sporty mamaa -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (9.1.2012 11:55:43)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Super Beba palachinken - zašto ne podebljaš taj jedan obrok? Obzirom da uskoro ideš nazad na posao, nek mu taj kruti obrok skroz zamijeni mliječni, tj. da ne moraš dojiti nakon obrok...eventualno mu počni uvoditi drugi obrok, nekad poslijepodne, al'' u manjim količinama...tebi svakako ne gine smanjenje ponude mlijeka kad kreneš na posao, osim ako ne planiraš se izdajat dok si na poslu... Ma ne moram ja dojiti, nego ja ponudim da zalije, on hoce, jer kad je kod mame, fino ruca i popije vode poslije. Drzi njega taj obrok, nije to problem, jedino da probam uvesti "veceru" pa da vidim hoce li ga navece drzati duze. A izdajat planiram, za jedan obrok, pumpicu pa u wc [sm=smiley1.gif] pa da li na flasicu da li mlijecnu kasicu nek jede. Zao mi da mu toliko obroka, tri dvevno, cvrsta hrana izbije dojenje, mali je jos. palacinko i ja sam kontala sljedeci tjedan na staz, pa onda izdajati jednom u wc -u. Mene jedino brine sto mi je staz u bolnici, pa se ne zagadi mlijeko nekako I gdje mislis cuvati to mlijeko do kuce, meni glupo staviti bocu u frizider, da vide sestre i doktori
|
|
|
|