Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (18.1.2012 8:35:41)
|
Jutro zene dzenyA sretno rodjenje sincica a ja idem da vidim je li ima tema za cestitanje ako ne da otvorim jednu. Pa aBd onda kasnije i za nasu Arinu kada rodi, ona je vjerovatno vec u bolnici na cekanju kada i kako ce se odvijati to cemo sigurno saznati u toku dana, uh mene neka treba hvata kao da se ja odoh poradjati hahahahaha. Sve ove price o CR i porodima, a ja cu opet na CR pa me jeeeeeeeza neka trese brrrrrr hehehehehehe, ma samo da bebi i mama budu dobro to je jedino vazno!!!! Ja grozno spavam ovih dana, ne znam nesto sam "u disbalansu" totalnom, aBd proci ce, a sinoc nije ni cudno umorna previse bila. Tiki, mila vjerovatno imas braxton hicksove, ja sam ih sa L imala od 6og mjeseca i pogotovo kada budem previse aktivna, kao ti juce (hodala si i isla po uputnice itd), tada bi bas vidljivo se znao stvrdnuti stomak a nekada su se i kontrakcije mogle vidjeti po njemu. Ako se brines a ti fino skokni do ginica pa da provjeris stanje, da budes mirna. Kako su ove cure "pod insomniom" hehe i ja sam kao na raznju svu noc bila bljak...
|
|
|
|