RE: Da li sam trudna? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

malena13 -> RE: Da li sam trudna? (14.8.2014 13:03:53)

evo ipak nazalost je stigla vjestica [sm=hudicek1.gif] ....sto kazeu idemo u nove pobjede,malo razocarenja ali eto :) sta je tu je.... ajde draga nadam se da ces i ti uskoro ostati [sm=nosecka.gif] i da ce ovaj put biti sve ok...

edith -> RE: Da li sam trudna? (14.8.2014 16:39:14)

možda ti je bila biohemijska trudnoća, ali to nikad nećeš znati. svaki novi mjesec je nova nada svima nama. kad prođe [sm=hudicek1.gif] a ti se baci na "posao" i uživaj [sm=smiley1.gif]

malena13 -> RE: Da li sam trudna? (14.8.2014 21:39:04)

pa sta cu, nista mi drugo nepreostaje hehe :) meni je malo teze u francuskoj sam,pa nemogu da uzmem tu macinu travu,a necu da opterecujem nikog da mi salje,dosta kaze zena da im je pomogla :) ali eto ja se prepustam prirodnim putem nadam se da ce biti uskoro aBd .... i tebi zelim da sto prije se oporavis i bacis na posao hehe

edith -> RE: Da li sam trudna? (15.8.2014 9:24:54)

pa jel kod vas nema u apoteci macine trave? imaš temu za macinu travu pa tamo pogledaj iskustva, meni je pomoglo.

malena13 -> RE: Da li sam trudna? (16.8.2014 0:37:36)

ma joj draga opet ja nesto nevjerujem ovdje francuskoj travi hehe,narucila sam sad bosansku pa mi treba stici uskoro... :) da dobijem bar onu pravu macinu travu :) koliko si je pila,i nakon koliko si zatrudnila?

edith -> RE: Da li sam trudna? (16.8.2014 9:01:15)

imaš sve na temi macina trava...
pokušavamo od 1.10, pila sam je 5 i 6 mjesec i zatrudnila, pije se samo do ovulacije. sretno nam [sm=smiley36.gif]

sukejna -> RE: Da li sam trudna? (16.8.2014 19:12:33)

i moja je vjestica dosla [sm=smiley19.gif]
mada sam bila ubjedjena da sam [sm=nosecka.gif] al nadat se opet aBda....

edith -> RE: Da li sam trudna? (17.8.2014 11:42:04)

ma biće to ok ako Bog da, nadamo se skupa novim simptomima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
i novim [sm=rozacrtici.gif]

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (17.8.2014 12:00:04)

Evo da se i ja konačno ''upišem'', od ovog mjeseca smo počeli raditi na [sm=duda.gif]. Ovulacija je bila 20 dc,ultrazvučno potvrđena, prošlo je 5 dana od ovulacije pa eto vidjet ćemo[sm=smiley36.gif].
Malo smo fulali dane ali eto nikad ne znaš. Sad čekamo...

edith -> RE: Da li sam trudna? (17.8.2014 18:58:25)

Nadam se da će biti [sm=duda.gif] što prije, da uživaš. javi ako bude bilo nekih simptoma. meni bi [sm=hudicek1.gif] trebala oko 1.og stići, nadam se da će izostati, a da ću dotad već osjetiti neke simptome kao prošli put i da ubrzo ugledamo [sm=rozacrtici.gif]

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (17.8.2014 21:31:20)

Koje si rane simptome imala? Mi nismo ni pratili ovulaciju nego sam imala užasno jake ali UŽASNO sa desne strane nisko i završim kod doktora misleći Bog zna šta je kad ono na UZ lijepa ovulacija bila upravo na desnom jajniku. Imala sam dosta bolne menstruacije, nisam ni znala da ovulacija toliko može da boli. Naravno, bolovi su prestali naredni dan. I to dosta kasno, poslije 20 dc je bila ovulacija... Sad koliko smo ''pokrili'', vidjećemo.
Sretno nam! [sm=bravo.gif]

edith -> RE: Da li sam trudna? (17.8.2014 22:47:11)

ja sam nekad mislila da imam upalu zbog jakih bolova, pa onda skontam da je ustvari ovulacija. moj prvi simptom je bio obilan, baš obilan bjelkast vaginalni iscjedak malo prije i par dana poslije očekivane [sm=hudicek1.gif], taman iziđem iz wc-a pa opet nazad da mokrim, razdražljivost, bol u leđima, malo bolne grudi... i onda je sve nestalo s užasnim bolovima. biće dobro drugi put [sm=smiley1.gif]

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (17.8.2014 23:52:33)

Hoće naravno, ma mora!
Mi do sada nismo ni radili na djetetu jer nije bilo potrebe zbog mojih problema sa inzulinskom rezistencijom, ciklusi su bili neredovni te samim tim ovulacija je izostajala. Sreća, na vrijeme sam upala u ruke dobrih ljekara i nakon par mjeseci odgovarajuće terapije ciklusi su se uredili i uredno ovuliram. A opet, sve je u Božijim rukama kada će to doći...
Ako mi dođu kakvi simptomčići, javljam svakako. Nadam se da neće biti umišljeni[sm=smiley36.gif]

malena13 -> RE: Da li sam trudna? (18.8.2014 0:08:44)

idemo sada da navijamo hehe :) da ugledamo aBd ubrzo sve dva plusica tako slatka :)[sm=bravo.gif]

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (18.8.2014 9:41:08)

I ja se iskreno nadam da će se svakoj ispuniti želja. [sm=smiley1.gif]
Koliko se vi trudite, imate li već djece?
U mojoj okolini nekako nikome nije išlo baš glatko, strah me da se ne opteretim previše.

edith -> RE: Da li sam trudna? (18.8.2014 14:25:55)

Meni je već 11 mjesec, ali sam mirna, jer sad bar znam da mogu da zatrudnim. ne nerviram se previše, niti vodim računa o simptomima, još ih ni nema, tek je prošla ovulacija. biće ako Bog da i javim simptome i da se skupa pitamo da li je trudnoća uzrok promjena u našem tijelu i da bude.
navijamo skupa za [sm=rozacrtici.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna? (18.8.2014 14:39:05)

http://www.ringeraja.ba/forum/m_2270940/mpage_12/key_/tm.htm

Cure predjite na temu na gornjem linku.
Idete OT, ako tako nastavite, ova tema ide pod kljuc.

LP, RR Tim [sm=smiley1.gif]

amra1984 -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 8:44:13)

Pozzz...[sm=hudicek1.gif] trebala stici 17.8 za sad je jos nema....uvijek je tacna u minutu al eto sad se izgleda hoce nasaliti malo...pocinjem bit nervozna al trudim se da ne mislim da sam mozda ,[sm=nosecka.gif],test ne smijem kupiti jer se bojim vidjeti jednu crticu...naredna 2 dana radim pa neka mi je dragi Bog na pomoci...pokusat cu ne misliti toliko na [sm=hudicek1.gif]...pa javim se ako bude kakvih novosti...pozzz za sve....

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 8:57:39)

Amra pa tebi podobro kasni. Imaš li nekih simptoma? [sm=bravo.gif]
Želim ti od srca da ugledaš [sm=rozacrtici.gif] i to čim prije.

amra1984 -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 10:41:40)

Pa eto kasni 2 dana za sad...od simptoma su mi grudi bolne i izrazito vece nego inace...idem cesce u wc,i zadnjih 7 dana imam bas tvrdu stolicu...ostalo je sve kao i obicno...sacekat cu jos ova dva dana pa mozda se usudim uraditi test...al mislim da cu poludit dok ne prodju DVA najduza dana...

edith -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 11:03:33)

nadam se da ćeš ugledati [sm=rozacrtici.gif]
dotad se okupiraj poslom da što manje misliš na to...

edith -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 11:05:16)

nadam se da ćeš ugledati [sm=rozacrtici.gif]
dotad se okupiraj poslom...
javi dobre vijesti :)

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 11:56:35)

Ah te grudi, mene ovaj mjesec bole ali ne toliko kao inače nakon ovulacije [sm=smiley36.gif] A ja ću se načekati još... Tek prošlo 7-8 dana od ovulacije.
Edith kako se ti osjećaš?

edith -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 15:49:36)

nemam još nikakve simptome, ni ne tražim ih. nadam se da će opet biti [sm=rozacrtici.gif], ali to neću otkriti još za 10ak dana, isto kao i ti...
nadam se da će nam svima doktori uskoro potvrditi [sm=nosecka.gif] i da sve bude ok.
zasad ne znam ni da li se "ulovilo" ili nije, vidjet ćemo, čekam 1.9.

amra1984 -> RE: Da li sam trudna? (19.8.2014 18:54:39)

Vjestica se polako pojavljuje u sasvim malim tragovima u smedjoj boji...ne znam ni sama kako se osjecam,jednostavno ovo iz mjeseca u mjesec ubija...;(...vidjet cu kakva ce situacija biti do ujutro...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  179 180 [181] 182 183   Sljedeća stranica >   >>