|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
16.5.2009 15:39:05   
Skvo RR
Koristimo od danas 4+ Pampers!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 476
16.5.2009 18:39:27   
new mama
Bravo za Umuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,i  ja Ajni stavljam  pampers 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 477
21.5.2009 9:50:54   
teta berta
Moja Nika je od pampers pelena zaradila urinarni infekciju! Kada smo se vratili na papmers vratilo se i užasno crvenilo i ojed na guzi i iznad genitalija i urinarna infekcija!!! Ponovo smo se vratili na babylove i guza je kao nova!!! Mene su pamperske  privukle mekoćom i mirisom, ali sada što se nas tiče s njima smo završili. Pampersuser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 478
21.5.2009 11:51:49   
gvendolina
poceli smo sa pampersom,nije bilo nekih problema,malo osipa.Reko necemo mijenjati necu da bebicu iritiram kozu novim proizvodom,ako se na nesto navikla.Medjutim od kada smo uzeli novo pakovanje pampersa,meni beba stalno mokra.Moram ga cijelog presvlaciti i maltretirati po noci i sebe i njega.Ne znam je li do pelena ili do meneuser posted image kontam da ih nisam doboro stavila,ali kako je do sad funkcionisalo??? plus se pojavio i osipuser posted image  

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 479
21.5.2009 13:04:20   
bebbe RR
Mi od prosle sedmice predi na Pampers 4, jer nam je porasla guza. Nemamo nikakvih problema! Zao mi je kada cujem da bebe dobiju tako snazne reakcije na pelene.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 480
21.5.2009 13:42:24   
mamana
Mi od početka koristimo Pampers peleni i vlažne maramice, obično Active baby, a kao rezervu ponesemo Lets go gačice, jer su zgodne za promjeniti kad ste vani. Sad koristimo 5 i nikad nismo imali nikavih promlema osip ili tako nešo. Osipi se mogu pojaviti u periodu kad djeci rastu zubići, jer se bakterije iz pljuvačke koje uzrokuju zubne stolice prenose i u mokraču, pa je u tom periodu potrebno češče mjenjati pelene i isključivo prati guzu.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 481
21.5.2009 14:15:37   
teta berta
gvendolina, probaj promjeniti marku pelena pa ćeš vidjeti kako funkcionira. Meni su ove babylove ok guza je suha, a pampers baš ima neki losion koji neke bebe(kao i moja) jednostavno ne podnose. user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

Neposredna veza do poruke: 482
21.5.2009 14:24:59   
lely
IZVORNA PORUKA: gvendolina

poceli smo sa pampersom,nije bilo nekih problema,malo osipa.Reko necemo mijenjati necu da bebicu iritiram kozu novim proizvodom,ako se na nesto navikla.Medjutim od kada smo uzeli novo pakovanje pampersa,meni beba stalno mokra.Moram ga cijelog presvlaciti i maltretirati po noci i sebe i njega.Ne znam je li do pelena ili do meneuser posted image kontam da ih nisam doboro stavila,ali kako je do sad funkcionisalo??? plus se pojavio i osipuser posted image  

gvendolina-i ja sam imala isti problem,moj Anes je znao protopiti pelenu i morala sam ga presvlaciti i u toku noci,to je potrajalo do nekih godinu dana.Mjenjala sam pelene ali sa svakim je bilo isto,ako ne i gore.Meni je pomagalo to da mu malo vise stegnem pelenu kada ga stavim na spavanje,mada ni to nije uvijek palilo.Uvijek smo koristili Pampers,a probali smo i ostale i bas zbog tog protapanja nam nisu odgovarale,a sto se tice osipa nisam imala problema sa tim tako da ne znam .....

Neposredna veza do poruke: 483
21.5.2009 14:28:45   
demented
4+ pampers

S 2008
A 2011

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 484
21.5.2009 14:30:47   
Nedi
pampers 6

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 485
21.5.2009 15:07:06   
Romali
Omar je na Baby love 4+ ( ljubičasto pakovanje ). Svako malo kupim manje pakovanje Pampersa, ako mi je problem otići do DM, ali se isto tako pokajem. One su meni super izgledom, ali njegovoj guzi jednostavno ne odgovaraju. Mislim da mu smeta onaj gel u peleni.
Dakle, nije do pelene nego male guze jednostavno ne podnose sadržaj pojedinih pelena. Zato ima alternativa hB.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 486
24.5.2009 10:43:16   
manuela RR
Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekaneuser posted image user posted image user posted image
Emir koristi babylove MAXI
kad spava stavim mu pamučne peleneuser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 487
24.5.2009 11:01:52   
mamina cura
Tako mi je drago da ih koristiteuser posted image Ja imam jos uvijek paket Babylove, kupljen u oktobru kad smo isli ne planirano na more br.4 i stavljam ih povremeno Timuru jer se ujutro zna probuditi sa mokrim gacamauser posted image Malo ima ljubomore viska. 

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 488
24.5.2009 12:36:55   
mišur
Mi koristimo Libero br.4!

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 489
24.5.2009 12:44:16   
Hankica
Od pocetka sam koristila Violeta, od nedavno Violeta 3, i OK su mi.

Beba je dosla 22. decembra 2008.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 490
24.5.2009 12:49:02   
neki
Mi odnedavno koristimo babylove,ma odusevljeni smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hankica)
Neposredna veza do poruke: 491
24.5.2009 21:54:16   
dinaa
Mi u zadnje vrijeme koristimo Molfix i zadovoljni smo,a iskreno se nadam da ce se moja curica ovog ljete nauciti i na tutu pa da se rijesimo pelena.

Mamina cura reci mi da se salis da Timuru jos uvijek ponekad moras staviti pelenu.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 492
24.5.2009 21:55:38   
anitaMO
pampers od samog rodjenja i sada.ne pada mi napamet da ih mjenjam kad nan odgovaraju.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 493
24.5.2009 21:58:53   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: manuela

Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekaneuser posted image user posted image user posted image
kad spava stavim mu pamučne peleneuser posted image user posted image user posted image

moja bebica koristi pampers al me zanimaju ove babylove, ko je proizvođač i cijena

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 494
24.5.2009 23:03:18   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: dinaa

Mamina cura reci mi da se salis da Timuru jos uvijek ponekad moras staviti pelenu.

Ne salim se na zalost. Odavno se on odvikao od pelena, sa 18mj ma sa pjesmom. Ali kako je ova mala spica dosla ponekad se ponasa kao beba i sve radi kao ona. Zato mislim da je samo faza u pitanju i ne pravim nikakvu dreku oko toga. user posted image
Kad sam sila prve pelene za Henu morala sam i njemuuser posted image Srecom pa je brzo skontao da mu platnene ipak ne trebajuuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 495
24.5.2009 23:06:37   
Romali
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: manuela

moja bebica koristi pampers al me zanimaju ove babylove, ko je proizvođač i cijena

veeseelaa
, Babylove možeš kupiti samo u DM-u. Ne znam koje tebi trebaju. Mi plaćamo jumbo pack 33KM, a koristimo maxi plus.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 496
24.5.2009 23:12:37   
manuela RR
Upravo tako,veeseelaa,DM je proizvođač babylove pelena,meni se lično više sviđaju od pampersa jer mi je pampers poprilično neugodno smrdio kad se Emir popiški.
Ove su baš mekane i udobne a ne smrde...(bar meni)user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja svoje plaćam jumbo pakovanje 31 KM,mi koristimo MAXI od (7-18 kg)

< Poruku je uredio manuela -- 24.5.2009 23:13:51 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 497
25.5.2009 20:10:00   
neki
U pravu ste zene za taj smrad pampers pelena,nevjerovatno...Mi koristimo one od 4-9kg,ovih dana cemo kupiti ono kartonsko pakovanje od 100kom. 33KM u DM-uuser posted image

Neposredna veza do poruke: 498
25.5.2009 20:10:35   
neki
Htjela sam reci da koristimo babyloveuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 499
25.5.2009 20:21:06   
Nadja08
samo da prijavim da i mi kupujemo Babylove u DM-u i da smo jako zadovoljni

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *