canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.4.2018 9:57:34)
|
Jutric, Evo mene malo. Sto se plana tice sve zavisi kakve su mi aktivnosti te sedmice pa u skladu s tim pravim i plan. Puno mi je lakse ako imam manje obaveza pa su uglavnom obroci kod kuce a uzine mogu negdje usput, jer se onda uspijem drzati plana, inace tesko to sve uskladim. Kod mene je standard prica prvi obrok je cim ustanem i na svaka 3-4h po jedan obrok plus oko 2l vode dnevno. Od aktivnosti setam ponekad [sm=jezicek.gif] ja sam misljenja da se mrsa od hrane a ne od fitnessa i sl. Slatko mi je jednom do dva puta sedmicno, najbolje u jutarnjim satima, ali ako nekad pojedes navece u gostima i slicno nece ti nista posebno biti, samo nastavi plan i program. UH jedem prije 15h i zadnji obrok min oko 4h prije spavanja. Ne mislim da se mora neka hrana ukidati zbog mrsanja samo mislim da se mora organizovati i planirati kad sta jesti i naravno jesti u malim porcijama. Inace debljam se jer ne jedem male obroke u toku dana, vec dva glavna obroka, dorucak i kasni rucak, po nekad neku uzinu, ali rijetko. Nemam ja problema sa sokovima, kolom, grickalicama i slicno, nisam ja u fazonu da non stop jedem nesto, meni to ide na zivce, vec ja volim sjesti i najesti se i to je to ali problem je sto mi je spor metabolizam i moram ga ubrzati malim obrocima a meni je tako mrsko sve to pratiti [sm=smiley23.gif] ali mora se ponekad. Nemam puno vremena za ovaj rezim, do ramazana pa pauza mjesec dana i onda cu opet nastaviti ako Bog da. Sretno nam [sm=bravo.gif]
|
|
|
|