Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sad koristimo Pampers Active Baby 3. Zadovolnji smo!
I ja sam koristila te dok mala nije počela da piški malo više po noći, mada neupiša se svaku noć... ali kad puno piša onda joj onaj gel iz njih bude po guzi i jedva se briše...
Mi koristimo Newborn 1 jos uvijek, ali sada su nam vec knap, tako da smo kupili 2 i veseli smo. A kada se sjetim kako nam je i 1 bilo veliko. Muku sam mucila, jer sam procitala da pupak ne smije biti prekriven pelenom, ali mi nismo imali izbora, kad namje i jedinica bila do ispod ruke na nasoj malenkosti od 2,5 kile i 47 cm.
Ma kakvu tutu ,nece ni sekunde da sjedi na njoj,mi smo ti jos samo na pelenama,Hamza tutu bas i ne voli puno,na proljece aBd pa kad malo otopli onda ce na tutu.
Mojoj curici jos od rodjenja ne paše pampers, tako da smo probali Molfix i odlicno ih je prihvatila, nema vise osipa...nismo nikad gledali na cijenu ali se bas od pampersa svaki put sva zacrveni i ospe...Trenutno koristimo Molfix 3 :)
Ja sam koristila pampers 4, i odlucila da malo promijenim, a i cijene ovih DM pelena su mi skroz pristupacne. Juce sam kupila neke ekoloske, 44 komada 17,5 KM i nisu dobre nikako. Probudio se mokar, stavim cistu pelenu, za 2 minute se ukaki i sve izadje. Nije pelena ni bila puna, nit je puno kakio, pa da kazes nije moglo stat u pelenu. Moram ih potrosit, pa ako promijenim misljenje javim vam.
Ja sam koristila pampers 4, i odlucila da malo promijenim, a i cijene ovih DM pelena su mi skroz pristupacne. Juce sam kupila neke ekoloske, 44 komada 17,5 KM i nisu dobre nikako. Probudio se mokar, stavim cistu pelenu, za 2 minute se ukaki i sve izadje. Nije pelena ni bila puna, nit je puno kakio, pa da kazes nije moglo stat u pelenu. Moram ih potrosit, pa ako promijenim misljenje javim vam.
Ekoloske su jer u sebi nemaju sastojke kao pampers ili babylove i ostali. Nemaju plastike i ostalih neprirodnih dodataka koje cine ostale jednokratne superiornijim. Moraju propustiti ili procuriti jer nemaju nikakvu zastitu. To su ipak najprirodnije jednokratne pelene za bebu. Bolja su solucija od ostalih umjetnih jednokratnih ali ispadne na kraju da se moraju koristiti sa zastitnim gacicama. Vjerovatno se i moraju brze mjenjati.
Ma kakvu tutu ,nece ni sekunde da sjedi na njoj,mi smo ti jos samo na pelenama,Hamza tutu bas i ne voli puno,na proljece aBd pa kad malo otopli onda ce na tutu.
Moja hoce na tuti da bude sve dok neuradi nuzdu... cim je gotova momentalno ustaje... al mora imati igracku da se igra jer ako nema i vidi nesto negdje odma se dize po to heheh...
Joj Ilhana,nece Hamza ni sekunde da sjedi na njoj ,odmah ustaje .
Probaj bona da ga malo zabavis... nije ni ova htijela odma al sad hoce hehe... ja je jedno vrijeme stavljala pred tv pa ona gleda reklame i tako da je pocela polahko...
stavis kutiju igracaka pored sebe i kako koju baci ti mu novu... ja mojoj sintsajzer sada dajem, to najvise voli hehe
Mi preko dana koristimo platnene i DM - ove "babylove" tricu, one od 6 do 9 kg i super su, ne propustaju. one manji broj su propustale pa sam i ja stavljala zastitne preko, ali sada ne treba Navece, posto malo duze spavamo , ipak stavim "pampers".
Ali DM-ove su definitivno najbolje, nekako mi ih je najlakse i staviti, jer se beba puno vrti i s drugima se bas namucim. Od "babylove" nema pelenskog osipa i svidja mi se jer su duboke