|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
23.3.2009 9:54:21   
ledy blue
Draga nenicwe svi te razumijemo i podrzavamo...vjeruj i ja znam sto znaci kada 7 god,,sa zebnjom cekas taj dan,,i koliko suza je bili i pitanja sto bas meni??? ali eto znas da nisi sama,,imas nasu podrsku..pa abd i mi ce mo jednom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 551
23.3.2009 10:10:40   
lamama
nenice evo da te i ja malo utješim, potpuno te razumijem, i ja se već 5 god borim i želim bebu, imala sam 2 vanmaterične, i spontani, 4 operacije, zamisli kako sam se nadala i razočarala na kraju, plači danas sebi to smiješ dopustiti, ali ne i sutra sutra je novi dan, ne smiješ sebe trošiti nego skupiti snagu za dalje, adoće i taj dan aBd kada ćemo dočekati naše bebice.

Zato moraš biti jaka, eto već je počeo novi ciklis pa opet u borbu, puno te pozdravljam i želim ti od srca da uskoro dočekaš user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 552
23.3.2009 15:57:38   
vjestica
Nenice  mila žao mi je što si se tako razočarala nakon pozitivne bete user posted image
ti si vjerovatno imala biohemijsku trudnoću zato je beta bila tako mala
otprilike na dan očekivane user posted image tj 12-14 DPO beta treba biti trocifrena
nadam se da će te takva beta obradovati već u ovom novom ciklusu i da će se bebica ovaj put čvrsto zadržati uz mamicu 9 mjeseci user posted image user posted image

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 553
23.3.2009 16:02:14   
Leva
Nenice zao mi je user posted image  . Budi danas tuzna i placi a sutra je vec novi dan i nova borba.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 554
23.3.2009 16:11:17   
srića
nenice draga,samo hrabro! Samo hrabri ratnici uspijevaju pobijediti u ratu,pa makar i izgubili koju bitku,ali na kraju izađu ko pobjednici! Tako znan da smo i mi jako velike i snažne ratnice,imamo snažno srce koje zna za što se bori i što priželjkuje...a to je, dakako, najveće blago na svitu...user posted image ! Nikad,ali,nikad,  ne smijemo klonuti i pasti duhom i misliti negativno jer nam ovaj misec nije uspilo...samo hrabro naprijed,sa željom u srcu...tad je i srića i bog na našoj strani...cure drage držimo se sve! Pusa velika!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 555
23.3.2009 16:25:46   
palčica
Pozdrav svima... eto samo da vam obratim pažnju na "novo otkriće".... čitam danas Tportal, kada tamo naslov: Strastvenim seksom do bržeg začeća! user posted image  Raspisali se neki doktori kako se zatrudni brže ako se seksa sa strašću a ne samo "odradi" sex . hahahaha Kao to je novo otkriće, ne bi da su otkrili toplu vodu! user posted image user posted image  a o problemima nigdje ni slova....

htjela sam vas pitati, radila sam prije par dana test i ispao negativan, radila sam ga popodne pa ću za par dana opet ali ujutro. Iako mi je test pokazao minus, meniuser posted image  nema, niti ikakvih naznaka da će doći. Ništa me ne boli, ni stomak ni grudi ali muka mi je užasna... traje po cijele dane. I kad sam gladna i kada sam sita.... više kao kiselina koja ne prestaje...užasno mi je vruće i brzo se umaram( ne mogu ni kuću počistit,nego moram sjest pa od 2 puta) A ova muka i bljuvanje me uhvati totano nepredvidivo... eto neki dan sam vozila i morala sam stat jer mi je bilo previše muka.... i sada me muči dok ovo pišem.... pa jel koja od vas imala takve simptome? molim vas pomozite....dajte bilo kakav savjet hvala vam unaprijed

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 556
23.3.2009 16:27:43   
pipica
Zdravo dame,
ja sam nova na forumu, pokusavam dobiti bebu nekih 8 mjeseci ali jos nista. Mada mi sad kasni nekoliko dana, ne znam ni sta da mislim ni sta da radim. Imam one dosadne bolove u stomaku kao kad trebam dobiti, ali jos nista. Stalno idem u wc, imam pomalo neke sluzi ili sta je vec s vremena na vrijeme i ponekad mi je muka. Da li cu mozda konacno ugledati svoj +?
pozz

