lepetetka -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (8.1.2012 23:28:12)
|
Veče ženice ! Samo da mahnemo i čestitamo sve propušteno, rođendane, zubiće i ako šta još ima [sm=smiley1.gif] Vidim sinoć bilo bebi insomnije....i kod mene je [sm=smiley13.gif] budila se 4-5 puta, nadam se da će je proći i da će se popraviti [sm=smiley1.gif] Ja sam svojoj počela davati voćne hapice, i to hoće, ali neku veče joj ponudim karfiol, sva se stresa, da bi to sve povratila, pa smo prestali, a valjda dijete mesar na roditelje šta ću [sm=jezicek.gif] spremit joj janjetine i suhovine i nek krka [sm=jezicek.gif] Moja i kad pojede čitavu teglicu hape, opet hoće dojiti, ko da je i ne zasiti [sm=zmeden.gif], aaaa smiješna mi je dok hapa-sve mi otima kašiku, jedva je nahranim majke mi, toliko stisne i vozi ustima sama, šega prava... Eh za nogetanje, ona je živahna skroz, udara me čupa, stisne za onu kožu sa dojke, za vrat, za mišku, pa i boli pravo, nekad se splaza dok doji,pa mi objaše nogu i doji [sm=zmeden.gif], helem ja sa ovakve dvije ne bi ni u snu mogla dojiti, jedva i nju safatam.. Novim mamama želim dobrodošlicu [sm=smiley31.gif] Bolesnim bebama ozdravljenje [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|