|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
14.1.2009 16:08:34   
Romali
Bebacho, dođu 84 pelene, ako uzimaš četvorku. Koštaju 33 KM.
Ako uzimaš manji broj, dođe ih više.
Nećeš se pokajati.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 426
14.1.2009 16:34:06   
Okarica
Sad koristimo Pampers Active Baby 3. Zadovolnji smo!

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 427
14.1.2009 16:44:49   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Okarica

Sad koristimo Pampers Active Baby 3. Zadovolnji smo!

I ja sam koristila te dok mala nije počela da piški malo više po noći, mada neupiša se svaku noć... ali kad puno piša onda joj onaj gel iz njih bude po guzi i jedva se briše...

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 428
14.1.2009 16:48:07   
Skvo RR
I mi koristimo Pampers 3, ali evo danas probamo 4....jer nam  3 vec postaje poprilicno kratka.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 429
14.1.2009 21:33:37   
dinciii
pampers jos 1 al za koji dan prelazimo na 2 user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 430
14.1.2009 21:36:33   
Ilhana RR
jao kad se sjetim jedinice... čini mi se da mogu Lamijinoj lutkici hihihi...

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 431
16.1.2009 11:04:47   
bebbe RR
Mi koristimo Newborn 1 jos uvijek, ali sada su nam vec knap, tako da smo kupili 2 i veseli smo. user posted image user posted image user posted image A kada se sjetim kako nam je i 1 bilo veliko. Muku sam mucila, jer sam procitala da pupak ne smije biti prekriven pelenom, ali mi nismo imali izbora, kad namje i jedinica bila do ispod ruke na nasoj malenkosti od 2,5 kile i 47 cm. 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 432
19.1.2009 18:41:44   
mamyca
Ja sam bas danas kupila jedno pakovanje Pampersa let s go 4 i 5,i stvarno su exstra,oblace se kao gacice,4 je skoro mala,al zato nam je 5 tamanuser posted image .Samo mala pakovanja,a skupauser posted image ,to im je jedina mana.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 433
19.1.2009 18:46:06   
aammina
Bogami poskupe ali ako je Hamza  malko piski u tutu pa i moze se izdrzati jer su stvarno dobre.M oja Esma malkice u tutu ali jos je mala pa smo na pampersu ali one sleep and play

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 434
19.1.2009 18:47:31   
aammina
evo sad vidjeh nema velike razlike izmedju esme i hamzeuser posted image user posted image

(odgovor članu aammina)
Neposredna veza do poruke: 435
19.1.2009 18:49:26   
mamyca
Ma kakvu tutuuser posted image user posted image ,nece ni sekunde da sjedi na njoj,mi smo ti jos samo na pelenama,Hamza tutu bas i ne voli puno,na proljece aBd pa kad malo otopli onda ce na tutu.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu aammina)
Neposredna veza do poruke: 436
21.1.2009 10:01:30   
Skvo RR
Pampers IV...:)

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 437
21.1.2009 15:00:08   
Nini
Mojoj curici jos od rodjenja ne paše pampers, tako da smo probali Molfix i odlicno ih je prihvatila, nema vise osipa...nismo nikad gledali na cijenu ali se bas od pampersa svaki put sva zacrveni i ospe...Trenutno koristimo Molfix 3 :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 438
22.1.2009 9:25:32   
malaaaa
mi koristimo 2 Pampersuser posted image

(odgovor članu Nini)
Neposredna veza do poruke: 439
22.1.2009 10:08:00   
Anoniman
Ja sam koristila pampers 4, i odlucila da malo promijenim, a i cijene ovih DM pelena su mi skroz pristupacne. Juce sam kupila neke ekoloske, 44 komada 17,5 KM i nisu dobre nikako. Probudio se mokar, stavim cistu pelenu, za 2 minute se ukaki i sve izadje. Nije pelena ni bila puna, nit je puno kakio, pa da kazes nije moglo stat u pelenu. Moram ih potrosit, pa ako promijenim misljenje javim vam.

(odgovor članu malaaaa)
  Neposredna veza do poruke: 440
22.1.2009 10:10:52   
adja
E mi smo presli na pampers 5user posted image user posted image user posted image

NASA PRINCEZA JE STIGLA 06.06.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 441
22.1.2009 10:38:32   
mamin sin
Hej Maida28 dosta zena se zalilo da im te EKO iz DM-a ne valjaju (mislim da se zovu nesto sa A), ali zato su im obicne Babylove odlicne, probaj!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 442
23.1.2009 11:43:11   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: Maida28

Ja sam koristila pampers 4, i odlucila da malo promijenim, a i cijene ovih DM pelena su mi skroz pristupacne. Juce sam kupila neke ekoloske, 44 komada 17,5 KM i nisu dobre nikako. Probudio se mokar, stavim cistu pelenu, za 2 minute se ukaki i sve izadje. Nije pelena ni bila puna, nit je puno kakio, pa da kazes nije moglo stat u pelenu. Moram ih potrosit, pa ako promijenim misljenje javim vam.

Ekoloske su jer u sebi nemaju sastojke kao pampers ili babylove i ostali. Nemaju plastike i ostalih neprirodnih dodataka koje cine ostale jednokratne superiornijim. Moraju propustiti ili procuriti jer nemaju nikakvu zastitu. To su ipak najprirodnije jednokratne pelene za bebu. Bolja su solucija od ostalih umjetnih jednokratnih ali ispadne na kraju da se moraju koristiti sa zastitnim gacicama. Vjerovatno se i moraju brze mjenjati.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 443
23.1.2009 11:47:39   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: mamyca

Ma kakvu tutuuser posted image user posted image ,nece ni sekunde da sjedi na njoj,mi smo ti jos samo na pelenama,Hamza tutu bas i ne voli puno,na proljece aBd pa kad malo otopli onda ce na tutu.user posted image

Moja hoce na tuti da bude sve dok neuradi nuzdu... cim je gotova momentalno ustaje... al mora imati igracku da se igra jer ako nema i vidi nesto negdje odma se dize po to heheh...

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 444
23.1.2009 12:19:27   
mamyca
Joj Ilhana,nece Hamza ni sekunde da sjedi na njojuser posted image ,odmah ustajeuser posted image .

Hamza 11.3.2008.

Neposredna veza do poruke: 445
23.1.2009 12:21:03   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: mamyca

Joj Ilhana,nece Hamza ni sekunde da sjedi na njojuser posted image ,odmah ustajeuser posted image .

Probaj bona da ga malo zabavis... nije ni ova htijela odma al sad hoce hehe... ja je jedno vrijeme stavljala pred tv pa ona gleda reklame i tako da je pocela polahko...

stavis kutiju igracaka pored sebe i kako koju baci ti mu novu... ja mojoj sintsajzer sada dajem, to najvise voli hehe

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 446
23.1.2009 12:24:28   
mamyca
Probala sam svasta,i sad svaki dan ga pomalo stavljam,ali izgleda da nece josuser posted image ,neki dan me je gadjao sa njomuser posted image user posted image .Bjezi,odosmo mi off topicuser posted image user posted image .

Hamza 11.3.2008.

Neposredna veza do poruke: 447
26.1.2009 15:56:36   
aazra
Mi preko dana koristimo platnene i DM - ove "babylove" tricu, one od 6 do 9 kg i super su, ne propustaju.
one manji broj su propustale pa sam i ja stavljala zastitne preko, ali sada ne trebauser posted image
Navece, posto malo duze spavamouser posted image , ipak stavim "pampers".

Ali DM-ove su definitivno najbolje, nekako mi ih je najlakse i staviti, jer se beba puno vrti i s drugima se bas namucim. Od "babylove" nema pelenskog osipa i svidja mi se jer su dubokeuser posted image

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 448
27.1.2009 17:12:41   
Romali
IZVORNA PORUKA: mamin sin

Hej Maida28 dosta zena se zalilo da im te EKO iz DM-a ne valjaju (mislim da se zovu nesto sa A), ali zato su im obicne Babylove odlicne, probaj!

Te se zovu Alana. I nama su nažalost propustile,a bila sam spremna koristiti ih.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 449
11.2.2009 15:49:38   
remzy
moja pahulja koristi Molfix 4 i prezadovoljni smo s njima !!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *