|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.2.2014 14:38:58   
kaktuscic

IZVORNA PORUKA: canim

http://bootcamp.ba/9-razloga-zasto-ne-vjezbati/ user posted image

Ja bih nasla jos 99 samo da ne vjezbam user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6901
25.2.2014 14:43:24   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Canim, ides li na onaj Mummy and me workout? user posted image

Ovaj mjesec sam bila van Bih oko 15 tak dana tako da nisam isla user posted image ali sam se cula sa njima i javila im da dolazim od marta, kazu da onaj termin u subotu hoce da pomjere, pa ce javiti.
Jesi ti isla, kako je bilo, bas me zanima? Kako djeca reaguju

Ja idem srijedom. Subota mi nikako ne odgovara. A djeca smetaju. user posted image user posted image

Interesantno je. Zabavno. Iako nije preintenzivno, meni je taman. user posted image A ja sve gledam zene koje su dosle i razmisljam da li si ti jedna od njih. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6902
28.2.2014 10:33:01   
anitaa
poslije ovih sniženja i silnih proba, skontah da je ovo prava tema za mene... 73 kg na 170 nije baš dobro, ali me više brine stomak... znam - izbacitii slatkiše, sokove, peciva, , evo već 4,5 dan jedem pahuljice za doručak, ručak voće, na kraju radnog vremena i večera šta ima, ali ipak manje nego do sad. čak ovih dana i o kelju razmišljam (smutiuser posted image ), pa vidjećemo na šta će izaći... 

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 6903
28.2.2014 11:12:38   
canim

Canim, ides li na onaj Mummy and me workout? user posted image

Ovaj mjesec sam bila van Bih oko 15 tak dana tako da nisam isla user posted image ali sam se cula sa njima i javila im da dolazim od marta, kazu da onaj termin u subotu hoce da pomjere, pa ce javiti.
Jesi ti isla, kako je bilo, bas me zanima? Kako djeca reaguju

Ja idem srijedom. Subota mi nikako ne odgovara. A djeca smetaju. user posted image user posted image

Interesantno je. Zabavno. Iako nije preintenzivno, meni je taman. user posted image A ja sve gledam zene koje su dosle i razmisljam da li si ti jedna od njih. user posted image

Vidimo se aBd u srijedu, ja jedva cekam, bas se radujem treningu, vidjela sam snimke na njihovoj stranici djeluje mi interesantno, ma ni ja trenutno necu nikakav intezivan trening vec cisto radi kondicije, nadam se da ce se mojoj curici svidjeti user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 6904
28.2.2014 11:22:44   
anitaa
Je li Mummy and me workout isključivo za djecu od 3 godine, ima li manje djece? rado bi otišli, ali nam fali još pola godine..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6905
28.2.2014 11:28:51   
canim

IZVORNA PORUKA: anitaa

Je li Mummy and me workout isključivo za djecu od 3 godine, ima li manje djece? rado bi otišli, ali nam fali još pola godine..

Jeste od 3 godine, ali najbolje da pitas dali ce dozvoliti.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 6906
28.2.2014 11:29:58   
MicoTico
Svaka vam čast za to vježbanje sa djecom, mene bi smorilo, a ništa vježbati ne bih mogla.
Ja volim sama sve odraditiuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6907
28.2.2014 11:32:41   
canim
Ma mojoj ce sigurno biti zanimljivo jer ce biti jos djece, uostalom za njen uzrast nema nikakva fizicka aktivnost, sve krece uglavnom od 4 godine tako da je dobro i za nju a Boga mi i za mene user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6908
28.2.2014 12:38:41   
anitaa
meni se čini da svašta nešto ima tek od 3 godine, tako da planiramo na workout ili s 3 ili prije...samo se nadam da me stvarnost (što se tiče normalnog vježbanja) neće ubiti u pojam, još kad pomislim -ja nekad davno dugo išla na tae-bo...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6909
28.2.2014 12:59:30   
canim
Ne znam, ja nisam nasla nikakvu aktivnost osim igraonice za iznad 3 godine, sve sto sam se raspitivala je iznad cetiri godine, tipa klizanje, gimnastika i slicno.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 6910
28.2.2014 13:07:28   
anitaa
ima, ne znam sad napamet, čini mi se jazz-dance na grbavici, Mala muzička radionica (nama skroz blizu, ali džabe), zar nisu klizanje i plavanje isto mogući s 3?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6911
28.2.2014 13:21:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

