RE: Koje pelene koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

Atarka -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 16:55:15)

Mi smo ispocetka koristili Violetu br.1 iz onog poklon paketa. Nisu nam bile lose, dosta su tanke i nisu propustale. Kad smo uzeli Violetu br.2 bila nam je bas gruba. Presli na Babylove i od njih je dobio osip na ledjima u liniji zastitne trake. Sad smo na Pampersu - nisam bas zadovoljna jer znaju propustiti.
Vidim hvalite Molfix, mogla bih ga probati poslije ovih.
Samo da dodam da sam htjela od pocetka ici sa platnenim, ali s obzirom da male bebe kakaju poslije skoro svakog podoja trebala bi mi ih tona, a o pranju i susenju da i ne govorim. Ali, kad budemo malo veci sigurno cemo preci na platnene.

Snjeguljica -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 17:16:44)

IZVORNA PORUKA: reallove

mi smo presli na huggies pelene i prezadovoljni smo[sm=bravo.gif]

Odlične su, mi dobili iz Srbije jedan paketić. Žao mi je što ih nema i kod nas. Bolje su od Pampersa.
Mi koristimo Pampers, ali čim potrošimo ovo pakovanje što imamo prelazimo na Babylove. Jeftinije, veće i bolje.

Anoniman -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 18:01:03)

Koristili smo Pampers... kao pelene sa najboljom reklamom - propuštale često.
Koristili i Molfix... kao pelene sa najnižom cijenom - propuštale STALNO.
Koristimo Violetu... kao domaći proizvod - nikad nas nisu iznevjerile.
(a nekad koristimo i platnene pelene, kad je mama kući : ))

reallove -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 18:07:10)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica

IZVORNA PORUKA: reallove

mi smo presli na huggies pelene i prezadovoljni smo[sm=bravo.gif]

Odlične su, mi dobili iz Srbije jedan paketić. Žao mi je što ih nema i kod nas. Bolje su od Pampersa.
Mi koristimo Pampers, ali čim potrošimo ovo pakovanje što imamo prelazimo na Babylove. Jeftinije, veće i bolje.

puno su bolje od pampers,malo su skuplje ja mislim,20 kom-5 eura ali se isplati super su jos nikako nam nisu propustile,guza je zadovoljna[sm=smiley1.gif]cudno mi kako ih nema u BiH ja sam mislila da ima

ivanas -> RE: Koje pelene koristite? (3.11.2009 18:39:38)

Mi smi koristili Baby love ali su nam propuštale i prešli na Violetu ali nisu nam odgovarale te smo sada na Hafu pelenicama i prezadovoljni smo .Paket u Zenici 2 od 80 komada košta 21.90 Km. Odgovara Doriju a Boga mi i džepu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

delly -> RE: Koje pelene koristite? (4.11.2009 17:32:30)

pampers koristi broj 4 i prezadovoljna sam ,.. ali kad se nekad pokaki bome do zuba tu nijedna pelena nepomaze [sm=jezicek.gif]

teta berta -> RE: Koje pelene koristite? (8.11.2009 15:59:02)

Mi smo prije mjesec dana kupili molfix pelene i maramice... Za maramice svaka cast, extra su, ja mislila po onom jakom mirisu da ih ni ne koristim, al nakon sto sam joj koji put obrisala guzu, ojed i crvenilo kao da su cudom nestali... I otkad ih koristimo( naravno nakon brisanja i operemo guzu) vise nema ni c od crvenila...I bas sam skontala da je od toga...
Pelene su mi isto ok, ali par putas mi se desilo da na guzi nadem giglice nekog ljepljivog gela koji je ocito ispao iz pelena... je li se vama to desavalo, prosto ne znam sta je to i smijem li ih i dalje koristiti ili da opet promjenim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Okarica -> RE: Koje pelene koristite? (8.11.2009 16:04:11)

Mi još uvijek koristimo Pampers jer su nam se pokazale kao najbolje. Probali smo i druge i nismo bili zadovoljni.

Private -> RE: Koje pelene koristite? (8.11.2009 16:05:15)

Pelene MY LOVE dvojku,koje su jeftinije od PAMPERSA a isto tako dobre za guzaru. 

