kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.3.2014 14:15:19)
|
Ninuska pa ti si super! Uh 4,5 kg je extra za mjesec! Svaka cast! Meni toliko treba da budem taman :) Ja ne jedem suho voce, ne volim ga pa ni jedem. Jesam dva, tri jutra probala suhe sljive, ono sto ide u vodu pa da se pojede ujutro radi stolice, ali mi nije pomoglo. Nisam imala stolicu redovnu...metabolizam se bas usporio bio, ali ovih dana se probudio :) dobro je sad, mislim da mi je limun u toploj vodi ujutro pomogao. Ja isto kupujem mlijecne proizvode sa minimalnim udjelom masnoce. Phuljice jedem sa mlijekom, a jogurt navece pijem za veceru, nevjerovatno je koliko me zasiti jogurt! Najbolja stvar koju sam jela u ovih mjesec dana je Dobra ovsena kasa sa cokoladom! Meni je to toliko ukusno da bih mogla svako jutro jesti! MicoTico na meni se toliko vidi taj 1 kg, kao da se salo istopilo samo u struku, gdje i jesam najdeblja. Ja glupaca uopste nisam razmisljala o pivu i njegovom sastavu, nego se fino skoro svaku noc nagradim barem jednim pivom. Djeca zaspu i onda mm i ja fino po pivu, ccccc sad kontam bolje da sam jela [sm=smiley36.gif]. Lakse mi se hljeba odreci nego pive [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|