slono -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (17.6.2009 1:37:46)
|
Ja stvarno ne znam koji to moras biti snob i megaloman da kupujes robicu za bebu ili malo dijete u chiccu, orchestri ili benetonu. Dobivao je moj sin i takvu robu, obicno za rođendan,ali da ima kakve razlike u dizajnu ili kvalitetu, osim cijene, od prekrasnih stvarcica koje sam mu kupovala kad se Azel tek otvorio, jedini ducan bio na Dobrinji, pa bi covjek rekao da se to isplati. A ta robica iz Azela su divne njihove domace markice tipa petit pirat, mini jungle, waki, mini stereo, 5/5, canari baby i dr., a sad je tu i Zara u kojoj imate prekrasne stvari iz njihove kuce i ako neko sumnja u tu robu evo samo jedan primjer. U Lisabonu imate Zaru na svakom cosku i stvari nisu jeftine, ali ni preskupe za njihov dzep. Ista roba se nalazi u nasoj Zari, nema je mozda u tim kolicinama, posebno za djecu, a cijene su tri puta manje. Robu iz Azela, posebno za bebicu nosi sad moj drugi sin,a on je 4.dijete koje ce se nanosati tih stvari, kao nove su. Kad nesto nema u pomenutim radnjama, tu je Tifany sa H&m robom, Turbo Limac, Amko Mojmilo i gdje jos sta naleti.
|
|
|
|