|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
27.5.2012 0:11:48   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Evo ja da prijavim palačinke sa nutelom i kikiriki puterom u 10h na večer user posted image Zaslužila sam user posted image

user posted image user posted image

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2101
27.5.2012 7:13:48   
mama2884
jutro curke,znali iko kada je mjesecarenje ?

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2102
27.5.2012 21:06:31   
reallove
Pozdrav zenice,kako ste mi,ja sam danas cijeli dan na selu,umorila sam se...Meni fali vjezbanje,osjecam se bezveze,ne jedem puno,isto kao i prije,ali ne vjezbamuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2103
27.5.2012 21:49:22   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: mama2884

Počinje sutra u 22:17

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2104
27.5.2012 22:32:59   
anidla

glupo je pitanje, znam, ali mrsko mi guglati:)

sta se radi kad se mjesecai i koiko traje? ne kontam ja to user posted image i sta se postize?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2105
28.5.2012 5:50:45   
mama2884

Lejla Ka znaci danas u 22:17

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2106
28.5.2012 5:56:58   
mama2884
Jutro curke,ja vam nisam nikako dobro...canim pisi+ 1 kg....

Ljuta na sam na sebe do neba user posted image ,po najprije zbog toga tso mi je nestalo motivacije pa sve ostalo..sve mi je super islo..ali me posao tatlno izbacio iz cipele....Problem je u mom vremenu za pauzu..Ono je od 10.30-11...
To mi je zaista kasno za odurcak,pa mi se desavalo da pregladnim i kada dodje taj "vakat" ja ne mogu da jedem...s druge strane kuci sam oko 16.15 i tada jedem sve sto mi se nadje "pod nosom" i jos nekad opet oko 20 sati...u cetvrtak i petak sam pokusala doruckovati kuci oko 7.30 i rucati tek oko 16...ali i to mi je predugo...Pa sam od danas odlucila doruckovati kuci, oko 12 pojesti vocku, da bi oko 16 mogla jesti samo jednom i to je to...bas sam ljuta u razocarana...Vodu nosim na posao, i to onu janu od 1 l....ali jednostavno do sada je nisam niakda uspijela popiti cjelu...dali zbog osjecaja gladi,neuravnostezene ishrane, ne znam...

Pomagajte,pala sam u totalnu depru ....
Veceras cu na mjesecarenje....

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2107
28.5.2012 7:53:07   
bambi7
Moja trenutna 64kg, user posted image nema puno zijana i odmah minus. Osjecam se super, cak sam i na bazenu bila, prvo skidanje posle poroda, uopste se nisam osecala dundavo!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2108
28.5.2012 8:06:58   
azra I ADI
Dobro jutro, meni jutros 57, znači -200 gr, možda i ispod koji gram, teško mi je odrediti...Ja prezadovoljnauser posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 2109
28.5.2012 10:12:50   
Lejla Ka
Jutros 66 okruglo. Znači nešto se i nabacilo poslije mjesečarenja i neurednog hranjenja tokom sedmice. Nema veze, nije mi žao. Zadovoljna sam i sadašnjim izgledom, no voljela bih se spustiti na 62, pa shodno tome nastavljam paziti user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2110
28.5.2012 10:13:24   
Lejla Ka

Lejla Ka znaci danas u 22:17

DA!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2111
28.5.2012 10:13:51   
Visnja RR
ja nikako da se natjeram da vam se pridruzim...a moram....
stalno nesto grickam i nikako da se disciplinujem ...grrrruser posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2112
28.5.2012 10:14:12   
Lejla Ka

Ljuta na sam na sebe do neba user posted image ,po najprije zbog toga tso mi je nestalo motivacije pa sve ostalo..sve mi je super islo..ali me posao tatlno izbacio iz cipele....Problem je u mom vremenu za pauzu..Ono je od 10.30-11...
To mi je zaista kasno za odurcak,pa mi se desavalo da pregladnim i kada dodje taj "vakat" ja ne mogu da jedem...s druge strane kuci sam oko 16.15 i tada jedem sve sto mi se nadje "pod nosom" i jos nekad opet oko 20 sati...u cetvrtak i petak sam pokusala doruckovati kuci oko 7.30 i rucati tek oko 16...ali i to mi je predugo...Pa sam od danas odlucila doruckovati kuci, oko 12 pojesti vocku, da bi oko 16 mogla jesti samo jednom i to je to...bas sam ljuta u razocarana...Vodu nosim na posao, i to onu janu od 1 l....ali jednostavno do sada je nisam niakda uspijela popiti cjelu...dali zbog osjecaja gladi,neuravnostezene ishrane, ne znam...

Banana prije posla?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2113
28.5.2012 10:44:29   
mama2884

Banana prije posla?

Upravo jedem jabuku...a gricnula sa mali jutros i banane...a valjda se u 16 sata kada dojdem kuci obuzdam kada stanem jesti :)...
A veceras na "mjesecarenje" user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2114
28.5.2012 12:36:37   
reallove
hi zenice..Ja se vagam sutra abd..ne vjerujem da ima nekog minusa,ali vidjet cemo..Pod hitno moram na fitness,ovako nemogu,nema sanse,ne ideuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2115
28.5.2012 13:52:12   
eko beba
hej, samo da vam mahnem, i da vam javnem za statistiku -500 ove sedmice ... rezultat: 57,200. Imam viška još cijelih 200 gr user posted image .

Mjesec i Sunce - 23.01. 25.08.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2116
28.5.2012 19:41:35   
ena007
ja prijavljujem 63.8
znaci u -1.2kg od prosle sedmice

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2117
29.5.2012 0:10:01   
canim
Vece... Ja tek došla s puta , tako da vam se nisam javljala,ovih dana obroci su mi skroz bili neredovni i nezdravi tako da ne ocekujem neki minus, jedva čekam da se vratim svom režimu

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2118
29.5.2012 6:55:09   
mama2884
Jutro curke...
Kod mene zapocelo "mjesecarenje"...svim curkama koej danas mjesecare sretno..
Canim...potpisujem tvoj post od a-z...bas tako je i kod mene bivalo i uzasno sam se osjecala...bas sam osjetila da mi je to sve skupa jako tesko palo metabolizmu...kao da sam 5 kg teza...Jedva cekam i ja da se vratim na pravu kolotecinu....
Gdje su nam Azra i Adi,ucitelj.....ostale curke..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2119
29.5.2012 8:43:03   
mojbebac
samo da pirjavim mjesecarnje :)))))

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 2120
29.5.2012 10:31:07   
Medić*
Samo da vas pozdravim. Ja se vise ne opterecujem, uravnotezena prehrana, dosta pjesacenja ni ova kisa me ne ometa, puno vode, ne veceram, ne konzumiram grickalice osim sjemenki suncokreta i bundeve, za sada mi je najbitnije da ne ide gore a dole moglo bi jos user posted image Ide polako.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 2121
29.5.2012 12:46:25   
reallove
Pozdrav zenice,kod mene nema minusa,jos uvijek sam na 67 user posted image ..Upisala sam se na fitness,danas pocinjem pa valjda ce biti bolje..Jucer sam obukla haljinu br. 36,bas sam se iznenadilauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2122
29.5.2012 13:43:51   
mojbebac
kako ide mjesecarenje, nisam valjda jedina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??? Vrijeme polako prolazi, caj i voda su tu, lagano, do ujutro cu valjda dobaciti!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2123
29.5.2012 13:43:59   
ucitelj
sto vam to ja falim i kad se javim niko nis ja sad trenutno sveukupno imam -9kg

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2124
29.5.2012 14:32:57   
reallove

IZVORNA PORUKA: ucitelj

sto vam to ja falim i kad se javim niko nis ja sad trenutno sveukupno imam -9kg

Ucitelj,nemoj takouser posted image

bravo za minususer posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *