|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
14.11.2014 23:02:22   
Edita1989
I još nešto čega sam se ja držala, strogo...Izbacila usputne obroke, ono "s nogu." Ili "da se ne baci"...vodu piti prije obroka, ne poslije, ono kad jedemo, pa odmah čaša vode...slatko izbacila, jela ponekad crnu cokoladu, ali samo jednu ili dvije kockice, pila sam cijeđene sokove, uglavnom narandža i limun...Doručak mi je bio banana, kafa, sok, ručak jedem to što taj dan pravim, ali ne pretjerujem, za večeru nešto lagano gricnem..eto to što mi je naumpalo, pišite i vi svoj plan, kako vi to radite...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7626
14.11.2014 23:06:03   
Edita1989

IZVORNA PORUKA: bebaa

evo mene jope'....ćim vidim da ko piše ja doletim....a inače stvarno u zadnje vrijeme pazim da se ne prejedam,ne jedem slatko kao ranije...sem sad kad me drma PMS....
i odlučih da radim 6 tibetanaca....user posted image user posted image doduše 5 + mm.....odlično-ubitačna kombinacija....user posted image
i tačno Edita kako kažeš,kad čistim ja se tačno premorim i preznojim....a može li ta aplikacija an Samsung telefon...samo me strah da ne crkne od silne potrošnje....user posted image user posted image

Moze Beboo, samo na google play ukucaj Cardio trainer...meni je on najbolji..Skidala ja i na ipad te nekakve aplikacije al ništa nevaljaju...jedino što kažeš da ne crkne od silne potrošnjeuser posted image ...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7627
14.11.2014 23:16:05   
bebaa
koji period broji potrošnju....na koliko.....i Boga ti šta ću ja s tim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tuta žena...

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 7628
14.11.2014 23:25:07   
Edita1989
Znaš kako..Ti kad hoćeš početi da radiš , Šta već radiš, vježbe, posao, ima on ponuđene aktivnosti, izaberes aktivnost, staviš start, on ti pusti muziku i opletiuser posted image

ja sam eto neki dan stavila cleaning house, radila sat i po bez prekida, potrošila500 cal . ..

prosli put sam krenula sa dijetom kad sam vidjela da mi je jedna draga haljina mala, i to mala, ne mogu sastaviti rajfeslos....odlučim ući u tu haljinu, svako malo sam je probavala , na kraju ušla u nju, pa poslije mi bila velikauser posted image i dala je mami. ..i sva mi odjeća bila velikauser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7629
15.11.2014 19:49:24   
ena23
edita probat cu da skinem aplikaciju! evo sad sam se opremila u sportsko u idem radit vjezbe user posted image a da imam neki plan i nemam.. sve mi je do sad tako bilo, nafuramm se , drzi me dan-dva, pa me pusti.. u posljedenj dvije godine konstantno se pomalo debljam (ukupno 10 kg za dvije godine)...

druze sudija, mene hebe lijenost i ne-disciplina, da prostis. sve krenem pa stanem... vise sam frustrirana sam na sebe i primjetila sam da sve o cemu razmisljam je koliko sma debela i kako trebam smrsati a ja se konstantno dalje debljam... bas sam nesto ljuta na sebe.. zato, evo me ovdje, da djelim, da imam svjedoke koji ce me gurati (tesko vama!user posted image )

elem, danas: dorucak: jaja sa malo virslica, malo cajnog peciva uz caj za probavu od mente. onda smo izasli, citav dan vani bili, pojela:pet-sdest pomfrita od Emira, pola keksa od kene, pola sake cipsa od Kene, malo belgisch wafflea od emira... za veceru komad pite od sirA (velicine dlana) i puno salate...
inace se malo zdravije hranim nego ovo danas i gledam da puno ne jedem ovih grickalica, al ovo danas me bas krenulo bilo vani s djecom... eto, odoh sad drmati guzicom user posted image

SRETNOOOO zene, prikljucite se, pisite sta radite i kako djeluje, ne ostavljajte mene i editu same user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 7630
15.11.2014 21:56:14   
Daliyah92
Vrlo vazno je kad se mrsavi da nema kasnih obroka, pa ni onih malih. Bar zadnja 2-3 sata prije spavanja.
Ja kad sam mrsavila zadnji obrok mi je bio oko 17h i poslije toga mozda nakon 2 sata popijem jogurt ili tako nesto, pa idem spavati u 22-23h.
I vazno je ovo sto Edita kaze, da nema usputnih obroka.
Voda je isto vazna, meni ona napuni stomak i nema mjesta za druge stvari hehe.
Ja sam je pila uz jelo, ali kazu da nije dobro pa sam prestala.
Sad se napijem prije jela ali jos nisam pocela dovoljno piti.

Edita, jesi li vjezbala u neko odredjeno vrijeme, ujutro, navece, i jesi li prije ili poslije jela ili nisi gledala na to?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7631
15.11.2014 23:48:39   
Edita1989
Tako Ena,nagovori im se,ne mozemo same miuser posted image ...ja sam ti ista,mrsavija sam u trudnoci,poslije se strasno debljamuser posted image

Daliyah,uglavnom vjezbam pred vece,kad pozavrsavam obaveze,tako mi je najlakse i poslije ne jedem,samo vocku,sok,caj ili tako nesto...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7632
18.11.2014 22:35:05   
ena23
dobro vecer... danas malo brljavila sa hranom:
-dorucak: zobene pahuljice sa bananom
-rucak: corba od povrca, kokice :)
-jos rucka: tri kiflice od lisnatog, keks uz kafu, malo zapecenog hljeba...
-oko 18.00: pola banane, jabuka, kruska

40 min workout

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 7633
18.11.2014 22:36:07   
ena23
p.s ponedjeljak ujutru vaganje: 78,3 kg

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7634
19.11.2014 8:24:53   
mimi_2in1
Evo i mene, 73,4... Pa vidjet cemo kako ide dalje. Neki dan sam kupovala pantole i nervirala se naravno. Prvo sto uglavnom budu 40 i ispod oni neki oke modeli. Onda haj nadjem neke da je ostalo 42 i 44 obuce 42 na zdravu nigu mi ok i lijpo stoji no na volesnoj bas uteg uto i ruzno. Na kraju uzela 44 i sada mi spadaju user posted image

Nego jel neka od vas isla na jogu u Sa?

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7635
19.11.2014 20:16:46   
ena23
opet brljala :(
dorucak: zobene pahuljice sa bananom i medom
rucak: nema, ali dvije sake cipsa, malo nekog slatkog peciva, par keksica (isla s djecom prijateljici u drugi grad na kafu pa tako u vozu i kod nje bacala u kljun po malo)
vecera: corba od krompira, graska, mrkve, lece, bulgura. kriska crnog hljeba

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7636
20.11.2014 10:11:34   
Daliyah92
Evo i mene malo da se javim.
Pazim se pa malo smrsam, a onda se samo maaalo ne pazim pa vratim kilazu user posted image
Juce sam se dobro pazila i navece zbrljala sa jednom muffinom al sam svejedno ocekivala minus danas.
Kad ono nista user posted image Jel taj jedan muffin toliko opasan za one koji su na dijeti?

Moram od sad paziti da i ako pojedem sta kaloricno da to nikako ne bude u 23h, haha.
Tako sam i u utorak pazila i navece maaalo vecerala nesto kaloricno, i juce se probudila sa +400gr user posted image

Danas cu biti ozbiljnija, jer u zivotu nisam imala vise kg, osim u devetom mjesecu trudnoce kad sam imala 4kg vise.
Ako bih da idem do idealne kilaze imam 9kg da skinem. Mada, kad bih i 7 skinula bilo bi dobro.

Edita, de mi samo jos reci kakve si vjezbe tacno radila i koliko mjeseci, i kad si vidjela prve rezultate?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7637
22.11.2014 21:55:50   
ena23
meni ove vjeze extra!
https://www.youtube.com/watch?v=-cXdoL0qnVE

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 7638
25.11.2014 23:21:41   
ena23
a jeste neke, samo s eja javljam user posted image
ja sam se prvu sedmicu 9tj.proslu) udebljala kilu user posted image ali mislim da to nije debljanje nego s epocela praviti misicna masa a salo topiti jer sam se mjerila, skinula sam cent dva od svakud pomalo, struk se cak smanjio za 4 cm. user posted image
znaci, vjezba vjeza i vjezba... pomaze!

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7639
25.11.2014 23:29:10   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: ena23

a jeste neke, samo s eja javljam user posted image
ja sam se prvu sedmicu 9tj.proslu) udebljala kilu user posted image ali mislim da to nije debljanje nego s epocela praviti misicna masa a salo topiti jer sam se mjerila, skinula sam cent dva od svakud pomalo, struk se cak smanjio za 4 cm. user posted image
znaci, vjezba vjeza i vjezba... pomaze!

Ena user posted image
Ali samo da znaš da ne može za jednu sedmicu da se poveća mišićno tkivo , a smanji salouser posted image To varira količina vode u organizmu.
Naravno, samo tako nastavi i neka ti ne bude glavni motiv skinuti kile nego centimetre.
navijam za tebeuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7640
25.11.2014 23:48:30   
MicoTico
evo isječka iz jednog članka sa sajta za bodibildere:

Koliko brzo možete izgraditi mišiće, zaista?

To je koliko možete ukupno dobiti mišića. Pitanje je koliko je potrebno vremena da ih izgradite i koliko brzo to možete uraditi?

Na osnovu raznih iskustava, istraživanja i savjeta uspješnih trenera, svodi se na:

- Prosječan muškarac: između 120 i 250 grama mišića sedmično (ili oko 500 do 1000 grama mjesečno).
- Prosječna žena: oko 60 do 120 grama mišića sedmično (ili oko 250 do 500 grama mjesečno).

Striktno pričamo o mišićima, ne težini odnosno kilogramima. Pored mišića, težinu dobivenu kroz tu sedmicu može činiti voda, masti ili glikogen. Ovdje ne pričamo o tim drugim komponentama. I, ovo je omjer koji možete očekivati u najboljim uvjetima. Što znači, idealna rutina treninga za izgradnju mišića uz ishranu, potrebna količina sna, odmora, oporavka, dosljednost, manjak stresa i tako dalje. Zapravo, kad je sve oko vas perfektno, ovo je omjer kako brzo možete očekivati da izgradite mišiće.

Još jednom, ovi brojevi su prosjeci. Neki mogu da ih nadmaše, a neki da ih nikad ne dostignu. Tačna količina mišića koju možete dobiti sedmično, mjesečno ili godišnje zasnovana je na individualnim faktorima koji su specifični samo za vas.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7641
26.11.2014 11:58:50   
Daliyah92
Hvala MicoTico. Bas sam o ovom razmisljala.
I ja sam pocela sa vjezbama, ali samo po 10 min dnevno, jer bi mi vise od toga bilo puno za pocetak.
Smanjila sam obroke i pijem zeleni caj, ne veceram, ali opet sam u plusu ove sedmice.
Jedino je dobro sto se osjecam malo laksom od kako sam pocela.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7642
27.11.2014 20:35:49   
ena23
delilay 92, kakve su ti to vjezbe od 10 minuta? zeno pa treba ti deset minuta samo da zagrijes tijelo da ne istegnes misice... nemoj se ljutiti, ne kritikujem, samo kazem da ako vec hoces da se kreces i vjezbas zaista trebas raditi malo duze a s manjim intenzitetom, inace ces samo dzabe istegnuti misice i bolit ce te.

evo prijelog, zaista ih nije tesko pratiti, uvjek daju i alternativu za pocetnike a vjezbanje ukljucuje i zagrijavanje i ohladjivanje da se ne bi povrjedila:
https://www.youtube.com/watch?v=istOU9nxhm8

i bas su zabavne, meni bas merak s njima raiti. ja sam pocela bas ösjecati"svoje tjelo od kako s njima radim, ono, kad hodam svjesnija sma kako hodam, kad sjedim svjesnija sam kicme i drzanja. osjecam s elijepo user posted image
hoc eli kile spasti vidjet cemo user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 7643
29.11.2014 10:55:50   
Daliyah92
Ma naravno da cu ja vjezbati i vise, ali moram postepeno jer ja nikako nisam bila u kondiciji.
I tih 10 min sto sam vjezbala, bilo mi je puno user posted image Sve da sam i htjela, nisam mogla noge vise micati.
Znam da sam jednom tako prenaglila i drugi dan se nisam mogla ni kretati kako treba a da ne pricam o vjezvama.
Ovako sam sebi odredila da postepeno idem, da ne bih ubrzo odustala.
Naravno, nisam ocekivala nikakav pomak od tih 10min. vjezbe.
Imam u planu da vjezbam svaki dan (ili najmanje 6 dana u sedmici), i to po najmanje pola sata dnevno.
Samo jos ne znam koje vjezbe da izaberem.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 7644
29.11.2014 11:10:06   
MicoTico
Daliyah, evo mog prijedloga. Npr. ove vježbe što Ena postavi. Radiš sve vježbe, ali manje ponavljanja. Kad na videu urade 10 ponavljanja, ti uradi 3-4-5, koliko ti već paše. Zagrijavanje i istezanje obavezno.

Neposredna veza do poruke: 7645
29.11.2014 11:28:08   
Daliyah92
Hvala user posted image Tako sam i radila. One vjezbe od Dzeme user posted image ako se sjeca neko.
On je pisao u svojoj knjizi da pocetnici trebaju odraditi (odredjene) vjezbe sa 2-3 ponavljanja, a ja sam ih radila samo jenom.
Zadnji put sam odradila 2 ponavljanja, i tako cu i nastaviti dok ne mognem vise.
Poslije toga cu naci vjezbe koje traju 30-40 min, i onda cu njih raditi.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7646
29.11.2014 12:10:11   
Edita1989
Hi..evo i mene....Nisam se javljala jer nemam Šta da prijavim ...Dima mi bila bolesna, pa onda ja, nisam bila nizasto...Evo ima 3 dana pazim na hranu max, izbacila sam slatko skroz...sretno namuser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7647
13.12.2014 14:20:14   
Daliyah92
user posted image
Da se malo javim user posted image Odradila sam prvi level Jillian Michaels 30DS, danas pocinjem drugi.
Jedno vijeme, prije pocetka vjezbanja , isla sam u plus.
Onda mozda sedmicu dana na potpuno istoj kilazi, iako sam pazila.
Sad je krenulo prema dole, 6 dana - 1kg. Da samo ovako nastavi.

Citala sam malo po netu, kad je najbolje vjezbati, pa kazu najbolje kad vama odgovara user posted image
Meni ujutro nikako ne odgovara, izgubim snagu. Tako i poslije podne. Najbolje mi je pred spavanje.

Ne planiram vjezbati samo tih 30 dana. Kad zavrsim, pocet cu neke intenzivnije vjezbe ako Bog da.

Neposredna veza do poruke: 7648
13.12.2014 20:13:45   
canim
Ja vam nemam sta pisati, samo da vam mahnem, iz navike user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7649
22.1.2015 0:11:06   
Evelinda
Evo i ja pokusavam da skinem par kilograma. Nekih 5 dana . Smanjila sam hljeb ,smanjila slatko i ono prezderavanje. Mada jedem nekoliko puta ali po malo

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *