ananas_ze -> RE: Da li sam trudna? (26.10.2014 21:54:35)
|
IZVORNA PORUKA: Danijela1983 Pozdrav svima, drage moje! Ja iščitah vaših pitanja i odgovora tonu jednu, oči mi zabliještile, ali ipak nisam uspjela da nadjem odgovor na pitanje koje mi ne izlazi iz glave zadnjig par dana. Zadnju [sm=hudicek1.gif] imala sam 03.10., ja i MM bili smo u akciji 18 i 19.10. Kroz 3-4 dana imala sam jake bolove slične onim predmenstrualnim, protekle sedmice cijele osjećala sam nadutost i osjećaj pritiska u donjem dijelu stomaka. Danas su mi cijeli dan usta puna vode. Pitam se da li je moguće simptome početi osjećati već u prvoj sedmici-ili ovo nema veze s vezom [sm=zmeden.gif] Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima svim trenutnim i budućim mamicama [sm=rozica.gif] za simptome je rano,sacekaj da ti [sm=hudicek1.gif] kasni,pa uradi test. iz licnog iskustva test mi je jednom bio pozitivan tek nakon 7 dana kasnjenja,drugi put je bio pozitivan na dan ocekivane M,prije pozitivnog testa nisam imala simptome T. i da,ovulacija moze kasniti,tako da su ti predmenstrualni bolovi mogli biti ovulacijski.
|
|
|
|