bjaca -> RE: dali sam trudna ? (27.7.2009 22:24:16)
|
IZVORNA PORUKA: Suncica* Drage moje, ja sam tacno znala da sam trudna i svaki dan sam radila test koji je pokazivao negativno. Menstruacija mi nije ni kasnila, jednostavno sam znala da je trudnoca u pitanju. Znaci 15 dana sam radila test dva puta dnevno. Dan pre ocekivanog dana(dobro se secam duvala je kosava uzasna), ja nateram muza da ide da mi kupi jos jedan s tim da sam morala da se zakunem ako i taj pokaze negativno da cu prestati da ih maltretiram. I donese on meni test, bilo je 20.00 sati navece i ja sedim kraj WC solje, moj muz pored mene i cekamo. Pojavile su se dve crtice, tek tek vidljive, ali meni nista vise nije ni trebalo. Sutradan odem kod ginekologa koji je potvrdio trudnocu. E sada zakljucak: ja sam 15 dana bila trudna, a test mi je pokazivao negativno. Zasto, ne znam. U svakom slucaju bila sam presrecna. Zato ti sacekaj jos malo, pa ponovo uradi test ili otidji u privatnu laboratoriju da ti urade nalaz krvi koji je najsigurniji pokazatelj.. Srecno!!! moj ciklus poceo 17.06. rana menstruacina bi trebala doci nakon 30 dana 16.07. u medzuvremenu sam 10.07.imala neki smedji iscjedak 2 dana do 16 sam imala jake bolove u ledjima i nogama uzas zivi al sve kontam da nije zbog posla16. vjestica nije dosla kako inace zna mjenjati period kad dolazi mislila sam da ce opet doci od 35 dana pa do 40 raspolozenje mi je skroz promjenljivo nekad bi plakala od bjesa i muke a nekad sam kao malo dijete proslu sedmicu sam imala jak apetit pomela bih ispred sebe sve cini mi se,a ove nemam volje za hranom to mi je inace jedan od simptoma i kad trebam dobiti 21.07.sam radila test i negativan ni sama vise ne znam sta da radim i mislim zadnja 2 dana su mi i dojke osjetljive danas 27.07 41 dan ciklusa vjestice nema sto me raduje tu i tamo me zigne po dnu stomaka pa mislim da ce brzo al nema je ja se iskreno nadam da je [sm=duda.gif] da obradujem i sebe i muza a i sve oko nas
|
|
|
|