|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
19.3.2009 8:52:39   
nenica
Ajme Kulo tako mi je žao....znam kako se osjećaš...ja sam to prošla već puno puta. Ali sljedeći mjesec je nova nada, hvala Bogu šta imamo novu priliku svaki mjesec. Jednom će se i nama nasmiješiti preslatki maleni +!user posted image  Meni je ovaj mjesec isto dosta stresan bio. Tata mi je u bolnici i opet je operiran (ovo mu je 63 operacija u životu vjerovala ili ne!). Nepokretan je već 7 godina. Ja sam s njim užasno povezana tako da sam dosta noći proplakala i strašno se iznervirala zbog svega. Ja sam ti jedna od onih osoba koja sve "kupi u sebi i ždere sebe iznutra", a izvana sam jako hrabra, vedra i nasmijana (moram radi njega i mame).
Glavu gore i idemo u nove "borbe". Ali šta su tvrdoglave ove naše buduće user posted image !!! Nema druge, one će doć kad one same to budu htjele. Ja još imam simptome, ali imam osjećaj da user posted image  samo šta nije došla... Sutra bi trebala doć po planu, nadam se da neće, ali ako i dođe: "Idemo dalje" user posted image user posted image user posted image . Ljubim te i šaljem ti puno puno pozitivnih misli i jedan veeeliki zagrljaj. P.S.- Nemoj nestat sad s forumauser posted image !

"Ne plači zato što je završilo. Smij se zato što se dogodilo."

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 476
19.3.2009 9:11:08   
ledy blue
Nenince i ja sam ti ista takva sto se tice emocija.
a od srca ti zelim da user posted image ta babaroga zaboravi na tebe! i da budes user posted image ,a nemoj se puno brinuti, jer mozda i tro moze uticati na user posted image .  pusa i zelim ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 477
19.3.2009 9:32:24   
nenica
Hvala ti draga na lijepim željamauser posted image . I ja se nadam da neće doći, aiko je osjećaj ka da će svaki tren. Sutra sam naručena i kod ginekologa, a taman bi tada trebala doć user posted image . Možda se pripadne njega pa pobjegne glavom bez obzira!user posted image  U svakom slučaju, javit ću šta je bilo, iako čisto sumnjam da ginekolog na ultrazvuku može bilo šta vidjeti kad se radi o tako "maloj" trudnoći (ako je budeuser posted image ). Baš ste divne cure! Hvala Bogu na vama...

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 478
19.3.2009 9:50:09   
kula
Nenice, baš kao što si i rekla ''GLAVU GORE''!!! Hajde obraduj nas jednim plusićem sutra, pa da se radujemo zajedno tvojoj user posted image !
Stres zaista može učiniti svoje, žao mi je zbog tvog tate i jedino što ti mogu poručiti jeste da budeš jaka! Imaš podršku od nas forumašica!   user posted image
Javi nam sutra šta je bilo kod gine!
Puno sreće ti želim! Pusa! Hvala na podršci!

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 479
19.3.2009 10:42:58   
srića
Kulo baš mi je žao zbog tebe što te ovaj misec nije obradovao +...al tako samo naprijed!!! S tim stavom,i pozitivom znan da će se sve tvoje nade i očekivanja ispuniti aBd! Virujen u to... A za nenicu se čvrto nadan i stišćen palčeve da nam javi sretne vijesti...  A što se tiče mene,gorim od želje da napravim test,al znan da je još rano...morat ću se naoružat s puno strpljenja!user posted image   Pusa svima!!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 480
19.3.2009 12:14:56   
nenica
Hvala na podršci Srićouser posted image ! Kad tebi nedolazi user posted image ? Ja sjedim na poslu i maloprije osjetim nešto...pomislila sam "evo one glupače user posted image  dan ranije i trk u wc...kad ono jaki iscjedak??? user posted image  Šta je sad to? Nadam se da je znak user posted image ...ali ne smin to naglas izgovorit... U početku sam bila sigurna da ću ovaj put biti user posted image  a sad, kako se bliži dan dolaska user posted image ....sve više i više sumnjam i mislim da će upravo ona doć. O Bože nadam se da neće. Hvala vam na svim pozitivnim mislima cure. Sutra je posjet ginekologici pa da vidimo šta će mi reć... Javit ću se čim saznam BILO ŠTA! Sad me ovaj iscjedak skroz zbunija, a jajnici i drob me bole ka da ću SVAKI TREN dobit user posted image ! BIŽI, BIŽI, BIŽI ća od mene zla user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 481
19.3.2009 12:34:50   
močo
Zdravo! Nova sam. Nenice, kakva ti je temp? Jel mjeriš bazalnu?

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 482
19.3.2009 12:38:16   
nenica
Bok Močo! Dobrodošla na forumuser posted image ! Znaš šta, ja sam ovaj mjesec skroz van sebe nekako, mjerila sam temperaturu i povišena mi je već više od 8 dana, ali nisam je uvijek mjerila ujutro. Ne znam, ne želim više uopće o ničemu razmišljat, ne znam kako ću preživit ovih par dana... Odkad ti pokušavaš?

(odgovor članu močo)
Neposredna veza do poruke: 483
19.3.2009 12:50:56   
močo
Ma, ja ne pokušavam još. Iako se ni ne štitimo. Ali, ipak svaki mjesec mislim da se možda ipak uhvatilo. A ovaj mj. mi je pogotovo tako, jer nam se malo zalomilo u vrijeme plodnih dana, pa sad i ja stalno razmišljam o tome, kako bi to bilo super. Al, i mi ćemo uskoro počet ozbiljno radit na tome. Ako se sad nije uhvatilo.
I meni je temp povišena, po danu čak do 37,5. Ali ja očekujem user posted image tek u pon.

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 484
19.3.2009 13:03:13   
nenica
Ja više nisam sigurna u nikakve simptome i danas nisam "pametna" da bi išta rekla. Cili dan na poslu sam odsutna...ne mogu se na ništa koncentrirat... Fala Bogu šta je brzo vikend jer mislin da bi podemonila da ostanem ovdje na poslu!user posted image
Sačekaj još do ponedjeljka pa napravi test (joj akko je ovo lako reć nekom drugome, a kad se radi o meni ne znam koja me sila zadržala da ga ja još ne napravim!!!!).
Usput cure, danas idem vadit Betu....triban sve vaše pozitivne misli jer mi je srce u petama, želudcu u grlu...ma svugdi je samo ne di triba bituser posted image ! Tresem se ka šiba...

(odgovor članu močo)
Neposredna veza do poruke: 485
19.3.2009 13:08:05   
močo
Nemaš se šta trest. Samo hrabro!! Mislit ću na tebe. user posted image

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 486
19.3.2009 17:04:02   
ledy blue
imas nase fige za uspjeh, puno srece
joj kako smo pametne i stalozene kada treba drugima dati savjet,ali nikada to ne primjenjujemo na sebi
sretno!!!!!!!!

(odgovor članu močo)
Neposredna veza do poruke: 487
20.3.2009 9:14:59   
nenica
Cure moje....tako mi je potrebna vaša pomoć!!!! Ja sam skroz zbunjena i ne znam šta da radim! Dakle, po mom računanju danas je trebala nedoć user posted image  i nije došla, ali ispada da sam ja krivo izračunala i da u biti treba nedoći tek 22.03 (ja računala da 2 mjesec ima 31 dan user posted image ). Znači, tek u nedjelju triba doć po planu, a ja sam jučer išla vadit Betu (4 dana prije očekivane menstruacije) i poslali su mi nalaz na e-mail. Ja tamo NIŠTA ne razumijem!!! I kad sam ih zvala da mi objasne nalaz rekli su mi da oni ne smiju komentirati nalaze preko telefona i da sutra pitam svoju doktorici (do koje ja nikako ne mogu doći!!! Žena je na godišnjem!user posted image ) E sad, znate ciklus i dan zadnje user posted image , a evo i nalaz Bete pa POMAGAJTE ako ikako možete! Usput, mene nalaz Bete zbunio jer su tamo ref. vrijednosti U/L a ne mlU/ml user posted image  I šaljem vam te tablice s različitim vrijednostima koje sam našla. Oprostite na dužini posta cure, ali nemam nikog osim vas... Evo mog nalaza Bete:

Rezultat:               Jedinica:          Ref.interval:

6.9 H                       U/L                Netrudne žene <3
                                                     14-ti tj. trudnoće 15000-92100
                                                     15-ti tj. trudnoće 10600-64200
                                                     16-ti tj. trudnoće 9000-52800
                                                     17-ti tj. trudnoće 6700-48100
                                                     18-ti tj. trudnoće 6100-42100
                                                     19-ti tj. trudnoće 680-42900

To je moj nalaz. A vrijednosti po tjednima (iz mog nalaza) se ne slažu baš s ovom tablicom koju sam našla na netu:

3 tjedan 5 -50
4 tjedan 3 - 426
5 tjedan 19 - 7,340
6 tjedan 1,080 - 56,500
7 - 8 tjedana 7,650 - 229,000
9 - 12 tjedana 25,700 - 288,000
13 - 16 tjedana 13,300 - 254,000
17 - 24 tjedana 4,060 - 165,400
25 - 40 tjedana 3,640 - 117,000

Cure upomoć!user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 488
20.3.2009 9:30:57   
emy
IZVORNA PORUKA: nenica

Rezultat:               Jedinica:          Ref.interval:

6.9 H                       U/L                Netrudne žene <3

Ako sam dobro procitala tvoja vrijednost bete je 6,9  user posted image
Povisena beta moze znaciti samo jedno a to je trudnoca user posted image
Ako je rezultat 6,9 to je jako mala trudnoca, jer kod zena koje nisu trudne vrijednost se krece najvise 3-5 , tako su meni rekli kada sam vadila, a na tvojoj tabeli do 3
I kod mene beta pokazuje jednu sedmicu naprijed od moje stvarne trudnoce
Kod mene je drugacija tabela pa sam se na tvojoj malo izgubila
U svakom slucaju, otiđi kod dr.

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 489
20.3.2009 9:31:34   
malena27 RR
draga nenice...kako vidis u prvoj tablici da zene koje nisu trudne imaju betu nizu od 3, sto kod tebe nije slucaj...a u drugoj tabeli koju su pronasla na netu opet kaze od 3. sedmice da vrijednost varira ide od 5 pa do 50...ja ti mogu samo cestitati jer mislim da si ti user posted image user posted image user posted image ...sve najbolje ti zelim... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 490
20.3.2009 9:34:36   
nella
Nenice ovo je samo za  cestitanja,nista vise!!!user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 491
20.3.2009 9:39:57   
nenica
Joj cure hvala vam na odgovorima! Nemate pojma koliko mi to znači. U pravu si, meni je Beta 6.9 H šta god to značilo (daj Bože da je to jedna mala user posted image ). Ja sam se isto pogubila, jer prema tablicama na netu (koja ide po tjednima) kaže: 3 tjedan od zadnje menstruacije 5-50, 4 tjedan od zadnje menstruacije 3-426...E pa sad me i to zbunilo jer, ako je mora bit najmanje 5 da bi bila trudnoća, kako onda za 4 tjedan stoji od 3-426?? Kakav 3 sad?
U svakom slučaju, ne želim vas zbunjivat ali danas sam u takvom stanju...molim vas za razumijevanjeuser posted image ...jer MOŽDA, samo MOŽDA se naš san ostvaruje nakon 1,5 pokušavanja i mislim da vam je jasno šta mi je u glavi: totalna zbrka!
Ja sam se u početku ponadala pa sam pomislila da je tako mala vrijednost jer meni još nije izostalla M, nego je trebam dobit tek 22.03 pa da je zato mala...a obda opet počnem sumnjat jer jednostavno ne vjerujem.... A imam osjećaj da će svaki tren dojahat user posted image ....samo su mi grudi natekle, bradavice narasle i vide se vene po njima jako...e da, i jedem dok i pišem ovouser posted image . Cure držite palčeve da se ovaj broj (6.9) pretvori u jednu malu user posted image ! I da, sad sam tek vidila kako ovaj broj "izgleda"...podsjeća me na jednu pozu... Uf šta sam nemirna... Hvala Bogu šta imam vas...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 492
20.3.2009 9:41:32   
kula
Nenice, pa uradi taj test!!!! Pa da i tako potvrdimo!!!!
A ja ti od user posted image   ČESTITAM!!!! Hej baš si me obradovala, želim ti blaženu trudnoću bez ikakvih problema!

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 493
20.3.2009 9:44:16   
nenica
Joj hvala vam svima, predivne ste! Ali nekako me strah jer mislim da je još rano za čestitke....ne znam. Idem danas u ginekologice pa se nadam da će ona potvrdit vaše sumnje. U 12:20 sam naručena. Izaći ću s posla pa ću se vratiti i javiti vam šta je rekla. Joj, ne mogu dočekat podne! Jel moguće da se išta vidi na ultrazvuku ako se radi o trudnoći od 3 tjedna? Hvala vam cure na podršci...ne znan kako bi van zahvalila...na svemu.

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 494
20.3.2009 9:44:29   
emy
Nenice mozemo ti samo cestitati, beta je malena ali ipak je vrijednost veca od one kada user posted image  nema
Pokusaj se smiriti sada i opet je ponovi, jer bi ona stalno trebala rasti ali vadi se po pravilu na parne dane znaci + 2 dana
Mislim da ni dr. trenutno nema sta vidjeti jer je jos jako maleno , u svakom slucaju sretno i user posted image  za duplanje betice

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 495
20.3.2009 9:50:23   
nikita
nenice moj prvi uzv je bio sa 3+6 i samo malo se nadzirala ges vrecica al samo malo,tako da mi je jedva potvrdila trudnocu.Tako da ako se bude skroz slabo vidjelo no sikiriki.user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu emy)
Neposredna veza do poruke: 496
20.3.2009 9:56:33   
srića
Joj nenice,mislit ću na tebe danas i želin da ti doktorica kaže radosnu vijest! Ajme kako san uzbuđena,ko da ja iden na pregled! user posted image user posted image  Al valjda smo sve takve na ovon forumu-poistovjetimo se i suosjećamo i radujemo se jedne s drugima! pusa cure!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu emy)
Neposredna veza do poruke: 497
20.3.2009 10:10:21   
močo
Jeeeeee!!!!! Sigurno je to to!! Javi kad se vratiš od dr. user posted image

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 498
20.3.2009 12:32:59   
kula
Nenice, jedva čekam da nam javiš šta ti je gino rekao!!!
Javi se sa lijepim vijestima!  user posted image

(odgovor članu močo)
Neposredna veza do poruke: 499
20.3.2009 12:34:29   
Emina85

Jedva čekam odgovor!!!! Sretno kod gin. i želim ti malu user posted image !!!!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *