Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (11.1.2012 11:52:39)
|
Raja ringe sta mislis o sam ja 2 posta pisala jedan za drugim, pisem i sve znam trebala sam jos nesto dodati,ali nikako da se sjetim sta ono.[sm=jezicek.gif] Ma reko nista bitno, objavim, i skontam, ma vraga nije bitno, jako bitno je ,pa 25 sedmica, nije sala.[sm=bravo.gif] I ja jedva cekam 7-mi, jos malo aBd. Veki aki djeniA hvala.[sm=smiley31.gif] Kao sto ti rece Veki aki ,polako za mjesec ce i tebe hormoni drmati samo dok to sve hairli prodje i smiri se , pa ces i ti po muzu skakati...[sm=smiley36.gif] Jakotuzna brzo nam ozdravi, a za taj svrbez ja bih ti preporucila da ipak odes kod dr, mozda su gljivice,a njih valja lijeciti.Ne mora znaciti da ce ti dati tablete, ja sam na pocetku koristila vaginalete Canesten, samo 3 potrosila i poslije sve ok.Piji caj od brusnice, mada on je za ove baje u urinu,a mozda je kod tebe vaginalna upala, ne znam. Gerbo sretno na ctg-u. Nisi citala, pitala te ja sinoc koliki su ti leukociti bili pa su ti rekli da ides u bolnicu, jelod upale m.kanala ti se povecali?[sm=smiley31.gif] Andjelo tvoje dijete ce biti izgleda kompozitor, od malih nogu glazbu komponuje,bas je sjadak.[sm=smiley1.gif] Megi ja sebi kupila na pijaci na ciglanama, ima finih pamucnih po 5km, imaju kao korpice i zicu,al ja zicu izvadim, zulja me.
|
|
|
|