RE: Da li sam trudna? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Berna2 -> RE: Da li sam trudna? (28.7.2014 10:56:41)

Da li je rizik treći carski rez pozzzzz[sm=duda.gif]

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (28.7.2014 13:15:03)

Pomagajte...od sinoc do sad piskim na svakih 20-30 min i imam osecaj tezine u donjem stomaku..

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (28.7.2014 13:17:08)

Ja mislim da je samo tri carska reza i dozvoljeno...ne drzi me za rec ali mislim da su mu tako rekli doktori poslee prvog carskog

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (28.7.2014 20:06:26)

Sanjalice Nisam te baš najbolje upratila, tebi kasni a test negativan ili???
Edith Šta je bilo naposlijetku, jesi li dobila menstruaciju? Nakon koliko ti se pokazao taj[sm=rozacrtici.gif]?

Dalija098 -> RE: Da li sam trudna? (28.7.2014 20:07:45)

Berna Moja prijateljica je imala tri carska reza. I to godina za godinom... Djeca su super, ona je super sem što ne stigne jesti i ima averziju od sexa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (28.7.2014 21:07:51)

Nisam radila testove ali sumnjam na trudnocu bole me grudi,izlaze mi bubuljice, boleo me je stomak tj.jajnici i i imala sam neko probadanje ostro a kratko odozdo i to do pre neki dan a sad piskim ko blesava i imala sam danas osecaj tezine izmedju nogu ali je proslo...treba da dobijem za 5 dana...ali ne mogu vise da izdrzim ovo ovako...nadam se bebi...kupila sam test i ne znam sta da radim...ako ga uradim ujutru plasim se da nije rano...jel moguce da su ovo simptomi trudnoce?neko iskustvo mozda???

edith -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 0:13:04)

Sanjalica ja sam imala taj bijeli iscjedak možda sedmicu prije očekivane [sm=hudicek1.gif] i to je kao jedan od simptoma trudnoće. Za test ti je još rano, kakav god da bi bio rezultat bilo bi ti samo gore.
Mene što se tiče, ja i dalje krvarim, nije kao kod [sm=hudicek1.gif], ali nije ni zanemarivo, doktor kaže da ništa ne vidi na ultrazvuku, ali da nastavim piti Dabroston. Taj doktor mi ne ulijeva povjerenje, mojoj prijateljici nije na ultrazvuku vidio fetus veličine šake, koji je njoj u sred bijela dana ispao možda 10 dana poslije pregleda. Nije mi jasno zašto da nastavim terapiju ako mi je bio pobačaj?!
U četvrtak idem privatno na pregled. Uglavnom, kažu da pobačaj mora boljeti, a mene ne boli ništa, a cijeli dan sam na nogama.

edith -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 0:16:12)

Zadnji [sm=rozacrtici.gif] mi se u subotu pojavio odmah, par sekundi poslije kontrolne linije, zato sam bila presretna, kad ono krvarenje. Posljednja [sm=hudicek1.gif] mi je bila najteža u životu, nikad gore mi nije bilo, a sad ništa. Vidjet ćemo

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 6:41:29)

Nisam mogla da izdrzim i uradila sam test....negativan je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] dodje mi da vristim u glas...mnogo sam tuzna...sad mi ostaje da sacekam 3.8. prokletu vesticu :'(

edith -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 13:51:07)

sanjalica znam kako se osjećaš, ali je bilo rano za test, čak i ako bude negativan 3.8. to ne mora da znači da neće biti [sm=rozacrtici.gif] nakon par dana. a koliko se vi već dugo trudite za [sm=duda.gif]

edith -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 13:53:34)

meni danas samo mala smeđa mrljica. znači samo u nedjelju poslije 3 i jučer mi je bila krv, ali upola kao kod [sm=hudicek1.gif], ne znam da li će se nastaviti, vidjeću. u četvrtak idem svakako na pregled kod svoje doktorice.

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 15:28:24)

Pa radimo na bebi vec 6 meseci ali nesto nece...prvi put je bio mnogo laksi...daj boze da ne dobijem i da budu [sm=modricrtici.gif] .. grudi me kidaju vec 10 dana ali stomak uopste, kao da necu ni da dobijem...sta je ovo stvarno ne znam

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 16:05:30)

Edith mnogo mi je drago sto se kod tebe popravila situacija nadam se od srca da ce biti sve ok od sad.

edith -> RE: Da li sam trudna? (29.7.2014 22:50:01)

grudi te možda bole zbog [sm=nosecka.gif], ali eto još par dana i radi test, u nedjelju radi, nemoj ranije da se ne razočaraš, mada i u nedjelju može biti rano. ja kad sam vidjela [sm=rozacrtici.gif] nisam imala nikakve simptome osim iscjetka i čestog mokrenja, te umora. ni sad nemam baš neke simptome, grudi su mi samo na dodir osjetljive i vene uočljivije, to mi i nisu neki simptomi.
ja u četvrtak polako na kontrolu, pa ću vidjeti na čemu sam. nadam se da ćemo obje biti [sm=nosecka.gif] i da se mičemo na forum za trudnice :)

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (30.7.2014 20:46:37)

Edith koliko je kod tebe trajalo to ucestalo mokrenje?i kad si radila prvi test?

edith -> RE: Da li sam trudna? (30.7.2014 23:43:58)

ma joj, i sad često idem na wc, nekad samo iziđem i opet nazad, pogotovo kad pijem puno vode, ali ljeto je, pa moram piti puno tekućine, makar išla 30 puta na wc. zadnju [sm=hudicek1.gif] sam imala 11.06., a test radila 14.07., jer mi ciklusi traju 32-33 dan i to je najtamnija druga crtica bila ikad.

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (31.7.2014 9:01:56)

Tako i ja stalno imam osecaj da mi se piski...ali mi se cini da je sad za nijansu manje nego prva dva dana...a grudi me na dodir uzasno bole...jedva cekam treci da vidim da li cu dobiti [sm=hudicek1.gif]

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (31.7.2014 16:25:40)

Zeneee danas mi se pojavio malo obilniji beli,gusti ,tecni sekret [sm=bravo.gif] to mu dodje 3 dana pre [sm=hudicek1.gif] da li je neko imao iskustva sa sekretom kao simptomom [sm=nosecka.gif]

edith -> RE: Da li sam trudna? (31.7.2014 21:24:52)

ja sam imala taj sekret i bila sam trudna. nažalost, doktorica mi je danas potvrdila ono što je doktor rekao u nedjelju, da je bio spontani i to je to, ne moram se čuvati niti išta, kao da i nisam bila trudna, sve se samo očistilo. idem u novi ciklus s novom nadom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (31.7.2014 21:30:55)

Mnogo mi je zao edith ali ko zna zasto je trebalo da bude tako..nemoj da tugujes bice bebe sigurno uskoro zelim ti od srca...mene boli kicma kao da cu da dobijem izgleda se uzalud nadam jer primecujem i malo smeckasto u sekretu...al jos ima do treceg...bole me prepone nekako..kao da mi je tesko tu u tom predelu...ne znam sta da mislim a iskreno ne bacaju mi se vise pare na testove uzalud...

edith -> RE: Da li sam trudna? (31.7.2014 22:56:54)

sanjalica, moj savjet je da sačekaš možda 5 dana da ti kasni i odeš doktoru, da ne bacaš uzalud novac na testove, ja ih više ne kupujem, ne dam pare više i neću da se nerviram. smeđi iscjedak je dobar znak, ako si [sm=nosecka.gif], smeđi iscjedak se javlja u vrijeme usađivanja jajne ćelije u zid matrnice, a i ta bol u leđima je simptom trudnoće, ne mora ništa značiti još.
ja sam ok, neka se samo očistilo, da sam ja dobro, a imam vremena, tek je 25 [sm=bravo.gif]

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (1.8.2014 10:01:48)

Ja cu izgleda da dobijem :-( boli me kivma,boli me stomak imam osecaj da su svakog casa...nema sekreta vise,samo ono juce..mnogo sam tuzna..

malena13 -> RE: Da li sam trudna? (1.8.2014 11:51:04)

sanjalica, drzimo ti palceve....nadam se da ce biti [sm=rozacrtici.gif] ........kod meene je takva situacija bila, pa sam dobila 46 dan :( ali idemo u nove pobjede...sretnoo,javii

malena13 -> RE: Da li sam trudna? (1.8.2014 11:52:26)

edith ,tvoj je slijedeci mjesec :) u nove pobjede i ubrzo da ti se pokaze [sm=rozacrtici.gif]

sanjalica... -> RE: Da li sam trudna? (1.8.2014 14:27:27)

Dobila sam....[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>