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 557
23.3.2009 16:36:01   
Lilipop
Nenice draga, zelim samo da sam blizu tebe i da te zagrlim..znam kako se osecas i ja sam imala jednu biohemijsku, ja i MM skakali od srece , rekla sam forumasicama i svi mi cestitali, kad ono posle nedelju dana dosla user posted image  u slapovima i sve odose u dzavola!! Ali tako to ide u zivotu..
Danas budi tuzna, a od sutra skupljaj snage za novu borbu. Jedna izgubljena bitka ne znaci izgubljen rat. Mi smo uz tebe kao sto si i ti uz nas i svi cemo jednog dana drzati u sake malene nozice nase bebice. Pusa tebi i ostalim curama user posted image

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 558
23.3.2009 16:36:41   
sirena cg
ja sam uradila test i pozitivan je ali me buni... pozitivan je a jutros sam dobila odmah nakon sto sam uradila test i sve mi postalo nejasno.... da li je neko imao iskustvo sa tim ? 

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 559
23.3.2009 16:56:42   
palčica
nisam imala iskustva sa tim, mislim da bi ti bilo najbolje što prije otić ginekologu... evo moja dobra frendica je bila 2 mj trudna i imala user posted image  samo je bila kratka i ne tako obilna. I nije znala da je trudna.kakva je tvoja user posted image ?

(odgovor članu sirena cg)
Neposredna veza do poruke: 560
23.3.2009 17:05:05   
sirena cg
prvo me noga lijeva kocila sinoc i bolovi u dodnjem dijelu stomaka.. tokom noci sam imala kap i jutros dobila a test poz... ide malo vise, u stvari bas ide ali ne precerano. moram reci da sam imala spontati pre tacno god i po dana i da me strah da to opet nisam dozivjela user posted image

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 561
23.3.2009 17:09:09   
LUNA4
SIrena moram priznati    da zbunjuješ ne samo mene nego mislim još neke ovdije.....user posted image user posted image user posted image user posted image

jučer si na forumu pisala da nebi htjela da si trudna a sada nešto drugo?????user posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu sirena cg)
Neposredna veza do poruke: 562
23.3.2009 17:12:09   
large
sirena jel ti zelis da si trudna ili ne????ja te ne kontam.......
jesi ti u braku??????

vole te mama i tata najvise bebacha nasa mava....

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 563
23.3.2009 17:12:50   
sirena cg
pa ne bih ali ako je vec doslo do toga ne mogu bjezati... nismo u braku ali zivimo zajedno vec dve god i sva sam izgubljena ako mi vjerujete 

< Poruku je uredio Vedica RR -- 24.3.2009 7:10:39 >

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 564
23.3.2009 17:17:14   
LUNA4
mislim da se prvo ti moraš sabrati.....

i otiči dr.....kada je več test pozitivan a ti dobila....

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!
Neposredna veza do poruke: 565
23.3.2009 20:19:08   
Crvena
IZVORNA PORUKA: LUNA4

i otici dr.....kada je vec test pozitivan a ti dobila....

Potpisujem

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 566
23.3.2009 21:11:14   
anuska08
Nenice, jaako jaako mi je žao! user posted image user posted image user posted image U potpunosti te razumijem, nakon toliko nadanja ipak ništa! user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš si me rastužla i mogu misliti koliko si plakala jer svatko bi od nas!  Zaista ti želim da pokušaš što manje misliti o tome jer nikad se ne zna možda je već sljedeći ciklus onaj koji toliko čekaš!
Želim ti to od srca i uz tebe sam kao i sve cure jer te u potpunosti razumijem!
Navijam za tvoju user posted image !

I ostalim curama koje se bore godinama za toliko željenu user posted image  želim da to što prije ostvare! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 567
23.3.2009 21:16:03   
anuska08
Pipica, ako ti kasni nekoliko dana trk u user posted image  i provjeri da li se iza tih bolova krije user posted image ! Držim ti fige za veeliki user posted image !user posted image
Nemoj čekati, ali napravi test ujutro!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 568
23.3.2009 21:17:29   
Emina85
IZVORNA PORUKA: anuska08

Pipica, ako ti kasni nekoliko dana trk u user posted image  i provjeri da li se iza tih bolova krije user posted image ! Držim ti fige za veeliki user posted image !user posted image
Nemoj čekati, ali napravi test ujutro!

Držimo fige za plusić!!!! Nadam se da je user posted image !

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 569
24.3.2009 7:48:00   
nenica
Cure moje predivne.... HVALA vam na svim lipin riječima, na brizi, na podršci i na savjetima! Ja sam se jučer isplakala, šta znači da san danas puuuuuuuno bolje!!!user posted image  Eto, bar je ta glupa user posted image  došla kako tako na vrime, pa možda ima nade za neki stabilniji ciklus... Danas je u Splitu osvanija prekrasan dan...i baš san dobre voljeuser posted image ! Navijam ka luda za puno malih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

I šaljem vam veliku pusu! Najbolje ste!user posted image

"Ne plači zato što je završilo. Smij se zato što se dogodilo."

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 570
24.3.2009 10:25:51   
srića
...eto cure moje da  van javin da je glupa,ružna,neželjena,odvratna,zločesta  user posted image  došla sinoć...a imala san "onaj osićaj" da je ovaj misec beba krenula na put da dođe do tople postelje u maminom trbuhu...ali je odgodila putovanje za neki drugi put...najteže mi je bilo gledat muža kad san mu rekla da san dobila user posted image ,da ni ovaj put od user posted image  ništa...zagrlija me i ja san plakala,jer san nemoćna,a dala bi sve da imamo user posted image ...svaku večer molim boga da mi podari taj blagoslov,a svaki misec se rastužim...ali moramo biti hrabre i jake ratnice...pokušat ćemo još ovaj misec al bez opterećenja jer sve je u božjim rukama,na to čovjek,ovako malen i sitan,ne može utjecat! Ako nam ne uspije idemo kod dr. iako je rekao da je sa mnom sve u redu...cure oprostite mi na velikom postu,ali znan da me vi jedine uistinu razumite! Pusa velika!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 571
24.3.2009 10:45:00   
merimaa
srica sad si meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno mi je zao sto je doslauser posted image znam kako ti je i ja sam tako plakala kad dodjeuser posted image
bices ti aBd nama user posted image samo glavu gore nedaj se jake smo mi zene i ono sto mislimo da ne mozemo izdrzat vjeruj mi mozemo.....evo saljem ti puno vibrica da sljedeci mjesec docekas svoj+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedad 11.05.2007 najljepsi dan u mom zivotu!

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 572
24.3.2009 11:22:13   
srića
merimaa hvala ti puno na razumijevanju i na vibricama...znan da smo mi najjača stvorenja na ovon planetu...a opet kad dođe user posted image   umisto user posted image , ja se osićan ko najslabije,najranjivije i osićan se nekako iznevjereno...ali isplačen se,i već mi je bolje,opet pozitivno razmišljan jer želin da buduće user posted image   aBd zna da njegova mama nije nikad odustala i da se uvik borila da dođe na ovaj svit...virujen da snaga srca i ljubav ruše sve granice...Drage moje i mi ćemo sve aBd ugledat +,sve ćemo aBd postat najbolje mame na svitu koje će imat najsretnije dite na svitu...jer je toliko željeno i beskrajno voljeno...pusa drage!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu merimaa)
Neposredna veza do poruke: 573
24.3.2009 11:47:48   
meedic
Nenice i srica jako mi je zao. Sve mi ovdje znamo kakav je to osjecaj iz mjeseca u mjesec i sve mi ovdje imamo toliko snage da mozemo kreniti svaki mjesec iznova, bez obzira na bol koja se mjesecno ponvalja, jer nasa zelja je jaca od svega. Nadam se da cemo aBd sve mi uskoro ugledati svoje user posted image  i user posted image .

Zato cvrsto, cvrst navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Meni je danas 22. dan ciklusa, i pored toga sto bih samo spavala od jutros imam bolove u donjem dijelu ledja, tako me jako nesta probode. Ali sta mi preostaje nego da cekam.

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 574
24.3.2009 13:47:48   
kula
Ja sam si rekla da neću niti pratiti, niti se ubjeđivati da osjećam simptome.... Razgovarala sam sa MM o tome i dogovorili smo se da je najbitnije da se opustimo i prepustimo jedno drugom.... Tako da ću i sebe i vas poštedjeti analiziranja simptoma.
Uglavnom ne bih voljela dobiti  user posted image 14.4...
Nenice, Meedic, Srića i ostale trudilice, želim da naše oči što prije ugledaju svoje +iće!!! Samo hrabro, drage moje!

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *