Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.2.2019 20:15:24)
|
IZVORNA PORUKA: canim IZVORNA PORUKA: Daliyah92 I ja cu da vam se, po stoti put, pridruzim [sm=smiley1.gif] Ne smijem ni spomenuti kolika mi je kilaza, na moju visinu... U ramazanu se opustila, preko noci jela slatka i po tri neskafe bi popila. Nisam za taj mjesec ni kilu dobila. Ali zato, poslije toga, kile se gomilale... polahko ali sigurno. Zalosno. Vec par mjeseci stojim na istoj kilazi, trudim se da ne ide u plus. Krenula sam prije mjesec, izgubila dvije kile.. bolje nego nista. Voljela bih da se ovdje druzimo i bodrimo. Kako je to prije bilo, sjecaju se sigurno neke clanice [sm=smiley1.gif] Ja nekako vise telefon koristim, laptop skroz slabo, zato se rijetko javljam. Potrudicu se sad da se vise javljam. Moj najveci problem je sto mi pred noc dodje neka zelja za hranom. Ne budem gladna, ali eto, navika ruzna. I tad se najteze suzdrzati. Preko dana budem dobra. Daliyah dobro nam dosla. Nije bitno koliki je visak, bitno je poceti, pa malim koracima ka minusima. I ja tako kad ne planiram, cijeli dan ne jedem i onda navece sjednem i najedem se [sm=zz_giggle.gif] Tako da je planiranje najbitnije. Uvedi jedan dan u sedmici da pojedes nesto bas sto ti dusa zeli a ostalim danima budi fina. Sretno nam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Eto danas sam se pocastila, kolac browni i oreo shake [sm=smiley36.gif] Jest da je bas kaloricno, ali nisam danas nesto posebno jela tako da se nadam da je ok. Naravno, sedmicno cu se pocastiti ali nece to biti ovako kaloricno [sm=smiley36.gif] Neskafu vec odavno pijem 2u1, samo dodam malkice secera jer je bez secera uzasna [sm=smiley36.gif] Ona 3u1 ima jednu veliku, punu kasiku secera. Razlika je velika. Pokusala sam da je potpuno ukinem, ali me onda vuce da namazem krisku sa nutelom [sm=smiley36.gif] Tako da, neka neskafe, plus crna cokolada [sm=smiley1.gif] Eh, kako jeovo lahko napisati, a tesko sprovesti [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|