Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mislim da canbebe imas u konzumu ako se ne varam a za cijenu ne znam nisam odavno isla tamo...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
i da kazem da koristimo Lumpi i prezadovoljni Pmpers nam propustao uzas jedan a cjena haos.... juce vidim i br 6 ima Lumpi prije ga nije bilo barem ja nisam upratila il je bila nestasica....
ja od pocetka koristim Dm-ove Baby čove pelene i jako sam zadovoljna njima,beba nema nikakvih iritacija , nepropustaju i prihvatljive su mi s cjenom....
akcija Lumpi pelena...ako imate Pika karticu umjesto 26,50 platite 23,95 km.........odnosi se na džambo pakovanje...ja sam uzela br. 4 pa se nadam da je tako i za ostale....
To je vjerovatno Lumpi br 4 jr trojka nema veliko pakovanje je li probao neko nove Violetine pelne uz koje dodje krema, meni su odlicne umjesto Pampersa
Kupila sam babylove newborn, čujem da ih svi hvale da su dobre, nadam se da će mojoj bebi odgovarati pa ću nastaviti koristiti, a i one imaju prihvatljivu cijenu
Molfix, super su mi.Imala sam dva izleta sa baby star pelenama koje su užas živi, samo sam ih otpakovala i dala dalje, a druge su hafu, nisu loše uopšte, ali mi je ono pakovanje malo čudno, pa mi daje neku šuhvu.
Slazem se za Hafu i da dodam da su mi tada 2010. imale i nekako cudan miris..ne znam kakvo je stanje sada. Mi smo s kcerkom prvih 6.mjeseci koristili pampers premium care i zaista bolje nismo probali..ali cijena je igrala ulogu pa smo presli na dm-ove babylove koje su se isto jako dobrim pokazale. Jos smo uspjevali pakete kupovati i dopremati iz De, a tamo su bile jos jeftinije nego ovdje. Sad razmisljam odmah od samog starta o ovim babylove, pa vidjecemo
Lumpi, i stvarno sam vise nego odusevljena. Sa sinom sam koristila Pampers i sa curom krenula, ali em sto su smrdile, curu sam poslije svakog kakanja morala komplet presvlaciti, nekim cudom na ledjima ode preko pelene i sva se umaze, sa Lumpi Toga nema. Nisu lose ni Violeta ove nove, bijele.
Pampers activ baby do sada super, a premium care pampersove nesto mi oni mali brojevi pustali stalno. Sa starijim djecakom obrnuto mi bilo plave pustale, a premimum care odlicne bile prije 3 godine
Mi smo sa R koristili molfix i super su bile. Ne znam kakve su sada. Tada su babylove bile preskupe, pampers je uzasno smrdio,a violeti su otpadale one djidje sto se lijepe, sto bi moj R rekao zaljepnice :)
Sve smo probali iz linije Pampers, nisu lose, ali sada propustaju i one active baby, pa sa starijim sinom koristimo Lumpi i odlicne su, nemam nikakve zamjerke. Mladji je u platnenima preko dana, za noc Lumpi br.5.