Niobe -> RE: Koje pelene koristite? (8.11.2009 16:06:18)

Danas sam kupila Violeta pelene 4-9 kg iz sljedećeg razloga[img]http://www.violeta.ba/images/stories/Marketing/udrimuski.jpg[/img]
a i zato jer nedjeljom ne radi DM da kupim babylove.
Do sada smo koristili babylove i super su, bez primjedbe.
Odlicne su nam bile i papmers premium care, ali kostaju duplo kao ista kolicina babylove-a(a nisu duplo bolje), dakle zdra'o.

maja78 RR -> RE: Koje pelene koristite? (8.11.2009 16:08:39)

Probala sam svakakve i Violetine su mi se pokazale najbolje. I njima sam vjerna

teta berta -> RE: Koje pelene koristite? (8.11.2009 16:10:45)

Je li se ikome desilo da nade ove ljepljive kuglice na peleni, to me bas izluduje..

teta berta -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:06:22)

samo meni izgleda

milenium -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:11:31)

teta berta ja sam te kuglice nalazila na violeti.al inače violeta su mi najgore,nekako mi nisu mekane,prekrute su mi!

Anoniman -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:12:57)

IZVORNA PORUKA: Niobe

Danas sam kupila Violeta pelene 4-9 kg iz sljedećeg razloga[image]http://www.violeta.ba/images/stories/Marketing/udrimuski.jpg[/image]
a i zato jer nedjeljom ne radi DM da kupim babylove.
Do sada smo koristili babylove i super su, bez primjedbe.
Odlicne su nam bile i papmers premium care, ali kostaju duplo kao ista kolicina babylove-a(a nisu duplo bolje), dakle zdra'o.

i ja sam sad kupila violetine i dobili smo gratis torbicu i u njoj sve za mamu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...

juni -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:15:12)

Teta Berta, te granulice su zapravo opasan gel. Pazi da Nika ne uzme u ruku. Mislim da je Boogy Woogy jednom pisala bas o tome. Ja bih promijenila pelene i uzela one bez gela.

milenium -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:16:24)

gledala sam to s torbicom ali unutra ne dođe skoro pa ništa,osim 1hig uložaka,ostalo su kao neki testeri ubačeni sve po jedno,1 vlažna maramica akne tako nešto,vlažne intimne maramice 3 maramice i vlažni toalet papir cijeli kojeg ionako ne koristim,uglavnom skontala sam da ono što im je bilo višak ili s greškom to su ubacili!žalosno!

teta berta -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:17:29)

joj opasan...... a koje imaju da su bez gela, osim pampersa, ne odgovara joj...

juni -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:19:38)

Babylove iz DM-a, vjeruj mi da su najmanje zlo od svih koje nam nude. MM i ja smo izucavali sastav vecine pelena i ove su se pokazale najbolje, bez hemije i pola su pamucne. I mi smo nekad detaljni [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

milenium -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:20:04)

pa uzmi bebilove čini mi se da su one jako dobre,njih nitko nije pokudio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

maminsin -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:21:15)

Koliko kostaju Violeta pelene od 9kg pa vise?  Koliko komada se dobije?

Golubica -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:22:49)

Mi smo od neki dan poceli koristiti Molfix. Zadovoljni smo, a sto je najbitnije guzi odgovara. Od samog pocetka smo bili na Pampersu i bili smo takodjer zadovoljni. Medjutim, od kada je Asja prohodala, poceli su nam se javljati problemcici jer sve izadje sa strana, kada je stolica u pitanju. Tako da smo probali Molfix i za sada dobro se pokazao.

Okarica -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:25:33)

IZVORNA PORUKA: juni

Babylove iz DM-a, vjeruj mi da su najmanje zlo od svih koje nam nude. MM i ja smo izucavali sastav vecine pelena i ove su se pokazale najbolje, bez hemije i pola su pamucne. I mi smo nekad detaljni [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Babylove nismo probali, ali sam jednom u DM-u kupila neke ekološke, ne znam kako se zovu i nisu mi se baš pokazale kao efikasne. Koliko su te Babylove? Koliko ih je u pakovanju?

milenium -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:28:35)

Ako može netko da mi kaže nešto o ovom ''otvorena mreža'',di se nalazi,čime se bavi,kako pomaže kome je pomogao itd,baš me zanima? tražila sam na netu i nema ništa ,svugdje samo piše humanitarni fond otvorena mreža pomaže...pomaže...pomaže...nekako mi neznam.može pisati i fond ''ptica u zraku''pomaže''npr!

juni -> RE: Koje pelene koristite? (11.11.2009 0:30:37)

Ove sto mi kupujemo su od 7-18 kg i dodju 84 komada, kostaju 33 km. Mi ih od pocetka koristimo, nemaju nikakvih mirisa i sreca pa smo nasli ove inace bih ja presla na platnene.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>