RE: Da li sam trudna ? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Teddy Bear -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 13:12:34)

Antuntun, mozda je ipak prerano za test, strpi se jos par dana, znam da je to najteze, najbolje je da uradis kad zakasni par dana. u svakom slucaju, sretno i zelim ti[sm=rozacrtici.gif]

veeseelaa -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 13:16:07)

naravno da je moguće, ja sam test za trudnoću prvu uradila na dan očekivane mjesečnice i bio je pozitivan
drugi put sam se strpila i sačela da ciklus zakasni 2 dana i tada sam uradila tekst i pokazao je +

probaj sljedeću srijedu, četvrtak, ako si [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] trebalo bi da pokaže

*pcelica* -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 13:19:50)

Sacekaj par dana pa ponovi test. Ja sam u drugoj trudnoci prvi put test radila i bio negativan. Nakon pet dana ponovila i bio pozitivan. Nisam vjerovala pa sam kupila jos jedan i taj je pokazao [sm=rozacrtici.gif]Ja ti iskreno zelim da ti bude ovako kao kod mene [sm=bravo.gif]

Antuntun -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 13:21:11)

Hvala Teddy od [sm=smiley27.gif] zaista bih zeljela te [sm=rozacrtici.gif] , dala si mi nadu.

Antuntun -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 13:23:31)

Hvala vam cure na brzim odgovorima, divne ste . Nadam se iskreno da ce biti tako kako vi kazete. Sad jos samo da sacekam [sm=smiley1.gif]

malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 15:40:36)

Profulale ste temu cure [sm=smiley1.gif]
Imate temu 10. prvih znakova trudnoce: http://www.ringeraja.ba/forum/m_23049/mpage_17/key_/tm.htm
Lp, RR Tim [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 15:42:31)

malena ovu temu ne mogu otvoriti, veli da je obrisana[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Bihter -> RE: Da li sam trudna ? (29.6.2012 15:53:01)

Prosli mjesec menstruacija mi je kasnila 7 dana..bila sam potpuno uvjerena da sam trudna...cak sam i neke simptome kao osjecala (ucestalo mokrenje).Nisam zeljela odmah test uraditi jer sam s prvom trudnocom uradila test vrlo rano i toliko se nadala a na zalost zavrsilo je spontanim[sm=smiley13.gif] Zato sam ovaj put htjela se strpiti malo i onda osmi dan dobila menstruaciju[sm=smiley19.gif] Bas sam bila u soku..Ne znam jel mjesto za ovu temu ali jel se mozda to jos kojoj od vas dogodilo? Jer bas sam zbunjena..Fakat mi je zao sto nisam test uradila,a termin sam kod ginekologice tek 2 sedmice poslje dobila i ona kaze da je sve ok koliko ona vidi...Sta je to bilo???

leptirići -> RE: Da li sam trudna ? (10.7.2012 14:17:20)

Zdravo cure!!!Evo mene nakon godinu dana opet ovdje nadam se ovog puta sa više sreće [sm=smiley1.gif] Imam jedno pitanje za vas imala sam odnose 09.06 i poslje mi je menstruacija došla 18.06 ima li ikakve šanse za trudnoću ili ipak ne???Znam da je malo glupo pitanje ali čitala sam da je moguće da dođe prva menstruacija pa me zanima ima li itko sličnog iskusva da znam da li da se nadam ili ne!!!

sretna sam jako -> RE: Da li sam trudna ? (10.7.2012 16:11:47)

Iskreno- sumnjam. Al ako imas neke simptome ili sama sumnjas na trudnocu odes giniću. Vec ti se na uzv moze vidjet ako je trudnoca u pitanju.

amarena -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 6:51:06)

Dobro jutro svima! Ovo je prvi put da pisem na nekom od foruma.
Ja i muz vec par mjeseci pokusavamo, ali do sada nije bilo nista...
Primjetila sam neke simptome i mislila sam 100% to je to ( grudi su mi se znatno povecale, bradavice su tamne,boljele su me par dana(ali to je prestalo), isarana sam nekakvih zelenim venicama po grudima, ledja me bole, povremeno imam metalni okus u ustima).
Jutros sam uradila test, ali nazalost [sm=smiley19.gif] negativan.
Je li neko imao slicno iskustvo, da uradi test (negativan) a da je ipak [sm=nosecka.gif].
Ili trebam sacekati par dana, pa ako [sm=hudicek1.gif] kasni da uradim ponovo?
Sa svim tim simptomima kojih nikad prije nisam imala, mislila sam da sam[sm=nosecka.gif], ili sam sve to izmislila od tolike zelje? Nadam se da nisam dosadna za prvi put. Lijep pozdrav!

Emica_sa -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 8:06:44)

Sacekaj par dana pa ako [sm=hudicek1.gif] ne dode,uradi test,jer se ovako samo opterecujes,jer to sve mogu biti i simptomi PMS.

Bit ce samo polako,par mjeseci nije puno[sm=smiley1.gif]

amarena -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 8:21:38)

Hvala, sacekat cu par dana, pa ponovo uraditi, ali bas imam neki predosjecaj, nije isto kao prije...ali vidjecu, mozda me i vara ...[sm=smiley1.gif]
Bas kad nesto hoces, izgleda, da to u neki inat nece...treba sve spontano, ali kako da ne mislim o tome...

sretna sam jako -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 8:34:41)

A kad trebas dobit?

amarena -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 8:44:29)

Proslu sam imala od 13.06 do 17.06, pa opet je ocekujem u tom terminu...inace zadnji dan zadnje [sm=hudicek1.gif] mi bude ujedno i prvi dan sledece [sm=hudicek1.gif] (ako sam pojasnila dobro) znaci da bih trebala od 17 jula brojiti da kasni..ako se ne pojavi....( ja se nadam da ce kasniti, hihihi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sretna sam jako -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 8:47:28)

Drzim ti [sm=smiley20.gif]

Emica_sa -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 8:57:21)

i ja[sm=smiley1.gif][sm=smiley20.gif]

amarena -> RE: Da li sam trudna ? (14.7.2012 9:02:49)

Hvala vam...puno drage moje![sm=smiley36.gif]

Millkica -> RE: Da li sam trudna ? (19.7.2012 21:02:26)

Pozdrav! Nadam se da cete mi moci pomoci jer sam u velikoj dilemi...radila sam tri testa i sva tri su bila pozitivna iako je crta bila jako jakooooo blijeda, jedva da se vidi, ali je prisutna. Prvo sam pomislila da od silne zelje umisljam, i jutros sam otisla i izvadila betu. Nalaz je 0.6 mlU/ml a pise u indeksima normalne vrijednosti 0-5 mlU/ml, granicne vrijednosti 5-10 mlU/ml i patoloske vrijednosti >10 mlU/ml. Sada sam jako zbunjena...testovi mi pokazuju crticu (ili ipak umisljam) a ovo 0.6 fakat ne znam sta znaci...niko od doktora mi nije nista rekao, a jos nisam isla kod svog ginekologa. Molim vas pomagajteeee...ja necu moci da zaspem :D Hvala unaprijed :D

mala_sa -> RE: Da li sam trudna ? (19.7.2012 21:51:58)

Milkice ja kad sam radila test bila mi je bas slao vidljiva druga crtica; i sutra dan salm izvadila betu koja je iznosila 146. Hajd malo jos procackaj po nalazu da nema neki ovako dvocifren ili trocifren broj.

Millkica -> RE: Da li sam trudna ? (19.7.2012 22:06:27)

Nema nista, samo 0.6 i podpis :D zato i jesam zbunjena jakoooooo :( po svim forumima sam trazila, i svugdje su neke ogromne brojke, a kod mene samo 0.6 FAKAT NE KONTAM STA JE TO

Millkica -> RE: Da li sam trudna ? (19.7.2012 22:08:35)

mala_sa gdje si vadila betu ???

snjeguljicaa -> RE: Da li sam trudna ? (25.7.2012 17:04:28)

Drage moje veliki vam pozdrav. Vec dugo pratim vase postove, i jako mi je drago da ima ovakvih foruma gdje jedne drugima pomazemo i razumijemo[sm=smiley1.gif], e sad da ne duzim jer imam jedno pitanje i voljela bi kada bi i meni pomogle. U braku sam vec godinu i po i prije 5 dana sam imala ne zasticeni odnos sa muzem, [sm=hudicek1.gif] trebam da dobijem za dan dva jel ima imalo mogucnosti da sam ostala [sm=nosecka.gif] jer bi to naravno voljela, unaprijed hvala na odgovorim???

Andy_Bec23 -> RE: Da li sam trudna ? (25.7.2012 18:28:31)

Draga moja dobro dosla , e vako, sve je moguce . Da si trudna i da nisi.....

Moras odredit kada imas plodne dane jer je nemoguce ostati u 2 stanju kada ssu ti neplodni dani , kako ti kazes da za par dana trebas dobiti ja bih rekla da su ti bili neplodni dani 5+2 je 7 a ovulacija nastupa izmedju 10-16 dana ciklusa jedino ako kod tebe nije u ovo vrijeme O .

Znaci 28 dana ciklus -14 dana je 13.7 bi ti trebala bit O ako su ti ciklusi uredni itd....

Sve u svemu a ti drzim fige da je tako....

snjeguljicaa -> RE: Da li sam trudna ? (25.7.2012 19:06:17)

Hvala ti na odgovoru, ali to je bilo ne planirano pa tako da nisam puno o tome vodila racuna , [sm=smiley1.gif], a moja [sm=hudicek1.gif] dolazi svako 30-32 dana pa tako da nisam upucena ja cu ipak potajno da se nadam ne previse ali malo, jer jako bi voljelaaa[sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>