RE: Koje pelene koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

Adana -> RE: Koje pelene koristite? (8.10.2009 16:30:46)

Mi smo koristili Molfix. I neki dan smo kupili najnovije pakovanje Molfixa, i pelene su manje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Bas sam se razocarala, jer smo bili prezadovoljni.
Sada smo kupili Violetu, i pozitivno sam se iznenadila. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A dobili smo i pakovanje Babylove pelena, tj. SLIPS MAXI... To su u stvari pelene - gacice. Navlace se kao gacice. Pravo su mekane i fine, i ova 2 dana sto ih koristimo zadovoljni smo. Tako da cemo vidjeti da li ostajemo na Violeti, ili prelazimo na Babylove.

reallove -> RE: Koje pelene koristite? (8.10.2009 18:58:32)

mi koristimo pampers active baby..ali sada sam procitala ovaj tekst o pelenama,malo me frka uhvatila iako stalno mijenjam pelene svako sat ili dva

mamina danica -> RE: Koje pelene koristite? (27.10.2009 22:17:44)

mi koristimo platnene a ponekad ,kad izlazimo na duže, jednokratne ALANA.Mislim da bebače i treba navikavati na čiste i suve guze.

lejlašh -> RE: Koje pelene koristite? (27.10.2009 23:47:18)

Ja samo s ponosom moram da kažem - već dva mjeseca ne koristimo nikakve, čak mi je i ostalo desetak pelena neiskorištenih.
A sve smo isprobale - najzadovoljnija sam bila sa Babylove, mada meni nisu loše bile ni Hafu - ponekad sam i njih uzimala, ali najčešće Molfix. Guza nije nikada bila osjetljiva niti na jedne od njih, a sad mi je najdraže kupovati one male preslatke pamučne gaćice.

mala mu -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 8:30:23)

ja od prvog dana koristim pampers i skroz sam zadovoljna.jos mi se nikada nije desilo da pelena propusti..mjenjam mu ih cesto svaka 2-3h a kada ukaki odmah ga presvucem i operem obavezno...

maja78 RR -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 8:52:50)

Na pocetku koristili pampers, ali su propustale i od tada Violetu, par puta probala molfix i bila zadovoljna. Ali ostajem vjerna violeti

tap3ah -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 9:01:37)

Počeli s pampersom ...... i pokušali s violetinim (malkice nam bile grube) i završili na molfixu evo već par pari mjeseci i ok su nam za sada.

mamana -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 13:00:40)

Mi pelene koristimo samo noću i koristili smo cijelo vrijeme Pampers, a neki smo kupili Molfix, jer nije bilo malog pakovanja Pampersa i mogu Vam reči da sam se prijatno iznenadila, nije neka razlika između ove dvije vrste pelena. Imaju vrlo sličan dizajin i onaj gel u sredini,i do sam nije propustila nijednom.  

mamina princeza -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 13:02:16)

i mis mo posljednji put kuili molfix i ekstra su inace smo koristili kombinaciju babylove i pampers. molfix su meni sad iste ko pampers stvarno .... bas sam prijatno iznenadjena. mislim da su ih nesto mjenjali cini mi se da su prije bile krute? 

ElEmina -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 13:06:37)

Molfix pelene + Nivea soft&care maramice = Idealna kombinacija za naše dupence[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

dinnaa -> RE: Koje pelene koristite? (28.10.2009 13:27:56)

mi koristimo molfix pelene  i super su....

mamina princeza -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:44:26)

Mi smo malo u eksperimentisanju pelena u zadnje vrijeme. Sve smo probali samo nismo violoeu u zadnje vrijem. Kad nam je guza bila mala nekako su nam bile grube mada smo sad veliki i vjerovatno ne bih trebali imati nekih problema.
A mama bi zeljela jos malo ustedjeti a i koristiti domace hehehhe .... pa moze neko vase iskustvo. Mi smo inace na br 5 , moze i 4 al nam je bolje 5 nekako smo guzlati :))) Sad smo na Molfixu i zadovoljni smo al ni i viloletu da probamo .
Moze li mi neko reci tacnu cijenu violete, broj komada u tom pakovanju i jesu li pregrube.

Probacemo kad iduci put nestane pelena p ajavimo svakako ....

bebacha -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:46:51)

e vec drugi put kupujemo violet br.5 i super su.jos samo dodu i neke torbice na poklon pa u njima svasta nesto

shpagica -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:48:01)

Mi koristimo platnene u kombinaciji sa jednokratnim - uvece i u setnji su nam na guzi jednokratne i to najcesce pampers, a odnedavno i molfix. Prijatno sam iznenadjena molfixom - mozda su i bolje od pampersa a jeftinije dosta.

Violeta su nam predebele i prekrute i pregrube...rado bismo kupovali i podrzali domace, ali stvarno su kao da su od kartona :(

bebacha -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:51:03)

nama su prije bile lose violete a sad pravo dobre.meni su iste kao i molfix

Nellica -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:51:44)

Naručili smo od mamine cure platnene i nadamo  se da cemo izgurati u njima do kraja.

mamina princeza -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:53:14)

hvala na informaciji ... znaci malo su se promjenile. jer sjecam se onih za bas male beb bilu su bas pregrube. ipak proslo je godina i cetiri mjeseca pa su se vjerovatno i poboljsale .

Probacemo neko malo pakovanje da vidimo :)

A sa molfiks sam i ja prijatno iznenadjena meni je definitivno bolji od pampersa

bebacha -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:54:25)

mi smo prvi put kupili pelene br2 i bile su katastrofa i vise nikad nissmo kupili i neki dan kupimo br5 i nama su super

mamina princeza -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:55:17)

Nadam se da ce biti i nama:) Hej bebacha kad si tu koliko kostaju ??? :) 

shpagica -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:56:49)

IZVORNA PORUKA: bebacha

nama su prije bile lose violete a sad pravo dobre.meni su iste kao i molfix

Nisam tako davno kupila te violeta pelene i to mal pakovanje bas da isprobam - ne mogu da vjerujem da su nesto u medjuvremenu izmijenili [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] da nisam naletila na neku staru zalihu?

Mislim nisu ni blizu pelenama poput pamper ili molfix (po debljini i mekoci).

A nisu ni nesto jeftinije od pampersa da bih zbog cijene malo zazmirila na izvedbu (funkcija je ok, ne propustaju stvarno) - ali kada hocu curici da ih namjestim ono oko prepona da je ne zulja - nema sanse - krute su i ne prate oblik tijela / nogice / guze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

bebacha -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 14:57:27)

nisam sigurna al znam da su u Kunzumu na nekoj akcij,pa ih tu i kupujem.i kostaju 28KM s tim sto dode i ta torbica a u njoj vlazne maramice,veliko pakovanje,ulosci i jos neki sitnica

Anoniman -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 15:10:49)

IZVORNA PORUKA: mala mu

ja od prvog dana koristim pampers i skroz sam zadovoljna.jos mi se nikada nije desilo da pelena propusti..mjenjam mu ih cesto svaka 2-3h a kada ukaki odmah ga presvucem i operem obavezno...
mala mu gdje ti kupujes pampers.
Ja uzimam u Adi marku 19km.dodje 50kom.isto su pampers i dobre su zadovoljni smo ,ciste i suhe guzare[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]....

reallove -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 16:31:21)

mi smo presli na huggies pelene i prezadovoljni smo[sm=bravo.gif]

mamaajna -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 16:35:30)

koliko kostaju mofix 3

dafri -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 16:45:04)

Pampers,mislim 2 za bebe od 4-9,mi imamo  oko 8kg,probala bih i neke druge ali ne znam koje.Maramice uvijek violetine i ok su.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>