Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala na informacijama! I kakve su te naše d omaće? Imal ko iskustvo s njima konkretno?
imam ja s ekobeba, i to neka jeftina varijanta, njihova proizvodnja, ok su sasvim, ne mijenjaju se u pranju, bambus umetci su ok, fino dise koza, bez osipa, brzo se suse, lako se umecu. jedino smo mi nekako prerasli te covere koji su one size, ali nije mi moj sin mjerovadavan,jer i drugu odjecu nosi puno veci broj nego sto bi isao za njegovu dob...
svi hvale lumpi,al nigdje da nadzem 4....3 ima na izvoz.koristimo aktiv baby ma smece obicno.propusta kao i violeta i babylove.....neznam sta da radim....gdje da nadzem 4 lumpi
lumpi ima samo u merkatoru ...bar ovde u BL ...u zadnje vrijeme...imaju jedan broj..jedan nemaju....nesto ima se pobrkalo ...ni ja nisam mogla naci 5 ..meni su one stvarno super
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
ma ja ti sve pitam, maloprije sam pisala i LC Waikikuju da pošalju robu u Sarajevo hahahahaha ja samo zovem i pišem a oni ako hoce neka odgovore :)
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
ja evo već 2 mjeseca koristim toujours pelene,brat mi kupi u sloveniji po par paketa i donese,paket od 50 komada košta 7 eura a extra su,tanke,mekane i nepropuštaju. da li je neko koristio ove pelene,ja mislim da mađarska proizvodi?
i dalje smo vjerni bebe Konzumovim, ono malo pakovanje, ma prezadovoljna, nikada propustile nisu, stvarno su odlične, toplo ih preporučujem, čak su mi i bolje od lumpija, nama lumpi 4nekako pouska, a ove ekstra
Imam ja jedno pitanje, mozda je glupo, jer vjerovatno na prethodnim stranicama vec pise odgovor, ali zaista nemam vremena sve procitati. Interesuje me za bebu od 5-5,500 grama jel idu pelene 2 ili 3? Do sad sam koristila 2 i imam jos pola paketa, pa posto kupujem pampers premium care ne bih htjela kupiti dvojku pa da mi ostane pola u slucaju da mu trebaju vece
ja evo već 2 mjeseca koristim toujours pelene,brat mi kupi u sloveniji po par paketa i donese,paket od 50 komada košta 7 eura a extra su,tanke,mekane i nepropuštaju. da li je neko koristio ove pelene,ja mislim da mađarska proizvodi?
Ako su to one iz Lidla (imaju li strumfove na sebi), mi smo ih koristili, ali ih MM kupi u Njemackoj i na njima je pisalo made in Germany. Naredne sedmice nam trebaju stici, dolazi nam baban Ove su ista marka, samo poboljsana struktura. Kupio MM i ovako su dosle 2*31 kom + 2 paketa vlaznih maramica od 80 kom = 9,90 eura. Ja sam njima zadovoljna.
i dalje smo vjerni bebe Konzumovim, ono malo pakovanje, ma prezadovoljna, nikada propustile nisu, stvarno su odlične, toplo ih preporučujem, čak su mi i bolje od lumpija, nama lumpi 4nekako pouska, a ove ekstra
Bebe Premium, bijelo pakovanje? Ja ih sad kupih, jer nije bilo Lumpija, i stvarno su odlicne. Od Pampresa smo dobili osip po ledjima, Violeta su grozne, a Baby love nekako debele. Ove Bebe su pravo dobre, ali mi najbolje Toujours.
Bebe Premium, bijelo pakovanje? Ja ih sad kupih, jer nije bilo Lumpija, i stvarno su odlicne. Od Pampresa smo dobili osip po ledjima, Violeta su grozne, a Baby love nekako debele. Ove Bebe su pravo dobre, ali mi najbolje Toujours.
ne one obične naša 4 je u ciklama pakovanju, i zaista su dobre, njih violeta radi i bolje u od njihivih, a premium su sa aloa verom,
Mi isto kad imamo priliku dobiti iz lidla, onda kupimo toujours, nisu lose.... Sad trenutno koristim ove Iva, sta ja znam nisu lose. U biti moja djevojcica je samo na pampers lose reagovala i da, na Libero... Ja ne znam sta je u tim pelenama, pa samo na njih dobije reakciju i to nakon dva presvlacenja Inace su mi oboje mekane, rastezljive, ali eto kakva je to supstanca u njima pojma nemam.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 22.3.2013 10:49:28 >
evo gledam katalog iz Intereksa i Pampers zeleni jumbo, cijena 24,95. pa ako ko koristi, mislim da su baš povoljne. e, da, i duplo pakovanje nivea vlažnih maramica košta 6,70 KM. pa da podijelim sa vama, možda će nekome ova informacija dobro doći
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
danas kupili hafu gacice 60 komada 16 km, velicina 5 da probamo i to, stvarno je poovoljno.
Evo da se pohvalimo, ove gacice su mi super Nema tragova od rubova, guza mekana, ma ja odusevljena. A najbolje sto joj namazem guzu stojecki i samo navucem bez ganjanja po krevetu