ninuska -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.3.2014 9:30:48)
|
IZVORNA PORUKA: kaktuscic Hoce li se sa suncem probuditi malo i ova tema? Kad god zavirim niko nista ne pise. Ja sam nakon mjesec dana 1kg laksa :) Dosadilo mi vise birati hranu, ali ne odustajem!!! Pa zar je ovako tesko smrsati??? Skoro sve jedem bez hljeba, svaki drugi, treci dan pojedem krisku hljeba, ili neko tijesto, ali zaista malo, s obzirom koliko sam prije jela, ovo je bas nista... Pijem svaki dan po casu sirutke, zeleni caj, i dosta vode. Vise ne osjecam glad...komotno mogu da ne jedem po cio dan, ali naravno ne radim to. Samo ne znam kad ce ove kg krenuti dole jer zaista sam promijenila kompletnu ishranu i izbacila secer. Vidim ja da ima pomaka, ali jako sporo. Komotnija mi je odjeca, lijepo se osjacam, samo me nervira sto tako sporo ide!!! Ovih dana sam skontala da se i alkohol broji u kalorije :))) na to sam totalno bila zaboravila, a cesto navece popijem pivo [sm=smiley1.gif] jos i to kad izbacim komotno mogu zivjeti ko u ratu [sm=smiley36.gif] Evo, ja sam tacno mjesec i dan na dijeti. Smrsala jesam ( oko 4,5 kg) ali bih trebala jos...bar stomak tj salo [sm=smiley36.gif]. Za dorucak pojedoh dvije kasike zobenih pahluljica sa jogurtom 0,1 mm. Izbaci suho voce ako ga jedes, ono ti je puno secera, a i alkohol..pa bas piva [sm=smiley1.gif]. Ja recimo kupujem sve mlijecne proizvode sa min masnoce, masne dijelove mesa ne jedem, kozicu sa piletine ( nekad se otimala), slatkise ne, pite ne...bar ne jos...
|
|
|
|