Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uđoh ja malo da vidim šta se priča o pelenama dumam koje da kupim za početak. S velikim dječakom sam zadnje vrijeme pelenskog staža koristila lumpi i bila zadovoljna, ali njih nema manjih od broja 3. Kontam za početak krenuti s 1 i 2 baby love, pa onda preći na lumpi. I love youu, to što malena kiše nemoj da te brine, bebe prva dva mjeseca na taj način izbacuju višak vode iz organizma (tako nama rekla pedijatrica)-nije znak prehlade, a to što se upiški pri presvlačenju i to je refleks, još dječaci ne uhelaće samo pelenu nego sve oko sebe, uključujući i mamu
Mi smo tako keenuli sa babylove jer lumpi nema manjih od 3.A onda cemo odma preci na njih dok malo narastemo.Ja odma mislim evo je prehladit ce se, e super nek onda kise Sreca pa je curica pa piski u pelenu, a mogu misliti kako deckici piske
I love you od 4 do 9, i čini mi se da je 56 kom oko 18 km
Hvala ti za info, ma mi do sad koristili babylove 2, medjutim propuste mi cesto, a I nema nesto br 2 u dm-ovima, sve sam skoro obisla.Pa reko da kupim sad te lumpi 3, jer oni nemaju manje.Jel ih ti koristis? Sad bi mi trebala imati oko 4, 5-5 kg pa mozda joj te I ne budu velike.
Nece joj biti velike, samo ih fino namjesti, mom su već pa male, a ima 6 kg, a lumpi može do 9. ja sad 4 koristim. meni su dobre lumpi, ne propustaju, jedino ako ih ne namjestim dobro,nekako su mi prirodnije od pampers p. A koristila sam i baby love, od njih mi je imao osip po stomaku.
Sedina, nista onda idemo kupiti br 3. Nije moja imala osip od babylove, ali cim se ukaki ja trcim da je presvucem da ne prodje, i to dosta puta prodje pa se onda patim perem, bas mi vise dosadilo. A cula sam da su i lumpi tanje pelene a sad vrucina pa eto taman.
mi smo prvih par dana koristili babylove, ali cesto su mi propustale pa smo uzeli pampers koji sam koristila s prvom kcerkicom cijelo vrijeme i prezadovoljni smo. ne znam ima li razlike u cijeni, pampers dvojka koju mi sada uzimamo je 28 KM i par feninga, 98 kom, a uz pakovanje uvijek dodje i neki poklon. uzimam one u zutom pakovanju. vidjela sam da ima i bijelo pakovanje, taj nikad nisam probala osim uzoraka koje sam dobila u porodilistu i strasno su mi smrdili na novo hahahha, a s prvom kcerkom kad je vec bila malo veca isprobala sam one u narandzatom pakovanju - sleep and play i onako za navecer bas i nisu jer propuste, ali za preko dana su super i tanje su od onih pampersica u zelenom pakovanju u svakom slucaju moj glas ide za pampers
Sa curicom smo većinom koristili pampers, a onda se pojavila i Violeta, pa smo kombinovali, ali je ona brzo i ostavila pelene. Sinu sam kupovala babylove, i to sam čitala po netu da su majke dječaka bile najzadovoljnije tim, pa ja ko uzela i stvarno su nam se pokazale super. Meni pampers premiun (čini mi se da se tako zovu, ono vijelo pakovanje) bile katastrofa, a najskuplje.
Imam problem,bebi je mjesec dana i od samog starta koristimo pampers premium care,uzas od pelene jer propusta kako 1 tako i 2,beba mi se nocu budi sva mokra,sad ne znam koje da joj isprobam a da ne propustaju?ima li pampers neku drugu vrstu da ima vecu moc upijanja?
Neznam kako se mnoge mame žale na Pampers pelene,mene su osvojile,najbolje su istina možda ne sve,ali koje sam ja koristila najbolje su posebno sad koristim Pampers baby active tj.4 mirišu i najtanje su i najmekše.Sad koristim peleneMilette 4+ koje sam dobila na poklon i zadovoljna sam.....
Imam problem,bebi je mjesec dana i od samog starta koristimo pampers premium care,uzas od pelene jer propusta kako 1 tako i 2,beba mi se nocu budi sva mokra,sad ne znam koje da joj isprobam a da ne propustaju?ima li pampers neku drugu vrstu da ima vecu moc upijanja?
Probaj neke druge koje nisu Pampers,nama su u tom periodu( a i danas) bile dobre babylove i violeta.Sad smo na Violeti jer su mekanije,a nijedne nisu propustale.
jedne prilike smo morali kupiti premium care i odmah su propustile...a inace uvijek koristimo pampersove activ baby i mekse su, sire malo kao model i nikad nam nisu propustile!
i mene ste nafurale na lumpi...prvo kupih malo pakovanje da provjerim kako će mali reagovati a danas odem i kupim veliko....ma ja sam prezadovoljna......ne puštaju aama baš nikako i ne smrde,da prostite na izrazu.......i jeftinije su......