Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo koristili pampers acvive baby, pa sleep and play, ali beba mokra do zavrat svaki put, probala s promjenom velicine nista. Onda uzmemo violetu, ali par puta mi se otkinuo onaj dio koji se lijepi. Uzmem molfix,bila neko vrijeme zadovoljna,promijene ih, i one malo smrde. A papmers...kriza, od onog losiona se sva soba usmrdi,dok smo skontali sta je....par puta na guzi,valjda kako mu mokraca procuri nasli po frtalj "gela". Ja se uspanicila, mislim da to nikako nije zdravo. Sad smo opet uzeli violetu,cini mi se popravili su se, do sada sam pravo zadovoljna,evo koristim drugo pakovanje....A i nedavno mi rece prijateljica, njena firma je zastupnik za pampers i da su sproveli testiranje pampers i violeta, kazu jedina razlika sto violeta 2 sec sporije upija i sto nema te losione....Pa cemo vidjeti....
ja moram reći da sam probala dm pelene, i da mi stvarno nisu odgovarale, sve se zbomba nakon što se beba popiški, baš su mi one perlice gela izraženije nego kod pampersa, a plus onaj dio na leđima nikako nije lijepo nalijegao, pa joj je kakica uvijek bježala tuda, možda kod starijih beba sa regulisanom stolicom ne, ali kod nje je tad bila baš rijetka...
I ja sam mislila da cu ove platnene ali stvarno nema vremena za to a ni prostora. Ionako sve ostalo jedva stignem. Nekad stavim jednom dnevno - cisto da se mala guza "malo odmori". Svasta smo isprobali, meni su pampers "sleep and play" i "active baby" super i "babylove" ali one se brzo promoce.
"Violeta" mi je gruba i zna se poderati, ali svako ima svoj izbor..
Bas mi je zao. Ja sam uvijek nalazila vremena za pelenice. Nekako sam navikla i ne znam vise kako bih drugacije. Sad sam jako ponosna sto smo izdrzale i kad bih rodila jos jedno ne bi mi bilo tesko. Njoj se guza osipa od jednokratnih, vjerovatno je stvar navike. Ovako super funkcionisemo. Cak je isla redovno na tutu jedno vrijeme i bila je vrlo ucinkovita dok se nismo posvadjale sa tutom. Sad mi je donese i kad je skinem malo sjedi i nista. Ipak voli obaviti posao u pelenu.
Mozda da imam susilicu za ves ili veci stan, pa i nekako ali trenutno su mi jednokratne najisplativije i najprakticnije. Nekako nisu tako lose, ovisi koje koristim ali "pampers" i "babylove" su tako lagane i tanke, a nemamo ni osip kao od violetinih
Draga Elmica jos nosi pelene i to Molfix 5, i svaka moja prijateljica ih koristi na moju preporuku, i Molfix vlazne maramice, pogotovo one s mlijekom. Melini sam u pocetku stavljala i Pampers, i Violetu i jos neke, ali ove su bile i ostale najzahvalnije.
Obzirom na Asjinu osjetljivu kozu jedino mi Pampers dolazi u pitanje. Ne smijem se usuditi da ih mijenjam. Promjenili bili broj, sa 3 na 4 pa se osula bila. Ja ostajem vjerna Pampersu.
Violetine su mi bas gube nekako...Kad se Said rodio,dobili smo jedno pakovanje,ma uzasne su...Koristimo pampers
Mi smo prešli na Pampers 4 (Active baby). I ja sam dobila u bolnici paket Violetinih proizvoda. Sve je super osim pelena. One su zaista grube. Mislim da se niti jedne pelene ne mogu porediti s Pampersom.
Mi koristimo Pampers 3. Zadovoljni smo. Ovdje DM ima neki program za bebe (ne znam da li je isto i u BiH) i poklonili su nam jedno pakovanje Babylove (mislim da se tako nekako zovu) pelena. Probala sam ih i dobre su. No, nastavicemo koristiti Pampers iz dva razloga - prvo, zato sto su dobre i zadovoljni smo njima, a drugo - zbog UNICEFove akcije cijepiva za djecu iz Treceg svijeta, koja mi se cini odlicnom!
Evo mi smo kupili violetu veliko pakovanje i imam samo reći nisu promočile niti je kaka iscurila a nema joj niti onih crti ca po koži. meni su bolje nego pampers, a i cijena im je skoro 8 km jeftinija... meni je onaj pampers nigdje veze...
Mi korisimo babylove i prezadovoljne smo obje , nikad nisu promocile a tako su njezne i mekane za bebicu, jednom smo kupili pakovanje violetinih, blize nam prodavnica od DM-a i jedva sam cekala da ih potrosim jer su tako krute, inace koristimo Violeta vlazne maramice i to je OK.
drage mame...ja sam edi koristila pampers negdje do trice ja mislim a onda je edo poceo puno piskiti a preskupe su iskreno...sad koristim hafu (hat alles fur uns- nesto tako) i prezadovoljna sam puno su boje od svih ostalih koje sam koristila. a u paketu je 70 komada a kosta 20KM
lilyce a gde ima u sarajevu tih pelena za kupiti, bas da probam
e ovako ja sam iz kiseljaka...tacnije lepenica...sad zivim u sa ali kada idem mami kupim ih u jednoj maloj prodavnici tamo...neznam ima li ih ovdje ali ima u skafi na mostarskom to znam...i za vece bebe imaju...ja mislim od broja 5 i gacice koje se ne lijepe ali su puno nagodnije za bebe i manje propustaju a one su 15 KM ja sam upravo na njih presla...ako ih ovdje gdje nadjem javim...ali nije ti daleko ni skafa...