RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

amrara -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.2.2015 14:42:40)

samo da prijavim - 2 kg za ovu sedmicu, prvu sedmicu kako sam smanjila skroz slatkise, Prilicno sam zadovoljna, nadam se barem svake sedmice barem 1 kg do 2 manje.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.2.2015 15:45:23)

IZVORNA PORUKA: amrara

samo da prijavim - 2 kg za ovu sedmicu,

WOW [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.2.2015 15:46:58)

Kod mene -900 gr, ne znam jesam li prijavila, danas mi je cijeli dan neka frka, otvorim po hiljadu puta rr i zatvorim isto toliko [sm=smiley36.gif] isto kao i prosle sedmice, a nadala sam se boljem rezultatu jer sam bila bolja, ali me [sm=hudicek1.gif] zeznu [sm=smiley36.gif] tako da sam bas napuhana i stomak me zeza.

Danas mi je odmah slatki dan,da se i njega kotarisem, pa da mogu biti fina, dakle za dorucak kadaif [sm=smiley36.gif]

real mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 15:25:45)

Ja jos stojim na -4kg od 26.01. Sad bih voljela da opet pocne polako padati. Primijetila sam da kad me je popustio stres vise mi se traze slatkisi. Konkretno danas. Uzela sam pez bonbone da kompeziram tu glad i popila kapucino pa mi je malo lakse.
Inace, prvi put nesto pojedem u 9h (narandzu), opet u 11:30 kiflu sa sirnim namazom i jogurt. Kapucino i pezice u 14h a sad bih mogla bananu. Veceracu u 19h u gostima i pazim sta jedem.

idana1812 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 15:41:24)

IZVORNA PORUKA: real mama

Ja jos stojim na -4kg od 26.01. Sad bih voljela da opet pocne polako padati. Primijetila sam da kad me je popustio stres vise mi se traze slatkisi. Konkretno danas. Uzela sam pez bonbone da kompeziram tu glad i popila kapucino pa mi je malo lakse.
Inace, prvi put nesto pojedem u 9h (narandzu), opet u 11:30 kiflu sa sirnim namazom i jogurt. Kapucino i pezice u 14h a sad bih mogla bananu. Veceracu u 19h u gostima i pazim sta jedem.

Lijepo si ti to rasporedila. Ja bih ti skenula paznju na banane, one koliko god da su zdrave debljaju. Ja njih jedem svaki cetvrti ili peti dan. Osim toga pretpostavljam da ustanes dosta ranije nego tih 9 sati kad si jela narandzu. Ako se mozes natjerati da najkasnije pola sata nakon ustajanja pojedes vocku bilo bi super. Citala sam clanak po kojem organizam topi masti u prvih pola sata nakon budjenja, poslije toga krene manicno da stedi masnocu jer se boji da ce proci dosta do obroka. Ako ubacis vocku nakon tih pola sata, organizam i dalje trosi preradjujuci vocku....Znam da zvuci kao da pametujem, ali zelim pomoci..

real mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 16:02:08)

Ipak sam pojela dvije klementine :). Hvala sto si mi skrenula paznju, mislim da je sve na mjestu i ne shvatam kao pametovanje. Naprotiv, trudim se da provedem sto vise kako bih uspostavila neki red u svom metabolizmu i pokrenula trosenje masnoca. Svako iskustvo i savjet je dobrodosao.

idana1812 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 16:04:13)

U istom smo sosu, ali stat cemo kilama u kraj.

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 17:53:18)

I ja sam danas bila bas dobra, za jedan satic cu vjezbe lagano odraditi i pojesti jednu jabuku i jedan cu zeleni caj popiti.

Od danas sam se bas uozbiljila :D

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 18:38:40)

Ja se nadam da cu skinuti jos 1,8 kg do 26 feb, taman da bude za mjesec dana 5 kg, ali se samo nadam, uglavnom sam ok, ali mi je [sm=hudicek1.gif] dosla pa me kilice zezaju, sporo idu, nastavljamo dalje, pa vidjet cemo rezultat.

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.2.2015 22:37:49)

Canim blago tebi, 5 kg za mjesec [sm=bravo.gif] I ja se nadam da cu toliko do aprila.
Poceh veceras onaj plank izazov, ni 5 min dnevno, a svi misici se osjete.

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.2.2015 12:03:39)

Evo i mene. Bila sam van svakog rasporeda, bili smo malo bolesni pa nisam pazila. Doduse, nisam ni jela. Sad je sve iza nas pa nastavljam s rezimom. Dorucak cetvrtina somuna s ajvarom, uzina 3 plazma keksa, druga uzina kruska, rucak sirnica. Vidjet cemo na cemu sam u ponedjeljak

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.2.2015 12:25:36)

Hi zenice

Minie, ako budem bas pazila na obroke to bi trebalo biti -200 gr po danu sto bi znacilo za desetak dana oko 2 kg minus, sve sam izracunala jos samo da budem fina [sm=smiley36.gif]

Boombar drago mi je da ste bolje, samo polako.

Edita nas zamjenila sestrom i slatkisima, ne voli nas vise [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.2.2015 12:35:41)

IZVORNA PORUKA: canim

ako budem bas pazila na obroke to bi trebalo biti -200 gr po danu sto bi znacilo za deset_ak dana oko 2 kg minus, sve sam izracunala jos samo da budem fina [sm=smiley36.gif]

Dobro si ti to izracunala, tako i ja izracunam ali dzaba [sm=smiley36.gif] trebam probusiti kasiku malo vise [sm=smiley36.gif]

Edita nas zamjenila sestrom i slatkisima, ne voli nas vise [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

real mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.2.2015 16:10:11)

Ovih dana sam se malo vise opustila. Sinoc iza 21h mm donio neki hljeb ko kolac, ja sam mu najvise haira vidjela. Tako sam i preksinoc poslije vecere pojela baklavu ko svi sretni. Odmah mi zatezu pantalone [sm=smiley13.gif]
Danas sam razumnija. Dorucak: spomenuti hljeb sa cajem. Rucak: peceni krompiri sa americkom salatom. Uzina: tri zalogaja od rucka ostala i kapucino.
Za veceru sam kupila onu pripremljenu salatu i rukolu, otvoricu tunjevinu i narezati crnog luka. Ako me to ne izvuce krenuce kile gore, vidim i osjecam.

Edita1989 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.2.2015 13:42:58)

Dancic drage..Canim,mislim ja na vas[sm=smiley36.gif]..bila sam bolesna,nisam ni pratila sta jedem i kako,sad smo u pripremama za Dimin rodjendan,pa cu od ponedjeljka aBd ozbiljno poceti..

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.2.2015 14:34:24)

Ja sam bas nesto puno brljala ovih dana [sm=smiley13.gif]
Ne vjerujem da ce biti minusa ove sedmice. Ako bude ista kilaza kao prosli pon. bice dobro [sm=smiley13.gif]
Bas se za rucak najedem umjesto da jedem samo toliko da vise nisam gladna.
I stalno neki keksici tamo-''vamo..

real mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.2.2015 14:49:52)

Ja prijavljujem unaprijed plus. Sinoc umjesto salate keksici razni, zito sa slagom i ostale gricke. Danas za rucak mala pizza ali bas sam puna, velik mi je stomak i popunila sam se. Nestala je negdje motivacija, ne znam sta mi je.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.2.2015 19:31:59)

Ma hajde zenice dan/dva moze se brljati, ja te brlj dane imam svake sedmice, ali bitno je nastaviti s rezimom i kontrolom i bit ce sve ok, ja sam ok za sad, ide polako.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.2.2015 12:51:40)

IZVORNA PORUKA: canim

Ma hajde zenice dan/dva moze se brljati, ja te brlj dane imam svake sedmice, ali bitno je nastaviti s rezimom i kontrolom i bit ce sve ok, ja sam ok za sad, ide polako.

E pa nije kod mene to bilo malo [sm=smiley36.gif] Sad se borim da bar bude ista kilaza kao prosle sedmice, a od minusa nista [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.2.2015 9:24:35)

Halo, pa ponedjeljak je danas [sm=smiley36.gif] Nigdje nikog [sm=smiley36.gif]

Gdje su minusi, plusici.. [sm=smiley1.gif]

Ja prijavljujem da ove sedmice nema minusa [sm=smiley36.gif]

Hajmo, gdje su cifre [sm=smiley36.gif]

real mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.2.2015 9:39:22)

Kao sto sam i najavila : katastrofa +2,5 kg

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.2.2015 10:12:17)

Jutric, ja kaficu ispijam

Kod mene -800, nikako da dodjem do -1 kg sedmicno, nesto mi se zadnje 3 sedmice neda [sm=smiley36.gif] ali dobro je, dok god je minus.

real mama, daliyah zaboravite ovu sedmicu i nastavite dalje [sm=bravo.gif]
real mama nemozes za sedmicu dobiti 2.5 kg sala to ti organizam zadrzava vodu, dali pijes 2l dnevno vode ?

...idemo dalje, u cetvrtak je 26.2. mjesec dana kako smo poceli, ja cu se vagati ako ne zaboravim, bas me zanima koliki je minus, ne vjerujem da ce biti 5 kg ali bila bih zadovoljna i sa cetiri i po.

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.2.2015 11:31:00)

Pozdrav i od mene, sada sam na nekih 57, bilo je i manje ali valjda usljed stresa, pa čim sam normalnije počela jesti vratilo se na 57.Uživajte.......

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.2.2015 11:36:55)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Pozdrav i od mene, sada sam na nekih 57, bilo je i manje ali valjda usljed stresa, pa čim sam normalnije počela jesti vratilo se na 57.Uživajte.......

Kolika ti je idealna?

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (23.2.2015 13:43:00)

Prijavljujem 75,9! Sramota za mjesec dana samo 600gr! No dobro, idemo dalje! Danas doruckovala cetvrtinu somuna sa kajmakom, kapucino. Uzinala tri mandarine. Rucat cu jedan pileci fike i malo rizi bizika. Uzina br 2 ce biti jabuka. Vecera juha. Do sad popila oko litre vode.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>