Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (11.1.2012 10:24:35)
|
Evo i mene drage moje od Dr dosla.Za urin kaze sti vise tecnosti, caja i sl,nije zabrinjavajuce.Leukociti kaze malo poviseni ali nije zabrinjavajuce, ponovit cemo nalaz za 3sedmice, pa ako bi opet bilo poviseno, onda tek bi mi dala neku terapiju.Za zeljezo mi dala da pijem Fersan Forte, u njima ima i C vitamina i folne k., jel mozda jos neko pije isto? Helem, nisam sad toliko ni zabrinuta, popravit cu ja sve to, aBd.[sm=smiley1.gif] Prije svega da cestitam Silver od srca, neka ti je ziv i zdrav 100god...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Veki aki ista sam ti sa keksom, i i sa tim plakanjem.Za vikend mm nije radio, i isao na dzenazu nekom covjeku, u dr grad, pa ga nije bilo skoro cijeli dan, ja se naljtila, i kasnije plakala ko godina.[sm=jezicek.gif] Pita on mene jesil to ljuta sto sam isao na dzenazu i dal places zbog toga, kao dje ces zbog toga se ljutiti, a nidje veze, nije zbog toga vec odslo mi, sta cu.[sm=jezicek.gif]A sa keksom ga proganjam,[sm=jezicek.gif] on jadan umoran, ustaje u 6h ujutro, po cijeli dan na poslu, kad dodje hoce da se naspava a ja ne dam dok se posao ne obavi, a isti znam frku napraviti ako koji dan ne bude nista...[sm=jezicek.gif] Na planinu bih rado, cak sta vise i preporucuju mi zbog krvne slike,ali mm skoro svaki vikend radi, pa ko zna kad cemo...[sm=smiley13.gif] Saksijo dobro nam dosla, zelim ti skolskih 9mj... bigmama imas pp, pa eto javni da li ti odgovara da planiramo slj.sedmice da idemo. Ostale [sm=nosecka.gif] veliki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|