[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.4.2012 22:24:37)

[Sadržaj poruke je obrisan]

enči80 -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2012 22:32:08)

IZVORNA PORUKA: reallove

-1,5 kg[sm=smiley1.gif]

ukupno -3,5 kg za 17 dana...

Svaka čast[sm=bravo.gif]...eh,i ja sam danas bila[sm=angel.gif] iako su iskušenja bila velika[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2012 22:38:11)

reallove [sm=bravo.gif]
oficijalno vaganje opet u ponedeljek, pa javite koliko ste izgubile ili dobile kg [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.4.2012 22:43:47)

Rekla mi je sveki da mi je sada super,da ne mrsam vise[sm=smiley36.gif]

Znaci ipak sam ja dobro,ali citam maloprije sweet baby,za mjesec -9 kg,pa rekoh,mogla sam ja i bolje[sm=smiley36.gif]

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2012 11:25:53)

joooooj zene ne nabijajte mi kompleks[sm=jezicek.gif]
Ja jedva malo jace od kile, al haj uhar...
kad ce vise breskva i lubenice, ove su mi jabuke i narandze dodijale.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.4.2012 20:10:02)

Pozdrav zenice..Niste mi nesto aktivne ovih dana[sm=smiley13.gif]

Ja sam danas opet hodala 40 min,malo me ledja bole,ali nadam se da ce proci

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 7:28:53)

IZVORNA PORUKA: reallove

Pozdrav zenice..Niste mi nesto aktivne ovih dana[sm=smiley13.gif]

Ja sam danas opet hodala 40 min,malo me ledja bole,ali nadam se da ce proci

Ja ne smijem ni pisati sta sve jedem i kad sve jedem [sm=smiley36.gif]
Nama tetke od mm dosle, s obzirom da ne zive u Bosni bit ce kod nas par dana i sinoc smo bili kod rodice od mm na veceri, joj zena svega spremila [sm=smiley9.gif] i tako ja fino vecerala, jedino sto se mogu pohvaliti da sam odbila da pojedem 2 kolaca nakon vecere, bila je torta i jabukovaca, ja pojela samo tortu [sm=smiley36.gif] eto toliko o mojoj sedmici, u ponedeljak vaganje, bit ce veselo [sm=jezicek.gif]

Selminja -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 9:58:40)

Canim, isto tako, jucer i prekucer vecere kod prijatelja, svega sam ja pomalo [sm=smiley36.gif] ako u ponedjeljak vaga bude pokazivala istu cifru bit cu zadovoljna.
ne znam za vas, meni je tesko odbiti veceru ili kolač u gostima [sm=jezicek.gif]

sweet insanity -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 10:55:00)

Ja se nadam sutra da ce vaga pokazati berem opet 60 [sm=smiley36.gif] Rođendan mi je bio u petak, jos nisam ni rodjendanske torte probala sto mi je mama moja draga napravila, al ostavila sam si komadic da ispostujem trud pa cu danas....

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 13:10:44)

Kod mene danas za dorucak activia,poslije ness 2 u 1..danas opet hodanje[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 13:13:02)

IZVORNA PORUKA: Selminja

Canim, isto tako, jucer i prekucer vecere kod prijatelja, svega sam ja pomalo [sm=smiley36.gif] ako u ponedjeljak vaga bude pokazivala istu cifru bit cu zadovoljna.
ne znam za vas, meni je tesko odbiti veceru ili kolač u gostima [sm=jezicek.gif]

Meni je iskeno glupo odbijati hranu u gostima, neko je ipak ulozio trud u to I ja sad da se prenemazem radi par zalogaja mi je bas ruzno a I uvijek mi naum padnu one Zene sto su stalno po nekim dijetama I nikad ne jedu u gostima, cuvaju se a uvijek imaju visak kilica jer je lakse u gostima odoliti hrani nego kuci. [sm=jezicek.gif] tako da ako budem puno hodala ima da budem bas bucka hehe

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 13:19:39)

Ja Sam vec 2 puta doruckovala, jednom izmedju 7-8 palentu s jogurtom s sjemenkama lana plus kafa sa mlijekom I secerom a drugi put u gostima oko 11 tu Sam jela svasta nesto [sm=jezicek.gif] sad cu malo voca I mogla bih kafu.

