ellam -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (10.1.2012 21:32:31)
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Moje zenice, dosli i moji nalazi koji koliko vidim i nisu bas sjajni.[sm=smiley13.gif] pa sam se bas zabrinula. Urin gori vec prosli put, leukociti u urinu 7-8, eritrociti 1-2, i malo bakterija, prosli put nisam imala ni bakt ni eritrocite. A krv isto losa.HGB ispod granice,12,2 a normalno od 13,8. WBC povecano.Urea u krvi mi smanjena 2,4 a normalno od 2,5 do 7,5, jel zna neko sta to znaci? Zeljezo na donjoj granici 8.7. A ono sto me najvise brije su povecani trigliceridi 2,81 (0,4-1,9 je normalno) i holesterol 5,69 , a normalno je ispod 5,3. Od kud mi to, ne znam, ne jedem nista masno, cak sta vise na ulju sve kuham.Bas se nasekira.[sm=smiley19.gif] Sutra cu odmah kod dr, ko ce docekati dr smjenu.[sm=smiley13.gif] draga mrgice nemoj da se brines za masnocu. i ja imam isti slucaj. prvo ti je promjena fizioloska i normalno je da divljaju nalazi. ne znam koliko si se udebljala, al svejedno. druga stvar je LAKTACIJA. bebi se stvara mlijeko a ono je masnije i sve to je normalno. meni su rekli 3 mj nakon poroda da cemo provjeriti i vidjet onda sta ako bude i dalje visoka masnoca. a imaju u badem butiku mjesavina sjemena (lan,sesam i cimet) i to se pije s jogurtom. to je najbezbolniji nacin i treba ga probat. al o tom po tom. i koristi maslinovo ulje vise. eto [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|