Mrsavice,kako ide...Jos malo aBd,pa eto i mene user posted image

Vidi nje, jesi jedva cekala da se prijavis...priznaj user posted image ima da nas sve prestignes u mrsanju user posted image
user posted image jesam bogami user posted image

Ne mogu sada jos,bar dok dojenje krene kako treba,onda,eto me aBd user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6912
28.2.2014 13:51:09   
canim
Reallove vjerno te cekamo user posted image

anitaa, klizanje nije dobro ranije zbog zglova, pogotovo moja pahuljica, bile bi joj klizaljke preteske a i cini mi se da su zene na drugoj temi pisale o klizanju preporuke od 4 ili 5 god, u svakom slucaju ne dolazi u obzir ranije, za plivanje ne znam, nisam se ni interesovala, ne privlaci me, jazz ples i slicne stvari nebih, ima balet od 3 godine a o tome sam ozbiljno razmisljala ali ni to mi nije bas leglo, zbog onog dizanja i stajanja na prstima, iako su meni balerine preslatke...i tako....za pocetak idemo sa moomy & me workout-om a aBd naredne godine ako izrazi zelju moze jos dodatno negdje samostalno ici.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6913
10.3.2014 22:48:39   
kaktuscic
Hoce li se sa suncem probuditi malo i ova tema? Kad god zavirim niko nista ne pise.
Ja sam nakon mjesec dana 1kg laksa :) Dosadilo mi vise birati hranu, ali ne odustajem!!! Pa zar je ovako tesko smrsati???
Skoro sve jedem bez hljeba, svaki drugi, treci dan pojedem krisku hljeba, ili neko tijesto, ali zaista malo, s obzirom koliko sam prije jela, ovo je bas nista... Pijem svaki dan po casu sirutke, zeleni caj, i dosta vode. Vise ne osjecam glad...komotno mogu da ne jedem po cio dan, ali naravno ne radim to. Samo ne znam kad ce ove kg krenuti dole jer zaista sam promijenila kompletnu ishranu i izbacila secer. Vidim ja da ima pomaka, ali jako sporo. Komotnija mi je odjeca, lijepo se osjacam, samo me nervira sto tako sporo ide!!!
Ovih dana sam skontala da se i alkohol broji u kalorije :))) na to sam totalno bila zaboravila, a cesto navece popijem pivo user posted image jos i to kad izbacim komotno mogu zivjeti ko u ratu user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6914
11.3.2014 0:25:50   
makkica
Drage zenice, ja zelim da se aktivno prikljucim temi ::)

Imam 75kg, a visoka sam 165cm. Nikako da skinem kile od poroda, mislim iskreno i ne trudim se vec stalno nalazim izgovore :)

Zadnjih mjesec dana tragam po netu nacine kako smrsati i to je sve sto se tice mog truda :) user posted image

Međutim blizi se ljeto tako da je krajnje vrijeme za akciju :)

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 6915
11.3.2014 8:55:13   
anitaa
ja sam se poslije poroda zalijepila za 80 i nešto kg i nikako sletiti, dojila, pa ono trebam i kaloričnije...e, onda kad sam S. počela uvoditi čvrstu hranu, fino napravim veću količinu, što ostane od bebe pojedem, nije mi bilo mrsko mm-u posebno, u to došlo i fino vrijeme i sleti ja na 70 i nešto, kojih se i sad (nažalost) poslije 2 godine vjerno držim, možda imam i koji kg više nego tad, i curi se proširili horizonti u ishrani, user posted image ... 

(odgovor članu makkica)
Neposredna veza do poruke: 6916
11.3.2014 9:30:48   
ninuska

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Hoce li se sa suncem probuditi malo i ova tema? Kad god zavirim niko nista ne pise.
Ja sam nakon mjesec dana 1kg laksa :) Dosadilo mi vise birati hranu, ali ne odustajem!!! Pa zar je ovako tesko smrsati???
Skoro sve jedem bez hljeba, svaki drugi, treci dan pojedem krisku hljeba, ili neko tijesto, ali zaista malo, s obzirom koliko sam prije jela, ovo je bas nista... Pijem svaki dan po casu sirutke, zeleni caj, i dosta vode. Vise ne osjecam glad...komotno mogu da ne jedem po cio dan, ali naravno ne radim to. Samo ne znam kad ce ove kg krenuti dole jer zaista sam promijenila kompletnu ishranu i izbacila secer. Vidim ja da ima pomaka, ali jako sporo. Komotnija mi je odjeca, lijepo se osjacam, samo me nervira sto tako sporo ide!!!
Ovih dana sam skontala da se i alkohol broji u kalorije :))) na to sam totalno bila zaboravila, a cesto navece popijem pivo user posted image jos i to kad izbacim komotno mogu zivjeti ko u ratu user posted image

Evo, ja sam tacno mjesec i dan na dijeti. Smrsala jesam ( oko 4,5 kg) ali bih trebala jos...bar stomak tj salo user posted image .
Za dorucak pojedoh dvije kasike zobenih pahluljica sa jogurtom 0,1 mm.

Izbaci suho voce ako ga jedes, ono ti je puno secera, a i alkohol..pa bas piva user posted image . Ja recimo kupujem sve mlijecne proizvode sa min masnoce, masne dijelove mesa ne jedem, kozicu sa piletine ( nekad se otimala), slatkise ne, pite ne...bar ne jos...

Neposredna veza do poruke: 6917
11.3.2014 9:41:14   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: kaktuscic

............
Vidim ja da ima pomaka, ali jako sporo. Komotnija mi je odjeca, lijepo se osjacam, samo me nervira sto tako sporo ide!!!
............

Nisi nešto izgubila u kg, ali koliko sam te skontala izgubila si u centimetrima. Meni je to važnije. Znala sam sa trenutnom kilažom puno deblje izgledati. Tako da user posted image  za gubljenje centimetara.

A alkohol i kalorije , to ti je katastrofa. Pivo koje ima kvasac u sebi ti je dno za liniju.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 6918
11.3.2014 9:45:30   
makkica
anitaa, blago ti se,... ja sam se prijavila za projekat briga o sebi - zadovoljna mama, pa cemo vidjeti da li ce imati efekta, a sto se setnje tice, sada ce lijepo vrijeme pa se nadam da cu setajuci potrositi kalorije :)

a inace MM i ja volimo talijansku hranu, a ona je bas kaloricna, tako da tesko da ukoliko ne promjenim ishranu, da cu sa ovim nacinom ishrane uz fizicku aktivnost nesto sletiti.....

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 6919
11.3.2014 9:59:09   
anitaa
i ja sam se prijavila, iako sam bila na cenat da odem sama na tae-bo, (dugo sam trenirala, i to kad mi je stomak bio kao u djevojčice, super je tae-bo za trup, a sad mi je baš stomak sporan)...šta ću, još uvijek mi je ipak draže s curicom, bez obzira na rezultate..nisam se vagala, ali pomjeraju se fino rupe na kaišu od kad doručkujem voćne pahuljice, "ručam" (pred kraj radnog vremena) brdo voća, a večeram skromno, u malom tanjiriću, ako zapne opet voća nadodam i to je to...

(odgovor članu makkica)
Neposredna veza do poruke: 6920
11.3.2014 11:26:01   
makkica
anitaa I ja sam nekada isla na Tae-bo (kod Mikija u Hrasnom) bila sam zadovoljna, ali hajde da pokusam i ovo, ako mi ne bude odgovaralo, opet cu na Tae - bo. U kojoj si ti gruppi, jel' pocinjes i ti veceras?

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 6921
11.3.2014 11:38:27   
anitaa
ne mislim, pošto su rekli da će me zvati...i ja sam mislila na tae-bo kod Mikija, najbliže mi je (kontala sam jednom sedmično, a mm me nagovara, ma samo idi dva put user posted image )

(odgovor članu makkica)
Neposredna veza do poruke: 6922
11.3.2014 11:42:33   
makkica
A cek, jel' se ide na vjezbe sa bebacem ili sama? heheh, ja sam nekada skoro svaki dan :)

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 6923
11.3.2014 11:48:06   
anitaa
ovdje se ide s bebama, i dosta meni jedan radni dan, a kod Mikija bi išla sama (mislim, bez bebe) koliko sam skontala plaća se 50 KM,  možeš ići koliko hoćeš, ali me mm zeza da nema efekta od jednog dana..i ja bi prvo ovdje, pa ćemo vidjeti za dalje..

(odgovor članu makkica)
Neposredna veza do poruke: 6924
11.3.2014 11:53:07   
makkica
znam da se kod Mikija ide bez bebe, ista sam takva, najradije bi nijednom sedmično, ali bliži se ljeto... a od jednom ne vjerujem da bi stvarno imala efekta, mozda bi jedino savjest bila cista, kao vjezbas, hehhe :)

nisam znala da su u pitanju zajednicke vjezbe sa bebama :) pitam se na sta li ce to liciti ??? hahah, sa mojom malon nemirnom bebicom :)
taman sam zaposlila supruga za cuvanje vecras :P

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 6925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *