Vedica -> RE: dali sam trudna ? (28.8.2009 22:50:37)
|
prijenos postova IZVORNA PORUKA: andjela_sa Hitno mi treba vas savjet........ Zbog PCOS sam na terapiji Cyclo proginovom vec tri mjeseca(prvi put osjetim kao pulsiranje jajnika dali ej ovulacija nisam sigurna) a zbog povisenog secera na Sioforu oko pola godine.Problem je sledeci:Pod bilo kojom terapijom(a bilo ih je prilicno:Endometril,Provera,Dabroston) dobijam tacno na 28.dan.Zadnji uredan ciklus je bio 28.07. a ocekivani 24.08. Medjutim dobila sam 25. i to jako oskudno.Ni dan poslije nije bilo nesto obilno kako je inace.Znaci jednostavno je bilo drugacije i puno manje.Inace mi menstruacija traje oko 5 dana a ovaj put 2-3 i puno manje nego inace.Zanima me ,posto sam citala da postoji sansa za trudnocu,koliko to sve moze da bude istina i dali ima imalo nade da sam .Bila bih presretna da je tako pa me zanima dali ima neko ko je bio u slicnoj situaciji????HVALA PUNO P.S. imam zakazano kod ginekologa tek u srijedu...... IZVORNA PORUKA: ena30 Pozdrav....zašto ne uradiš test na trudnoću, prilično su pouzdani, nemoj se mučiti....inače poznajem nekoliko cura da su oskudno krvarile u ranoj trunoći čak su to krvarile zamjenile za menstr. i sve je bilo ok,nadam se da će to biti i kod tebe slučaj i da će test pokazati da si ...sretno... IZVORNA PORUKA: budućamama Samo hrabro i sretno I ja sam uradila more testova koji su bili negativni, sve do jednog koji je pokazao Želim ti od srca da je došao tvoj trenutak IZVORNA PORUKA: andjela_sa Hvala vam puno cure.......u nedoumici sam.Znam da moze biti jos milion drugih razloga ali pret toliko zelim da lagano pocinjem da ludim.Stomak mi je nekako naduvan i malo tvrdji nego imace,povremeno me probode o ledjima.... IZVORNA PORUKA: Latinka andjela_sa, uradi test. Tako ces izbjeci nedoumicu, a sigurna sam da ce ti pokazati jedan veliki +. Sretno, draga IZVORNA PORUKA: andjela_sa Posto sam osjtljiva ovih dana i mogu da placem i na dnevnik skoro......vidim da me ovdje neke cure pokusavaju rasplakati! Ovako cemo.......idem na pauzu oko 12 pa cu usput da kupim test.....uradim ga pa kud puklo da puklo...........drzim palceve samo da je IZVORNA PORUKA: lely andjela evo ti link sa slicnom temom,pogledaj mozda nedjes nesto slicno onom sto te zanima....poz http://www.ringeraja.ba/forum/m_11080/mpage_35/key_/tm.htm IZVORNA PORUKA: Tidzi Moja majka je bila trudna sa mnom 4 mjeseca kada je otkrila da je trudna. Cula je tada kako je nesto boksera, otisla na pregled dr. rekao da je trudna 4 mjeseca. Do tada je imala redovne periode sa normalnim krvarenjima kao i prije i propracene bolovima. Kako joj je nakon treceg dijeta poprilicno ostao stomak, nije ni slutila da je trudna, jer nije planirala vise dijete. I eto, tako se rodila ja! IZVORNA PORUKA: andjela_sa Dakle govori sam za sebe......radila sam clearblue i debeli minus sa dvije tackice iznad.......ipak nista ni ovaj mjesec od Hvala svim na podrsci!!!
|
|
|
|