|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
11.3.2009 15:34:25   
idana_85
Mi smo koristili pampers acvive baby, pa sleep and play, ali beba mokra do zavrat svaki put, probala s promjenom velicine nista. Onda uzmemo violetu, ali par puta mi se otkinuo onaj dio koji se lijepi. Uzmem molfix,bila neko vrijeme zadovoljna,promijene ih, i one malo smrde. A papmers...kriza, od onog losiona se sva soba usmrdi,dok smo skontali sta je....par puta na guzi,valjda kako mu mokraca procuri nasli po frtalj "gela". Ja se uspanicila, mislim da to nikako nije zdravo. Sad smo opet uzeli violetu,cini mi se popravili su se, do sada sam pravo zadovoljna,evo koristim drugo pakovanje....A i nedavno mi rece prijateljica, njena firma je zastupnik za pampers i da su sproveli testiranje pampers i violeta, kazu jedina razlika sto violeta 2 sec sporije upija i sto nema te losione....Pa cemo vidjeti....

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 451
11.3.2009 15:53:07   
mamina cura
Koliko se ja sjecam da si ti pisala kako cete koristiti platnene i da si ih cak kupilauser posted image
Odjednom jednokratneuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 452
11.3.2009 16:14:28   
Anoniman
ja moram reći da sam probala dm pelene, i da mi stvarno nisu odgovarale, sve se zbomba nakon što se beba popiški, baš su mi one perlice gela izraženije nego kod pampersa, a plus onaj dio na leđima nikako nije lijepo nalijegao, pa joj je kakica uvijek bježala tuda, možda kod starijih beba sa regulisanom stolicom ne, ali kod nje je tad bila baš rijetka...user posted image

(odgovor članu mamina cura)
  Neposredna veza do poruke: 453
13.3.2009 21:21:40   
aazra
I ja sam mislila da cu ove platnene ali stvarno nema vremena za to a ni prostora. Ionako sve ostalo jedva stignem. Nekad stavim jednom dnevno - cisto da se mala guza "malo odmori".
Svasta smo isprobali, meni su pampers "sleep and play" i "active baby" super i "babylove" ali one se brzo promoce.

"Violeta" mi je gruba i zna se poderati, ali svako ima svoj izbor..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 454
13.3.2009 22:14:03   
mamina cura
Bas mi je zao. Ja sam uvijek nalazila vremena za pelenice. Nekako sam navikla i ne znam vise kako bih drugacije. Sad sam jako ponosna sto smo izdrzale i kad bih rodila jos jedno ne bi mi bilo tesko.
Njoj se guza osipa od jednokratnih, vjerovatno je stvar navike. Ovako super funkcionisemo. Cak je isla redovno na tutu jedno vrijeme i bila je vrlo ucinkovitauser posted image  dok se nismo posvadjale sa tutom. Sad mi je donese i kad je skinem malo sjedi i nista. Ipak voli obaviti posao u pelenu.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 455
15.3.2009 21:17:16   
aazra
Meni nije zao, sve ima svoje prednosti i mane...

Mozda da imam susilicu za ves ili veci stan, pa i nekako ali trenutno su mi jednokratne najisplativije i najprakticnije.
Nekako nisu tako lose, ovisi koje koristim ali "pampers" i "babylove" su tako lagane i tanke, a nemamo ni osip kao od violetinihuser posted image

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 456
16.3.2009 21:29:52   
Mirna.akt
Draga Elmica jos nosi pelene i to Molfix 5, i svaka moja prijateljica ih koristi na moju preporuku, i Molfix vlazne maramice, pogotovo one s mlijekom.
Melini sam u pocetku stavljala i Pampers, i Violetu i jos neke, ali ove su bile i ostale najzahvalnije.

Melina 30.04.2006.
Elma 25.07.2007.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 457
16.3.2009 21:36:18   
nina20
Ja sam prezadovoljna s pampers sleep&play

(odgovor članu Mirna.akt)
Neposredna veza do poruke: 458
16.3.2009 21:36:47   
Golubica
Obzirom na Asjinu osjetljivu kozu jedino mi Pampers dolazi u pitanje. Ne smijem se usuditi da ih mijenjam. Promjenili bili broj, sa 3 na 4 pa se osula bila. Ja ostajem vjerna Pampersu. 

Asja, 02. 08. 2008.

(odgovor članu Mirna.akt)
Neposredna veza do poruke: 459
24.3.2009 23:01:32   
neki
Violetine su mi bas gube nekako...Kad se Said rodio,dobili smo jedno pakovanje,ma uzasne su...Koristimo pampersuser posted image

(odgovor članu Golubica)
Neposredna veza do poruke: 460
25.3.2009 8:15:23   
Okarica
IZVORNA PORUKA: neki

Violetine su mi bas gube nekako...Kad se Said rodio,dobili smo jedno pakovanje,ma uzasne su...Koristimo pampersuser posted image

Mi smo prešli na Pampers 4 (Active baby). I ja sam dobila u bolnici paket Violetinih proizvoda. Sve je super osim pelena. One su zaista grube. Mislim da se niti jedne pelene ne mogu porediti s Pampersom.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 461
25.3.2009 8:31:48   
bebbe RR
Mi koristimo Pampers 3. Zadovoljni smo. Ovdje DM ima neki program za bebe (ne znam da li je isto i u BiH) i poklonili su nam jedno pakovanje Babylove (mislim da se tako nekako zovu) pelena. Probala sam ih i dobre su. No, nastavicemo koristiti Pampers iz dva razloga - prvo, zato sto su dobre i zadovoljni smo njima, a drugo - zbog UNICEFove akcije cijepiva za djecu iz Treceg svijeta, koja mi se cini odlicnom!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 462
25.3.2009 11:00:20   
teta berta
Evo mi smo kupili violetu veliko pakovanje i imam samo rećiuser posted image  nisu promočile niti je kaka iscurila a nema joj niti onih crtiuser posted image ca po koži. meni su bolje nego pampers, a i cijena im je skoro 8 km jeftinija... meni je onaj pampers nigdje veze...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 463
25.3.2009 11:46:24   
Dinkica
Mi korisimo babylove i prezadovoljne smo obje user posted image , nikad nisu promocile a tako su njezne i mekane za bebicu, jednom smo kupili pakovanje violetinih, blize nam prodavnica od DM-a i jedva sam cekala da ih potrosim jer su tako krute, inace koristimo Violeta vlazne maramice i to je OK.

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 464
25.3.2009 11:53:25   
lilyca
drage mame...ja sam edi koristila pampers negdje do trice ja mislim a onda je edo poceo puno piskiti a preskupe su iskreno...sad koristim hafu (hat alles fur uns- nesto tako) i prezadovoljna sam puno su boje od svih ostalih koje sam koristila. a u paketu je 70 komada a kosta 20KM

eedo 23.07.2008

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 465
25.3.2009 11:54:29   
lilyca
zab sam reci to je rinfuza nekih njemackih pelena

eedo 23.07.2008

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 466
25.3.2009 11:55:43   
lilyca
IZVORNA PORUKA: lilyca

zab sam reci to je rinfuza nekih njemackih pelena

sto se tice vlaznih maramica samo johnsonove

eedo 23.07.2008

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 467
25.3.2009 11:59:21   
Dinkica
lilyce a gde ima u sarajevu tih pelena za kupiti, bas da probam

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 468
25.3.2009 12:03:48   
lilyca
IZVORNA PORUKA: Dinkica

lilyce a gde ima u sarajevu tih pelena za kupiti, bas da probam

e ovako ja sam iz kiseljaka...tacnije lepenica...sad zivim u sa ali kada idem mami kupim ih u jednoj maloj prodavnici tamo...neznam ima li ih ovdje ali ima u skafi na mostarskom to znam...i za vece bebe imaju...ja mislim od broja 5 i gacice koje se ne lijepe ali su puno nagodnije za bebe i manje propustaju a one su 15 KM ja sam upravo na njih presla...ako ih ovdje gdje nadjem javim...ali nije ti daleko ni skafa...

eedo 23.07.2008

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 469
25.3.2009 12:09:13   
ElmaB
Dinkice, hafu imas kupiti u Marsu na Grbavici, ispod zeljinog stadiona!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 470
25.3.2009 12:34:49   
Dinkica
hvala vam objema, bas sam vidjela da su te pelene nabavili u drzavnoj bolnici dok sam tamo lezala.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 471
25.3.2009 13:06:23   
lilyca
nadam seda ceti odg, jasam prezadovoljna,

eedo 23.07.2008

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 472
25.3.2009 13:07:36   
lilyca
IZVORNA PORUKA: lilyca

nadam seda ceti odg, jasam prezadovoljna,

nadam se da ce ti odgovarati, ja sam prezadovoljna, joooj greski

eedo 23.07.2008

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 473
25.3.2009 15:30:15   
neki
Koji je proizvodjac tih hafu pelena?

(odgovor članu lilyca)
Neposredna veza do poruke: 474
25.3.2009 19:21:03   
lilyca
vjeruj da neznam dodju u kartonskom paketu i ne pise nista
samo to hafu

eedo 23.07.2008

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *