minie -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (10.1.2012 10:16:16)
|
Jutro, I mi smo nocas malo slabije spavali. R se budio 3 puta. Palacinken da li si ti isla po misljenje kod pedijatra ili si sama kupila taj gel? Jutros sam mu gledala na gornjoj usnici ima dvije tackice a na donjoj jednu. Sa unutrasnje strane obraza nisam primijetila, ali na jeziku ko da ima malo, ali bas malo. Mene bradavice bole kad doji, tako da je definitivno to. Kontam da kupim taj gel, da ga ne vodim sad po DZ, virusa milion, a jutros citam da se pojavio i neki novi virus H3N1 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Znaci mazem taj gel njemu po ustima poslije podoja, ali i sebi na bradavice. Sinoc skinula one blaznice (koje sam jako cesto inace mijenjala) i porbudila se nocas oko 3 i sve je bilo mokro, mlijeko curi na sve strane. Kako se vi zenice borite sa curenjem mlijeka, evo ja sad stavila neke pamucne krpice, ali pravo brzo budu mokre. Animagical pravo mi je zao sto te boli glava, probaj malo izmasirati dio izmedju obra, mozda malo prestane. Drznice samo obloge, masiranje i neka beba doji, doji i doji. Meni je tako bilo samo sto sam ja uz sve to imala i temp 39,8, ali hB brzo je proslo. Jos jedno malo pitanje. Vole li vase bebe da leze na stomaku? R bas nije odusevljen, izdrzi najduze 5-10 min, podize se na rukice i onda pocne lizati dekicu. Samo jednom je zaspao na stomaku i spavao mozda 30 minuta i to je to.
|
|
|
|