kokouli -> RE: Da li sam trudna? (21.8.2014 19:14:04)
|
IZVORNA PORUKA: amra1984 Jutrooo....[sm=hudicek1.gif] se juce pojavila...u tragu...jutros drugi dan kad mi je inace obilno krvarenje ugledam na papiru nesto sto me prepalo....izaslo je nesto kao kesica u boji svijetle cokolade...:( nikad takvonesto nisam vidjela...zvala sam doktora u srijedu na kontrolu idem pa vidjet cu sta je...[sm=smiley19.gif] Ja moram da se ukljucim ,izvinjavam sestvarno ,ali to malo tamno isto spada u ljustenje endometrijuma i zove se ugrusak ,i da si bila trudna sigurno za to malo kratko vrijeme embrion ne bi mogla da vidis kad izade ,zato ja te molim da ...nekako nema smisla sumnjati na trudnocu bez pozitivnog testa u vrijeme ocekivane menstruacije i vadenja krvi da se vidi kolicina betahcg hormona .Pregled i test na trudnocu nakon krvarenja koje je ocito normalan menzes veze sa zivotom nema .DR.taj kod kojeg ides je fakat ne strucan .Implantacijsko krvarenje u slucaju zaceca izgleda sasvim drugacije ,govorim kao neko ko je to iskusio ,traje dan dva ,dva i po vrlo oskodnu od roze do tamno smede boje taloga kafe ......itd itd .Ja ti od srca zelim da budes trudna ali molim te promijeni dr.HITNO .Cini mi se da si pisala kako si pila Dabroston ....od njega koji je progesteron mozes imati tvrdu stolicu ili poteskoce imanja iset_e ,kad padne nivo progesterona menstruacija pocinje upravo smedim brljanjem ,i bude vrlo obilna jer on zadebljava endometrijum izm,edu ostalog ........
|
|
|
|