RE: Da li sam trudna? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

edith -> RE: Da li sam trudna? (24.8.2014 22:35:18)

pupica21 kod mene je ista procedura za betu, zato mrzim kad mi kažu izvadi betu pa ćeš znati. uglavnom, ja sam sigurna da si trudna, uradila sam hrpu testova i ta blijeda linija je pokazala [sm=nosecka.gif] nisam ni je bila sigurna, kao ni ti. čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ako želiš još tamniju crticu, uradi test za 2 dana, ne ranije [sm=smiley1.gif]

edith -> RE: Da li sam trudna? (24.8.2014 22:37:29)

i ne nerviraj se...

pupica21 -> RE: Da li sam trudna? (24.8.2014 22:41:27)

nadam se da jesam hehehehe ....radim test za 2 dana javim vam rezultate..kao sto ti rece cudna mi ta crtica koju sam ja vidim pod mikroskopom hehehe :*

pupica21 -> RE: Da li sam trudna? (25.8.2014 16:54:19)

curke radila sam test nisam mogla izdrzat do sutra hehehe druga crtica se pojavila pocetkom testa jako blijeda al naspram juce jaca boja ...nadutost me muci cijeli dan i bolovi i kraljeznici ..zvala sam svoju doktoricu da je pitam za test ona kaze da je jos rana trudnoca zato je pokazalo tako ,,,sta vi mislite a na ultr me tek narucila sledec sedmc :*

edith -> RE: Da li sam trudna? (25.8.2014 18:05:16)

ja sam sigurna da si [sm=nosecka.gif]. baš mi je drago. sad odmaraj i ne nerviraj se, nemoj kao ja budala biti i raditi, nosati teško itd, polako dok se ne uvjeriš da je sve ok, a i kasnije se svakako moraš čuvati. znam kako ti je, ni ja prije nisam mogla čekati da radim test, pa odmah uradim [sm=zmeden.gif]
još ti je rano za UZ, iduće sedmice bi se trebalo vidjeti. sretno :)

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (25.8.2014 19:57:35)

Čestitam i ja Pupice, ako se i danas pojavila to je onda trudnoća zasigurno.[sm=smiley1.gif]

pupica21 -> RE: Da li sam trudna? (25.8.2014 23:42:25)

hvala cure moje javm vam sta je bilo akbg sledec sedmc sad me brine moja bolest trombofolija ,,moram na vrijeme primat inkecije ..nadam se curke da ce kod svih nas bit sve uredu

sukejna -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 17:35:42)

molim vas pomoziteee, sad sam.uradila test, druga linija je malo svjetlija al se pojavila u roku pola min, da li je to tooo :)

coki -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 18:05:00)

Draga, ...., ocekivala sam da ce neko od forumasica biti brzi, ...., ja rijetko kuckam, ali sam morala. .....Da draga moja, ...., to je to. Za par dana ona bi potamnila. ☺ Sretno. Ja sam bila sretna dva puta, ...., i znam kako si uzbudjena. 😍

sukejna -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 18:10:29)

hvala na odg, joj jos nisam svjesna sve me strah da nije.istina, mozda da uradim jos jedan a kasnila mi je 4 dana.. stavila bi sliku ali ne znam :(

coki -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 18:28:21)

To je to, ...., sigurna sam. Ako imas jos jedan test, ponovi. 😉 A sliku, ..., ne mogu ti pomoci, ...., nisam stavljala. Ali ako uspjes, ...
vidim, ..., pa ti javim. 😊 Mozda ne budem odmah, ...., beba mi je mala, ..., 40 dana stara..... ☺

sukejna -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 20:24:14)

kupila sam jos jedan, pa cu probat ujutro, nadam.se da ce bit kao i ovaj danas aBda, hvala ti puno

coki -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 20:37:18)

Super, ...., javi ujutro, ...., i ne brini se. Sigurna sam da je to TO. 😉

SRECO -> RE: Da li sam trudna? (12.9.2014 22:16:56)

Izvinite što ovako upadam nova sam ovdje:) .-, moželi samo jedno pitanje.-,.-šta vi mislite,.-, jer po priči vidim da imate više iskustva od mene,,,, imala sam odnos 5 dana menge a inače ciklus mi je 28-30 dana ...koji traje 5 eventualno 6 dana,,, što je prva 2 dana obilnije,.-, a ostalo skroz malo što znači tog 5--og dana je bilo tako reći ništa,, samo smeđe,,,, i imala sam nezaštićen odnos ..stim da je ejakulirao u mene,,,, dali postoji,, (naravno uvijek postoji..)ali eto šta vi mislite dali postoji začeće,,,,:) još jednom sooryy za ovaj upad ovdje ovako porukom a postavljam pitanje,.-, ali sam nova ovdje

sukejna -> RE: Da li sam trudna? (13.9.2014 8:08:42)

draga, opet sam radila i isto :D
[sm=rozacrtici.gif] hvala Bogu, a de mi reci jel ok sto me stomak i dalje boli kao da cu dobit, i kada bi trebala ici doktoru. hvala ti na podrsci :*

coki -> RE: Da li sam trudna? (13.9.2014 22:06:47)

