|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.1.2015 23:09:42   
canim
Sta bi s temom, mrsa li ko sta user posted image
Ja cu se od sutra aBd opet uozbiljiti, ako ovdje ne prijavim da pocinjem zaboravit cu da sam na dijeti user posted image
Dakle od sutra opet svaki dan jedem voce user posted image

(odgovor članu Evelinda)
Neposredna veza do poruke: 7651
26.1.2015 9:37:24   
Edita1989
Joj draga Canim, neda nam seuser posted image hajde ja ću ti praviti društvo, idemo ozbiljnouser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7652
26.1.2015 9:47:16   
boombar
Pozdravljam staru raju i prijavljujem se za ozbiljno mrsanje user posted image
Bila sam na 72 i veselila se sestici user posted image a od kako sam pocela raditi, pa praznici nagurah opet na 78user posted image I sad mi valja skidati sve to skupa user posted image

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7653
26.1.2015 9:53:49   
elmaL

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Joj draga Canim, neda nam seuser posted image hajde ja ću ti praviti društvo, idemo ozbiljnouser posted image

Edita bona sta ti hocesuser posted image zar nisi zavrsila svoj ciklus mrsanjauser posted image
Haj nam se vrati na temu user posted image user posted image

Ja bila bolesna i trening s djecom za sedmicu smrsala 2kguser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 7654
26.1.2015 9:59:44   
canim
Da sam bar opet rodila ko neke od vas pa da imam isprike za plus, ali nemam, idemo opet na mrsanje user posted image

dakle idemo;
1. Canim
2. Reallove
3. Boombar

Vaganje ponedeljkom, ja cu samo prijavljivati minus user posted image

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 7655
26.1.2015 11:03:25   
Edita1989
Canim, hvala na tabeli, jedino sa tabelom guramo user posted image

ElmaL, ja izgubim 2-3 kg i onda mi bude mrskouser posted image ..a za temu, pa ionako se moram odjaviti, još malouser posted image

ja sam za doručak uzela malo pavlake, poslije ću zeleni čaj, bila sam počela cijediti grejp, ali ne godi mi nikako na želudac...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7656
26.1.2015 11:12:58   
canim
Kod mene za dorucak jaje, sir i kifla
Za rucak sam izvadila iz zamrzivaca piletine pa cu nesto s njom.
Poslije cu sastaviti sedmicni meni, tako najbolje funkcionisem.

Neposredna veza do poruke: 7657
26.1.2015 11:26:19   
idana1812
Dobar dan! Jos jedna na dijeti. Ja najbolje idem sa UN konceptom koji prilagodim sebi. Uz to ide obavezno vjezbanje, minimalno 2X sedmicno. Vazem se prvi put slijedeci ponedjeljak, pa da mi je ista skinuti. Moram ostalo je od ove trudnoce nesto kilica, a ono sto sam imala prije ako skinem bit ce super..

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7658
26.1.2015 12:35:15   
Edita1989
Meni je najveći problem što grickam između obroka, nekad baš iz dosade jedem. ..evo danas sam samo na doručku, ne idem u kuhinju kad ne trebauser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7659
26.1.2015 13:02:28   
boombar
Bravo za tabelu .. ali treba dodati i brojkice da nas sokiraju i motiviraju user posted image
Super je Canim ako mozes planirati sedmicni jelovnik, ja jednostavno nemam ideja za cijelu sedmicu pa onda nekad improviziram, a to ne valja!
Ako ti nije mrsko, kopiraj ovdje taj sedmicni jelovnik, mozda dobijem inspiraciju user posted image

Kod mene danas za dorucak, oko 7,30 cetvrtina somuna sa kajmakom, maloprije za rucak/uzinu crna kifla s jogurtom, a za rucak/veceru oko18 ce biti neka piletina s tjesteninom, a mozda tjesteninu izbacim. Nisam danas ni planirala obroke, ali evo vidim da se okupila stara raja na mrsanju pa sam se odmah prikljucila nepripremljena user posted image Jedino dobro u danasnjem meniu je sto evo locem vodu .. vec sam jedan litar smirila

Edita ti si prosli put bas dobro skinula.. koliko si sve skupa nabacila u ovoj drugoj trudnoci i koliko zelis sad skinuti?

Neposredna veza do poruke: 7660
26.1.2015 13:17:19   
Edita1989
Ja sam prošli put skinula 17 kg, sada da mi je 7-10...to mi je neki višak, i više sam nakupila poslije poroda..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7661
26.1.2015 13:20:35   
Edita1989
U trudnoći sam dobila oko 12 kg, ne sjećam se tacno, pa sam onda dosta skinula, tako da mislim da ovaj sad višak nema neke veze sa trudnoćom

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7662
26.1.2015 13:35:45   
boombar
Ti si bas karakter! user posted image I ja sam nabacila vise poslije trudnoce nego u trudnoci, a sad moram minimalno 12kg, a ako sta dodatno "spadne" super user posted image

Neposredna veza do poruke: 7663
26.1.2015 13:45:53   
canim
Ja sam skinula sa 83 na 63 kg a htjela sam 58 a ne dade se, sad imam oko 10tak do zeljene kilaze ako ode vise, bit ce mi drago user posted image
Kod mene je najveci problem jer mi je mrsko jesti regularno, ono dorucak, uzina, rucak,uzina, vecera, pa preskacem obroke, doruckujem i nekad kasno rucam,usput nesto prezalogajim ma sta reci, sve od jazuka user posted image
Voce ne jedem, jako rijetko, jer nisam neki ljubitelj istog, najvise ga jedem kad sam na dijeti user posted image hB mm jako voli voce, inace pored mene bi se sve osusilo user posted image
Ja bez dnevnog plana obroka jedem usput, s nogu a to nije nista zdravo niti dijetalno, tako da najbolje funkcionisem ako isplaniram sedmicno, a ako ne sedmicno onda dan ranije.
Veceras cu skontati sta cu kako cu, pa javim i ovdje.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7664
26.1.2015 13:57:15   
boombar
I ti si canim karakteruser posted image A ovo ostalo te komotno mogu potpisati. Stalno planiram da cu planirat user posted image a onda mi ponestane inspiracije pa sve improviziram .. nepravilni razmaci izmedju obroka, neadekvatni obroci .. a kad imam plan onda ga se "lako" drzati i onda stvarno ide. A meni je i vikend neprijatelj user posted image onda uz mora obaveza i skitanja opet ne idem po rasporedu, a da se ne lazemo nisam ni neki karakter user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7665
26.1.2015 14:32:18   
minie
Evo i mene :) Prijavljujem se. I ja moram 10, ali eto zadovoljna bih bila i sa 6. Nisam se vagala odavno, ali mislim da imam oko 73, bar se nadam user posted image

Ovih dana kao pazim, pijem svako jutro limun i toplu vodu, skuhah danas i caj od nane. A napravicu veceras i onaj napitak sa narandzom od dr Oza.
Vjezbe isto veceras pocinjem, ima sve da se upali, ali nema odusttajanja.

Idemo zajedno user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7666
26.1.2015 16:01:56   
Edita1989
Ja sam ručala makarone sa povrćem, uzela sam malu porciju, servirala na mali tanjuruser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7667
27.1.2015 9:21:56   
boombar
Jutro moje dame user posted image
Evo prijavljujem da sam jucer bila dobra i pojela samo piletinu s tjesteninom, a poslije toga samo kavica i voda user posted image
Skuhala sam sinoc i rucak za danas.. supa od koljenice i musaka s povrcem. Jutros sam pojela jednu crnu kiflu sa abc sirom, popila sok od narandze, ponijela sam na posao isto jednu malu crnu kiflu i dvije mandarine pa cu rasporediti u dva obroka.. za rucak oko 18 musaka, vecera (ako je bude) ce biti supa.
E to je za danas, a za sutra vec nemam ideju user posted image
E da, jutros sam se vagala da znam pocetno stanje .. bolje je nego sto sam mislila 76,6!

Neposredna veza do poruke: 7668
27.1.2015 10:34:23   
idana1812
Dobro jutro! Moram se pohvaliti da sam jucer bila super. Doruckovala sam dvije narandze, za rucak su bile dvije sarme, za veceru pileca supa s kriskom kruha. Izmedju sam pila caj i nezasladjene kafe i dosta tekucine. Za danas sam pripremila grah, svi ga u kuci vole pa nam je to na sedmicnom meniju user posted image .

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7669
27.1.2015 11:40:21   
canim
Jutric
Meni je juce bila piletina s rizom za rucak, pojela sam tanjir, i planirala sam samo nesto malo za veceru, tipa jogurt ili supicu ali nisam, neplanski smo morali otici do jedne starije zene, tako da sam pojela pola kolaca, ono ostalo je mm pojeo, sok i malo pite.
Danas se nadam da necu u goste ici user posted image
Izvadila sam fasirano, vjerovatno cu cufte i pire za rucak, nisam sastavila jos meni, sinoc neplanski nismo bili kuci i nestigoh, danas aBd.
Za durucak palenta s mlijekom.
Javite mi u ponedeljak minuse za ovu sedmicu pa cu da azuriram tabelu.

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 7670
27.1.2015 12:37:26   
Daliyah92
Kad ste se vi ovo raspisale user posted image

I ja sam krenula prije 2 sedmice. Mozete i mene u tabelu.
Do idealne kilaze imam nekih 8 kg user posted image

Sretno nam svima user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7671
27.1.2015 13:56:39   
Edita1989
Dancic. .ja sam sinoć zabrljala, imali smo goste. .danas neću, obećavam.za doručak sam pojela kiflu, s nogu onako, to je sve...ručat ću kad mm dodje. .samo da izdržim kao i prošli put, baš me uništila ova trudnoćauser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7672
27.1.2015 14:38:39   
Edita1989
Užina-caj bez šećera, jedna jabuka...

dobro mi ide, samo moram vodu piti, moram da se naviknem, slabo skroz pijem vodu...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7673
27.1.2015 18:49:11   
Edita1989
Ja ručala rizu, popila ness i to je to. .valjda neću biti gladna poslije...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7674
27.1.2015 21:50:30   
idana1812
Dobro vece! Dan prepun desavanja pa ne stignem pisati. Dorucak su dvije narandze, uzina je bio caj, rucak je bio rani, grah i kriska kruha. Potom slijedeca uzina mandarine, kafa. Vecera pola tanjira graha i kriska kruha. Odoh caj jos jedan staviti..Slabo pijem vodu..

Neposredna veza do poruke: 7675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *