RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

neki -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (16.10.2009 22:57:52)

IZVORNA PORUKA: Hanady

E ženice drage da vam samo kažem da u EXIT-u na čaršiji ali onom na strani obale kod dežurne apoteke baščaršija ima divnih stvari za djecu po povoljnim cjenama. Imate trenerke, džemperčiće, jaknice, maice ....meni je njihova kvaliteta super a u toj radnji im je sva roba uvijek na sniženju i rasprodaji. Tu lageruju stvari iz prethodnih sezona i one koje su ostale u samo 1 ili 2 broja. Ja sam svojim curama kupila divne trenerkice po 15 KM, gornji dio se može nositi i kao jaknica jesenas. A što sam kupila džemper za babine kolegici za bebu do 6 mjeseci za samo 11 KM nebi vjerovale.

Ja sam nedavno obojici kupovala tu dukserice i majice po 10KM (majice) i 15KM(dukserice)[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lulaloo -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (28.10.2015 11:53:37)

Da malo osvjezim temu :)
Trudna sam 7 mjeseci i naseg djecaka, ako Bog da, ocekujemo polovinom januara.
Gdje kupiti bodije, gegice, dekice i sl, odnosno, sve ono sto je potrebno za novorodjence, a da je koliko-toliko povoljno, i naravno, kvalitetno.
Unaprijed hvala.

vedada -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (29.10.2015 19:41:12)

IZVORNA PORUKA: lulaloo

Da malo osvjezim temu :)
Trudna sam 7 mjeseci i naseg djecaka, ako Bog da, ocekujemo polovinom januara.
Gdje kupiti bodije, gegice, dekice i sl, odnosno, sve ono sto je potrebno za novorodjence, a da je koliko-toliko povoljno, i naravno, kvalitetno.
Unaprijed hvala.

Waikiki, azel, zara, fis, tifany,

Medi_87 -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (30.10.2015 0:08:54)

Oko Nove godine bude najvise snizenja u vecini radnji gdje mozes po bas snizenim cijenama naci kvalitetnu odjecu i ostalo za bebicu
prati malo i temu snizenja [sm=smiley1.gif]

lulaloo -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (30.10.2015 10:08:57)

Hvala najljepsa na odgovorima Vedada i Medi - s obzirom da moj stariji sin ima 7 godina, davno je to bilo kada sam ja njemu kupovala te stvarcice za novorodjence (a vecine tih prodavnica vise ni nema).
Nista, idem u obilazak predlozenih radnji, i cekam novogodisnja snizenja [sm=smiley1.gif]

vedada -> RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu (30.10.2015 10:17:39)

IZVORNA PORUKA: lulaloo

Hvala najljepsa na odgovorima Vedada i Medi - s obzirom da moj stariji sin ima 7 godina, davno je to bilo kada sam ja njemu kupovala te stvarcice za novorodjence (a vecine tih prodavnica vise ni nema).
Nista, idem u obilazak predlozenih radnji, i cekam novogodisnja snizenja [sm=smiley1.gif]

Imaš temu Razgovori u očekivanju, ima finih žena i finih savjeta, pa im se pridruži. Toplo preporučujem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]