anđelo -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (17.1.2012 16:09:33)
|
Pauzo moja,nisam ti u šopngu,pokupovala sam sve što treba,još ormarić,krevetić i higijenu.Bila sam na kontroli kod svog dr.na jezeru.Bebu slabije osjećam ovih dana.Uočio je s jedne strane maternice ponovo kontrakcije.Ja mu ispričala i za onaj slučaj kad mi se stvrdnuo stomak i kad sam imala manje bolove.Sad mi je dao da pijem lego fer,i da vadim krvnu sliku,i urin.Ako sve povadim do petka,da mu se javim i vodi me kod interniste na ekg.Ako bi moji otkucaji srca bili normalni i dobri,onda da mu uključi ginipral i ispoptin.Kaže da sumnja na prijevremeni porod.Kažem ja njemu,nemojte me više na prijevremeni,ja sam jedno nedonošče podigla znate li kolika je to patnja.Sve ću piti ,samo da rodim na vakat.On kaže da nam je da izguramo do 39 nedelje.Dobra vjest je da beba ima 1,335 grama i da je naprednija za jednu sedmicu.Dobro se razvija i sve to,ali sam i na ultrazvuku vidjela da je mirnija ,dal spava il šta?Okrenuo se bebi,sad mali beg sjedi ,zato ga više ne osjećam da mi glavicom pritišće mjehur.Dr.kaže da to što ga slabije osjećam ,može biti zato što se beba okrenula.Samo molim dragog Allaha da izguramo do kraja ,da uđemo u 9-ti.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|