E ovako draga moja, ..., prvo cestitke [sm=bravo.gif]. To je to kako sam ti rekla. [sm=duda.gif] dolazi, i zelim ti ugodnih 9 mjeseci [sm=nosecka.gif]. Doktoru nemoj ići odmah, ..., za jedno 2-3 sedmice otidji, ako ti je tek zakasnila mjesecnica. Za stomak je normalno da boli, ..., cuvaj se, ..., nemoj dizati tesko, nemoj se forsirati, sikirati, ...., sve ce biti ok. I jos jednom [sm=bravo.gif].

ljubi_1985 -> RE: Da li sam trudna? (13.9.2014 23:50:06)

Redovno citam ali rijede uoadam s komentarima trudilicama cestitam i zeli ugodnih 9 mjrseci uzivajte moje dame mame base razveseli kad vidim [sm=rozaCrtici.gif][sm=modriCrtici.gif][sm=zz_wavespin.gif]

sukejna -> RE: Da li sam trudna? (14.9.2014 10:00:33)

hvala ti puno [sm=smiley27.gif]

coki -> RE: Da li sam trudna? (14.9.2014 10:30:19)

Uzivaj [sm=9nebesa.gif] mjeseci. ❤ Pozzzzzz.

Amra 25 -> RE: Da li sam trudna? (23.9.2014 9:42:51)

evo da se javim i na ovom forumu zanima me vase misljenje, u vezi testova na trudnocu, danas mi je ocekivana menstruacija i imam neke simptome koje ukazuju na trudnocu juce sam radila test i ona druga crtica je bila skroz slabo vidljiva i jutros sam ponovila test malo se bolje vidi al je opet svjetilija od one druge crtice, sta mislite da sacekam jos koji dan pa da ponovim test [sm=smiley1.gif] uglavnom obje se vide samo je ova druga bas nekako blijeda do kraja sedmice idem doktoru

Lellaa -> RE: Da li sam trudna? (23.9.2014 10:52:43)

Amra ako postoji druga crtica ti si sigurno trudna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cestitam ti sve najbolje [sm=smiley1.gif]

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna? (23.9.2014 11:20:57)

Amra ja bih rekla da jesi [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Da li sam trudna? (23.9.2014 12:05:30)

IZVORNA PORUKA: Amra 25

evo da se javim i na ovom forumu zanima me vase misljenje, u vezi testova na trudnocu, danas mi je ocekivana menstruacija i imam neke simptome koje ukazuju na trudnocu juce sam radila test i ona druga crtica je bila skroz slabo vidljiva i jutros sam ponovila test malo se bolje vidi al je opet svjetilija od one druge crtice, sta mislite da sacekam jos koji dan pa da ponovim test [sm=smiley1.gif] uglavnom obje se vide samo je ova druga bas nekako blijeda do kraja sedmice idem doktoru

Meni je takav test bio u prvoj trudnoci i to je bilo to, nisam radila vise nijedan, a drugi put sam radila test 2 dana prije ocekivane, bila je blijeda linija, poslije 2 dana kasnjenja bila je bas jasno vidljiva...
Ja bih rekla da je to to [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Amra 25 -> RE: Da li sam trudna? (25.9.2014 11:46:50)

ja se najiskrenije nadam da je to to [sm=smiley1.gif] isla sam juce doktoru radila ultrazvuk kaze jos se nista ne vidi jos je rano ne moze potvrdit trudnocu i kaze da je test slabo pozitivan, da sacekam jos koji dan pa da ponovo dodjem, sad sam bas zabrinuta jer me posle pregleda bolio stomak i pojavila mi se kao roskasta sluz juce i danas pa me to puno brine [sm=smiley13.gif]

Super Beba -> RE: Da li sam trudna? (25.9.2014 11:54:36)

IZVORNA PORUKA: Amra 25

ja se najiskrenije nadam da je to to [sm=smiley1.gif] isla sam juce doktoru radila ultrazvuk kaze jos se nista ne vidi jos je rano ne moze potvrdit trudnocu i kaze da je test slabo pozitivan, da sacekam jos koji dan pa da ponovo dodjem, sad sam bas zabrinuta jer me posle pregleda bolio stomak i pojavila mi se kao roskasta sluz juce i danas pa me to puno brine [sm=smiley13.gif]

Kao prvo, želim ti školsku trudnoću i veselih 9 mjeseci :)

Što se tiče krvarenja, ja bih to prijavila doktoru...Ne mora značiti ništa, ali što je sigurno sigurno...
Ja sam dugo bila na dabrostonu zbog krvarenja na početku trudnoće...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>