|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
22.3.2009 18:47:55   
sirena cg
sjutra ujutro na posao ga radim jer su mi rekli da je tada najpouzdaniji...user posted image aaaa neka mi je Bog u pomoc

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 526
22.3.2009 18:48:53   
palčica
Anuška08 hvala ti, i ja se nadam, tako se nekako čudno osjećam... probat ću opet za par dana.

(odgovor članu large)
Neposredna veza do poruke: 527
22.3.2009 18:54:31   
sirena cg
ovo iscekivanje do sjutra je grozno... jeste vi imale kakve simptome ??

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 528
22.3.2009 18:56:29   
large
ma tko zna,mozda i nisi,najbolje da ti uradis test sutra pa nam lijepo javi rezultate...
ja sam ga kupila jer sam puno spavala i bila sam umorna uzasno bez razloga...
tako da je meni prvi simptom bio pospanost....

vole te mama i tata najvise bebacha nasa mava....

(odgovor članu sirena cg)
Neposredna veza do poruke: 529
22.3.2009 18:59:47   
sirena cg
osjecam i ja blagi umor, malo vise jedem i kao neki teret u stomaku da imam. brzo se zadiham ako me razumijes... 

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 530
22.3.2009 19:05:23   
large
o tom se moze polemisati mnogo,a u biti i sasvim normalne i uobicajene stvari ti u takvim trenutcima izgledaju kao simptomi trudnoce...
sve to mogu biti simptomi,a i ne moraju...
nemoj da se brines....
gledaj to ovako-sutra ces znat sve i nema potrebe da se opterecujes jer nista ne mozas promijeniti time sto se zamaras toliko...,do tad se smiri...

(odgovor članu sirena cg)
Neposredna veza do poruke: 531
22.3.2009 19:10:52   
sirena cg
hvala ti, drago mi je sto sam s nekim ragovarala pa makar to bile dvije recenice user posted image ali sama pomisao da toliko dana kasni i da je svrsio u mene... do sad nisam imala ovakva iskustva i zato sam malo uznemirena al sjutra cu znati na cemu sam i javljam.. hvala ti...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 532
22.3.2009 19:12:51   
merima85
cao cure
ja imam jedan problem,evo vec 27 dana imam menstruaciju, al nije kao prije nego je jako slaba??? da li je neko imao tako ista slicno???
pozzzzzzzzz

(odgovor članu large)
Neposredna veza do poruke: 533
22.3.2009 19:14:19   
large
to nije uredu nikako,ne znam zasto se vec nisi javila svom doktoru...

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 534
22.3.2009 19:16:39   
merima85
sirena cg pa sto dozvoljavas da svrsi u tebe ako ne zelite bebu??
to mi je malo neodgovorno,al  svako zna svoje.sretno
ja jedva cekam
da budemuser posted image   ako Bog da

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 535
22.3.2009 19:18:37   
merima85
draga large
prosliput kad sam bila rekao mi  je kako  je sve ok. pa idem tek poslije prvog jer mi dok.nije tu

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 536
22.3.2009 19:21:47   
large
ja jkoliko znam da sve preko 9 dana nije ok,ali eto on opet zna i ako ti se desavalo vesc prije to onda je trebao poduzeti neke mjere...
ne bih da pametujem,ali meni to nije ok,ako ima tko jos nek se javi....

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 537
22.3.2009 19:22:50   
LUNA4

ja imam svoje mišljenje u vezi ovoga.....nije da kritiziram....

ali sva djevojka koja ulazi u spolni odnos zna za rizik jedan od njih je i trudnoča.....

zato postoji zaštita da ne dođe do toga....

ja smatram da ako se mogu raširiti noge onda se mora preuzeti i odgovornost za svoje postupke a ne postupati aljkavo i neodgovorno..... nije da nikoga vrijeđam nego ima toliko žena koje nemogu doči do željene trudnoče i srce me zaboli kada čujem ovakve stvari

KAŽEM OPET ŽAO MI JE AKO SAM KOGA UVRIJEDILA JEL MI TO NIJE BILA NAMJERA

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 538
22.3.2009 19:25:25   
large
dijelim misljenje s tobom luna,samo meni nekako pregrubo da se istresem,cura trazi savjet...
sta ja znam....
iako sam i ja bijesna na to sve.....ipak imam jednu dozu razumijevanja...tko nije bar jednom imao odnos bez zastite pa se omaklo i onda brines....?????
ne znam......

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 539
22.3.2009 19:29:56   
LUNA4
MA sve je to meni jasno......i shvačam ju nije da sam bezosječajna ili tako nešto.....
ali neke stvari ipak nemogu shvatiti.....

moj savijet joj je neka ode na forum problemi sa zatrudnjivanjem......

možda tada shvati šta sam htjela reči.......

nisam opet imala namjeru biti gruba.....

sorry.....

ode ja papati pa se javim...

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu large)
Neposredna veza do poruke: 540
22.3.2009 19:30:24   
merima85
ja sam bila na pregledu prije 2 mjeseca,jer mi je tada kasnila menstruacija, a sad mi traje eto 27 dana, da li je to neki hormonski poremecaj???

ja sam vec 9mjeseci u braku i nikako da ostanem  user posted image

(odgovor članu large)
Neposredna veza do poruke: 541
22.3.2009 20:10:11   
LUNA4
moj savijet ti je da odeš dr jel nije normalno da imaš tako dugo.......

drugo stvarno neznam čta bi ti rekla jel nisam bila u takvoj sitvaciji

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 542
22.3.2009 21:12:04   
ena0002
Merima i moj ti je savjet da se javis doktoru, to je ipak puno da ti toliko traje.

....i druga stvar, ne zelim ni ja da budem gruba i da nekoga uvrijedim, jer svi mi imamo razlicite zivote i razlicite probleme i u odredjenom momentu jedna lijepa rijec znaci.....ali brate dragi Sirena ako vec nisi htjela da ostanes user posted image  zasto ti je momak svrsavao u tebe user posted image  Ja vas cure fakat ne kontam, ili vi ipak zelite da ostanete user posted image  , jer na kraju krajeva imaju tablete ako on nece da pazi.

Opet kazem ne zelim nikoga da uvrijedim, ali se jezim od ovakvih slucajeva, kao lafo necu da ostanem  user posted image  ali haj ti svrsi u mene...........

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 543
22.3.2009 21:30:01   
ledy blue
Evo ovo sam danas napisala jednoj djevojci...

ja cu sada biti malo stroga,a nadam se da mi neces zamjeriti...
Ako ste ti i tvoj decko toliko zreli da imate sexulane odnose,onda morate biti zreli i da se znate zastititi na adekvatan nacin,a u slucaju suprotnog da SAMI VI I NIKO DRUGI donosi odlike o tome, punoljetni ste!
A oni vjeruj lakse ce podnijeti, tu''sramotu'' i brzo je zaboraviti, nego da kao mnogi parovi ovdje godine svoga braka i zivota provedete u pokusaju zaceca...
Ti si mlada, i stvarno neznam kako bi drugi abortus uticao na tvoje reproduktivno zdravlje.Vazno je da se ti i decko slazete, i ne trebate tudza misljenja ukljucivati u svoje zivotne odluke.

Preporucujem ti da malo pogledas temu problemi zatrudnjivanja,mozda ti pomogne pri odluci.
Zelim ti puno srece i zapamti da dijete nikada nije teret ili kazna vec blagoslov koji bog ne udjeljuje svima,,ti trebas znati cijeniti svoj.

Kondomi,pilule,za dan prije,za dan poslije, pa neke spirale i ostala cuda...pa drage djevojke zasto to sebi dopustite..
znam da ste svratile po savjet,a mi vas grdimo,,,ali zrelost ne znaci samo biti zreo za seks,,jer sex ne ukljucuje samo par trenutaka uzivanja i zavrsena prica,,,a nadam se da ste svjesne posljedica nezasticenog odnosa,,,nije to samo trudnoca..vjerujte ima puno gorih i opasnijih stvari

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 544
22.3.2009 21:58:51   
large
upravu si ......
no ja sam sigurna da sve te djevojke to znaju,ocito djaba...ne vrijedi...
zato ja nisam htjela puno polemisati o tome,to je njena stvar i ne bih da se mijesam....
svjesne su one svega toga i bez da im mi busimo glavu pridikama...
bilo kako bilo,tek sad kad je lupi po nosu ovo ili ono razmisljat ce o posljedicama....

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 545
23.3.2009 8:05:52   
nenica
Evo cure neću vam puno smetati...znam da sam uletila u neku drugu temu, ali ako vas zanima... Jutros u 5 sati je stigla user posted image ...probudila sam se od bolova, otišla u banju i.... U glavi mi se samo vrtio onaj broj 6.9 .... "netrudne žene manje od 3"... Pokušala sam plakati kraj otvorene vode...da me MM ne čuje, ali valjda nisam bila svjesna koliko sam dugo i jako plakala jer je MM došao sav zabrinut i našao me kako sjedim na podu i plačem... Znam da nema smisla, ali jače je od mene... Neću odustati NIKADA ali PONEKAD imam osjećaj da su naše sudbine određene nekim kretanjima zvijezda, svemirskim bacanjem kockica i vjetrovima što ih dižu vjetrenjače Bogova.... Hvala na podršci i svemu cure. Volim vas...

"Ne plači zato što je završilo. Smij se zato što se dogodilo."

(odgovor članu large)
Neposredna veza do poruke: 546
23.3.2009 8:22:50   
ena0002
Nenice potpuno te razumijem, pa i mi smo od krvi i mesa, ali fazon je sto smo mi te koje moramo opet smoci snage i krenuti dalje i ne smijemo posustati. Ja se nadam da ces nam vec danas biti bolje i krenuti u novu borbu jer novi ciklus je nova nada user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 547
23.3.2009 8:28:03   
kula
E nenice, baš mi je žao, zaista sam se nadala, čak sam i bila ubijeđena da si user posted image ... Ne znam šta reći, znam kako ti je teško, ali treba da znaš da najljepše stvari uvijek dolaze onda kada ih najmanje očekuješ. Jedan +ić će te iznenaditi i to vrlo brzo nadam se!!!!
Ja ti samo mogu pružiti svoju podršku, i gdje god da si šaljem ti čvrst zagrljaj! Ne daj nam se Nenice! Idemo zajedno u nove pobjede!!!

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 548
23.3.2009 8:40:07   
nenica
Hvala Kulo i Ena.... da vam budem iskrena, ne znam šta bi da mi nema vas... Danas sam malo utučena, ali rekla sam sebi da ću si dopustiti da ovaj dan budem loš volje, a sutra je novi dan. Neću odustati naravno i možda će baš ovaj mjesec bit taj, ili sljedeći ili onaj izad... Idemo zajedno dalje i nadamo se zajedno! Negdje i nekad će i naša user posted image  postati stvarnost, a ne samo prekrasan san... user posted image

"Ne plači zato što je završilo. Smij se zato što se dogodilo."

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 549
23.3.2009 8:47:44   
nella
Nenice u potpunosti te razumijem!!! ali ne daj se,budi jaka i glavu gore!!!docekat cemo i mi naseuser posted image ,samo ne smijemo posustajati!!!
jednom ce se sve ovo zvati jucer!!!user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *