amilacha -> RE: Da li sam trudna ? (8.8.2012 17:09:28)
|
pozdrav ninulina, ja sam isto tako imala nedoumicu kao i ti. isto mi je 15 dana kasnilo a menstruacija mi je bila poprilicno redovna u dan-dva. napravila sam test i pokazalo je jednu crtu i drugu blijedu[sm=zmeden.gif]ja i muz smo opet bili pod upitnikom. I onda sam odlucila otici ginekologu i evo danas imam malog placka od 2mjeseca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]tako da,nemoj dugo se propitivati nego pravac doktoru[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: ninulina Veliki pozdrav svima iz tropske Banja Luke :) Ovako... pregledala sam nekoliko postova... I ja imam nedoumicu u vezi sa trudnoćom... Meni kasni već 15 dana, a to mi se prije nije dešavalo , inače mi porani barem 2 - 3 dana. Boli me donji dio stomaka , osjećam neku napetost u stomaku ( gasovi i prečesta stolica , a nije proliv ) , bole me i leđa... Od jutros imam neke jake glavobolje , i to u prekidima , malo boli - malo ne boli... I sva sam neka, nikakva, bezvoljna, umorna, pospana... Muž i ja smo jutros razgovarali da uradim test , ali smo se dogovorili da sačekam dan - dva... Mislite da bi ovo mogli biti rani znaci trudnoće ili je možda nešto drugo :) Pozz svima :)
|
|
|
|