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 13:27:09)

Ma kod mene je isto grozno stanje. Dosla moja tetka iz Austrije, dosla od mm iz Slovenije. Slatkisa na sve strane, a mi jos djecice nemamo, pa nam jos uvijek raznovrsnih slatkisa donese, a samo za nas.
Uglavnom ako kg budu penjali krive su tetke. Eto da znate.[sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 13:44:10)

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Ma kod mene je isto grozno stanje. Dosla moja tetka iz Austrije, dosla od mm iz Slovenije. Slatkisa na sve strane, a mi jos djecice nemamo, pa nam jos uvijek raznovrsnih slatkisa donese, a samo za nas.
Uglavnom ako kg budu penjali krive su tetke. Eto da znate.[sm=jezicek.gif]

Oooo mlada,ima l` bujruma hehehe...
Tetke su sve krive!!!

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 13:51:25)

meni nesto nije ok sa stomakom, povracam od sinoc, vrti mi se, glava me boli... toliko sam umorna i nenaspavana, uopste ne mogu da jedem, bas sam lose....doruckovala sm pola kriske s argetom, jedino mi se na to nije povracalo...sad mislim staviti onu supu s horozom...od konkretne hrane ne mogu nista[sm=zmeden.gif][sm=smiley11.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 14:11:33)

IZVORNA PORUKA: animagical

meni nesto nije ok sa stomakom, povracam od sinoc, vrti mi se, glava me boli... toliko sam umorna i nenaspavana, uopste ne mogu da jedem, bas sam lose....doruckovala sm pola kriske s argetom, jedino mi se na to nije povracalo...sad mislim staviti onu supu s horozom...od konkretne hrane ne mogu nista[sm=zmeden.gif][sm=smiley11.gif]
Da nije kakav stomacni virus [sm=zmeden.gif] pa jedi sta mozes pomalo, bitno je da ne gladujes.

Mala Selma -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 14:15:20)

Ovu sedmicu sam bas brljavila[sm=smiley13.gif]mika mi je od slatkisa, keksa[sm=zmeden.gif]valjda sam se odvikla od tih namirnica i cisto sumljam da ce sutra biti pomaka u cm[sm=smiley13.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 14:15:34)

Selmy vidis kako nas jasmin razumije [sm=jezicek.gif] sve je to radi tetki I gostiju [sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 14:20:30)

Mala Selma nema veze hoce li biti pomaka na nize ili navise, bitno je da ne odustanemo I da smo dobili koju kilicu ili Koji cm vise, nema veze, iducu sedmicu cemo gledati da skinemo to I sve tako dok se kilice ne istope [sm=bravo.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 20:15:35)

IZVORNA PORUKA: canim

Selmy vidis kako nas jasmin razumije [sm=jezicek.gif] sve je to radi tetki I gostiju [sm=jezicek.gif]

Ja vas svim srcem razumijem.
Kod mene,osim tetki i gostiju,ima i ona:`Ma da se ne baci,grehota je`... hehehehe.

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 20:18:58)

Znas kako kaze jedan ciko: "Od stete se udebljah". A znas onu uzrecicu: "Steta baciti".[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

myb@by -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 20:20:39)

Mala Selma nema veze hoce li biti pomaka na nize ili navise, bitno je da ne odustanemo I da smo dobili koju kilicu ili Koji cm vise, nema veze, iducu sedmicu cemo gledati da skinemo to I sve tako dok se kilice ne istope [sm=bravo.gif]

Cure meni je moja trenerica rekla da organizmu trebaju 2,5 mjeseca da ubrza metabolizam. Može se desiti da 2,5 mjeseci ne gubimo na kilaži i onda da nakon tog vremena dosta izgubimo. Rekla mi je i da su centimetri važniji od kg. Nema odustajanja. Ja jedva čekam sutrašnje vaganje da vidim na čemu sam. [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 20:42:10)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja vas svim srcem razumijem.
Kod mene,osim tetki i gostiju,ima i ona:`Ma da se ne baci,grehota je`... hehehehe.

Sve od jazuka [sm=jezicek.gif] sto bi rekli.

Myb@aby ma metabolizam nemozes prevariti [sm=smiley36.gif] ceka on na sigurno da vidi jedes redovno ili ne pa se tek onda aktivira a razlika izmedju kg i cm je to sto npr kad se vjezba skupljas se [sm=smiley36.gif] tj misici ojacaju a samim tim otezaju a salo je rahat, svugdje ga ima [sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.4.2012 20:47:16)

I jos da kazem da mi je jako drago da se neko veseli sutrasnjem vaganju [sm=jezicek.gif] ja se bas i ne veselim [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (8.4.2012 23:10:41)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>