamo da ne bi pokupila neki virus pa da opet ne bi morale odgadjati op. A brzo ce nam i proljece,pa kolica . Samo se bojim,obzirom da se nikako ne vozi u njima,da dama nece ni htjeti. Jeste vi na kraju uzeli ona chicco
Jutro i od mene. Sinoc me teta Azra rastavila na proste faktore. Isplakala san se posteno. Nastavila masurati,malog forsiram da sto vise doji,jadno dijete umori se...poslije podoja komira se 2-3 sata pa opet. E sad me brine to sto je sinoc i jutros imao zelenu stolicu. Da li je to zbog ovog mog problema,ili nesto opasno. Sta zapravo moze bit ta boja stolice.
Kad je ja vodim dr. u narucju,a kad sam s mm u sjedalici,meni pretesko da je nosim u sjedalici. I ja sam razmisljala o kenguru ili wrap marami pa sad ne znam,kad zavrsimo op vidjet cu,sve zavisi koliko ce oporavak trajati. zadnjih dana slabo hodamo da ne bi pokupila neki virus pa da opet ne bi morale odgadjati op. A brzo ce nam i proljece,pa kolica . Samo se bojim,obzirom da se nikako ne vozi u njima,da dama nece ni htjeti. Jeste vi na kraju uzeli ona chicco
jesmo i snjima stalno izlazimo po trznim centrima a izlazili smo i dok nije bilo snijega, ne buni se hB zaspi ili razgleda.....
ma htjece samo joj nemoj onaj polozaj da lezi to nece nijedna beba, mi stavimo AS na kolica i ne buni se vecinom zaspi.....
uh evo ukakila se dozavrat sve mokro na njoj, kontam da su joj male pelene, mora mama sici po broj vece ovo mi se stalno desava.... guzla moja sad smo na 2 pa cemo preci na 3
Dobro jutrooo Cicibanko moram da primjetim avatar ,masallah kako slatka cura! Mimikimi,S.bebo sretni mali rodjendancici,da vam bebaci budu uvijek zdravi i veseli. Da i mi prijavimo ,danas je mom Emanu 9 mj.ljubi ga majka.Boze kako vrijeme brzo prolazi.
Drznice procitah za stolicu,tvoje plocice nebi trebala imati veze s tim,niti se mliijeko mijenja,moze biti od neceg sto si ti pojela,a i onako se da desiti da stolica ne bude zlatno-zuta.
Ja jutros ostavila malog kod mame pa da odem po doznake, sat i po sam čekala 2 papira, strinu im poljubim. Sad malo sebi dodjem, popijem kafu u miru pa po bebu.
evo razara mi po kuci sve ali hajde sta se moze jutros joj prvi put dala keksolina jao dok nije stukla sve nije se predala ja kontala ajd malo da vidim kak joj se svidja a ona ko iz gladnih da je pobjegla
palacinko idem na posao pocetkom marta ali ce djevocurak moj kod tete na cuvanje polovinom februara da se malo pripremimo
Dobro jutrooo Cicibanko moram da primjetim avatar ,masallah kako slatka cura! Mimikimi,S.bebo sretni mali rodjendancici,da vam bebaci budu uvijek zdravi i veseli. Da i mi prijavimo ,danas je mom Emanu 9 mj.ljubi ga majka.Boze kako vrijeme brzo prolazi.
Drznice procitah za stolicu,tvoje plocice nebi trebala imati veze s tim,niti se mliijeko mijenja,moze biti od neceg sto si ti pojela,a i onako se da desiti da stolica ne bude zlatno-zuta.
amam draga, hvala ti puno :) Vjeruješ li da nisam ni znala da je danas 13.-ti hehe...uh, još mjesec dana i postajemo velikiiiii :)))) i mi vama želimo sretan 9. mjesec i puno zdravlja, ljubavi i sreće!
mimikimi - sretan rođendančić i vama..vama danas punih 10, jel'' tako? Da vam bude u zdravlju i veselju :)
< Poruku je uredio Super Beba -- 13.1.2012 11:11:21 >
super bebo jest jest a jesmo i mi zene za razmatranje kad se sjetih prvih dana kad se rodila samo molila da sto prije prodje vrijeme da bebac malo naraste izadje iz ceteresnice a dok se okrenemo oni ce u skolu aBd da krenu
Sensia imas srecu pa slusa u kolicima. Ova smizla je mirna ako setamo vani, po TC pravi dernek,10 min joj dosta. Setamo mm i ja po tc a ona se krenu derati,kaze meni neka zena"Gospodjo place vam beba" A ja u narucje i setaj Joj kad spomenu ovo gospodjo,kako se ja glupo osjecam kad me neko tako oslovi,ja sebi jos mlada za to . Gospodje mi starije tete,napucane Amam hvala sto primjeti avatar i moju curu Sretan mali rodjendanko bebacu Leti,leti vrijeme jos malo pa ce vam veliki rodjendan Sbebo,mimikimi i vasim bebolinam zelimo sretne rodjendanke,a necemo ni macu zaboraviti