daca/maca -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (3.7.2009 22:49:48)
|
Moram i ja šta ubilježiti na ovu temu, pošto rado šetam i kupujem za malenog,muža, sebe .... CHICCO-trenutno ima sniženje, cijene su OK, pristupačne....robica medena i kvalitetna , dobro skrojena ( nema da visi na stomaku, uzak rukav, kopča otpala....), može se po nešto uzeti, kad se babać izvodi.....mi danas uzeli komplet šorts &maica-20KM, medeno...eno sučim mu na balkonu, još da nam ljeto dođe ...heh.... T. LIMAC-valjda sam dobro napisala-veliki izbor, za sve uzraste, solidne cijene, ali kvalitet SLAB, jer je to njihova robna marka COCONUT , gegice skroejne uske, nakon 3pranja gega postaje OTIRAČ, iako ja perem na ruke većinu stvari.... MI uzeli teksasnu jaknicu 20KM, ona je OK, lijepo skrojena....peškiri 9,9KM nisu loši, mada ce i oni se ofucati uskoro....imaju siperi tamo 1,5KM, super su: "I LOVE MY MAMY", imaju gumu ispod, super stoje.... OVIESSE- u Interexu ima izbor 0-naviše...razne stvari, slatke i povoljne.....naročito sada kad je sniženje.....i za mamicu se nešto nađe, tunika 20KM, ne skidam je.....PURE COTTON.... TIFANY-roba H&M marke, porijeklom iz EU. H&M obožavam, imamo 80% njihovih stvari, maleni, muž i moja malenkost. ALI NE KUPUJEMO U TIFANIJU,jer su tamo sve polovni modeli, sve to dolazi iz lijepe nam Evrope, povrat robe .....tako da ne želim da kupujem ono što je neko već uzimao, i vratio...naročito ne babaću....ista stvar je i sa "ZAROM", dođe ti ZARA ko second hand, sve polovno, čak je nešto toliko ofucano da se pitam kako ih nije stid to izlagati....sve povrat iz lijepe naše Evropice.....danas sam ušla u ZARU kod BBI, žene razgledaju, a na vješalicama vise DRONJCI.... BEBA KIDS- nikad ušla tamo AMCO COMERC- tamo ima svega, veoma jeftino, imaju neki bodići PČELICA MAJA....lijep i kvalitetan materijal...4-5KM, ima i nekih kompleta, MADE IN TURKEY....povoljno.... RADNJA KOD KATEDRALE I U SKENDERIJI-svega, povoljno, al nikako da uletimo....moja rodica kupuje i zadovoljna je.... IMA LI JOŠ KOJA RADNJA, da razmijenimo iskustva????
|
|
|
|