tajci1003 -> RE: dali sam trudna ? (1.9.2009 13:54:12)
|
Kao prvo dobar dan svima...vec dugo citam razna iskustva po ovom forumu, ali tek sam se danas odlucila registrirati jer se nadam da cete mi pomoci bar malo...luda sam, zivcana, nervozna...ukratko vec duze vrijeme pokusavam ostati trudna, ali nista od toga.dva puta sam imala spontani, jedan prije 2,5g, drugi prije 1,5 g.Obavljala sam neke pretrage, nemam pojma koje i uglavnom sve je ok, ali ja nikako da ostanem trudna [sm=smiley19.gif] Vec par dana osjecam se nekako cudno, trbuh mi jue jako napet, tvrd, napuhan, stalno podrigujem, bez obzira jel jela ili je zeludac prazan.Inace idem cesto na wc pa mi to nije nista novo, ali imam stalno neki pritisak dole...Čudan osjecaj!!!!!Zadnju [sm=hudicek1.gif] sam imala 13.08. pa me zanima jel moguce da vec imam simptome. Moram reci da i prvi i drugi put kad sam ostala trudna imala sam osjecaj kao da trebam dobiti, nista posebno.Onda sam radila pa mozda nisam ni obracala previse paznje na simptome, ali trenutno ne radim pa samo o tome razmisljam...Molim vas ako je tko imao slicnih iskustava nek se javi...tko ce docekati 10.9 da vidim hocu li procuriti ili ne...oprostite na ovolikom pisanju...Luda sam ..Mozda samo umisljam..HELP[sm=smiley19.gif] [sm=zmeden.gif] Moderirano : Zabranjeno pisanje velikim slovima!
|
|
|
|