|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
16.1.2014 12:39:27   
Lulu_08
Malo sam bila odsutna, malena imala ospice pa onda frka trka posao ovo ono.

Elem, pored zumbe sam po savjetu kolegice sa nutricionističkom pozadinom izmijenila raspored jelovnika i evo me na 66kg hB, krenulo je dole!

user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6826
17.1.2014 9:27:04   
veki_aki
ej mrsvaice moje!Kako su bili ovi praznici i zderancija uveliko, ja sam katastrofa, samo se srecom jos ne vidi na meniuser posted image ja nikako da se prebacim na neku normalnu prehranu, ne mora biti dijetalna samo da nije ovako milijon kalorija bezveznih dnevno, srecom jos me vjezbe drze, pa koliko toliko.Nista moram se uozbiljiti, zadala sam sebi da svaki mjesec mrsam po kilu, i tako do kraja ljeta cu doci na zeljenu kilazu.Nek kraj janura bude sa 66 dok malo dodjem sebi, a onda krecem zaoprave, pa bi na more trebala otici sa 60, a onda jos 2 kg i meni super.E sad samo da je sprovesti ovaj plan...Sweet in. kako mala, jel sad bolje?
Ajmo mrsavice, zivlje,zivlje!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6827
23.1.2014 11:02:31   
jaculi
Evo doceka i mene ova tema,nazalost a sve sam se nadala da ce na porodu malo vise otici ili kako su me ostali tjesili,sta se sekiras,spast ce to samo...ahaaaaa..evo 42 dana od poroda pa ne spada..
Na porod sam otisla sa 80kg a sada imam 72..nikad nisam imala vise od 65kg,a najbolje izgledam sa 62,to je po meni,neka moja idealna kilaza sto znaci da bih trebala skinuti 10kg..inace sam 167cm visoka ( niska ) user posted image
Citam vas da vidim kako vi uspijevate i nadam se da ce tema postati ponovo malo aktivnijauser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6828
23.1.2014 11:30:33   
Misty_mama
Draga Jaculi, 42 dana i nije tako dug period da bi očekivala neke prevelike rezultate... Uostalom, znaš da nismo svi isti, neko mrša brže, neko sporije, neko nikako... U svakom slučaju, bolje je da to ide postepeno i lagano... Bolje za tebe, a i za bebu... Ja sam tek nakon godinu dana mogla reći da sam ok (mada su neki rekli da je i pretjerano), ali se zaista nisam pretjerano forsirala, jela sam kvalitetno, zbog dojenja, a (nažalost) nisam ni pretjerano vježbala... Posveti se svojoj bebici, i vjeruj mi, kad ne budeš puno razmišljala o kilogramima najbrže će otići... Mislim da je prerano da razmišljaš o nekakvim dijetama ili ekstremnim vježbanjima, koji bi doveli do bržeg gubitka... Kako god, želim ti puno sreće user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 6829
23.1.2014 12:39:05   
azra I ADI
E nek smo se malo probudile, mene je ovo zatišje na temi ponovo vratilo na 58 kg, nisam nikako zadovoljnauser posted image
Jaculi-samo polako, daj si malo vremena, prerano ti je da se bacaš na neke dijete...
Sretno nam svima u borbi s kilogramima!

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 6830
23.1.2014 14:15:33   
jaculi
Ma znam da je jos rano..da dojim ne bih ni razmisljala o kilama ali posto mi je nestalo mlijeka,nazalost,mogu malo voditi racuna o ishrani ali lako je to reci.Najvise me cudi sto jedva i stignem jesti od bebe ali mislim da me najvise zezne sto pojedem neki slatkis koji ce me odrzati u zivotu dok ne spremim nesto za pojest.Ali eto nama proljeća pa cemo se baciti na setnje sa dječicom.
Azra a zasto zelis smrsati?58kg je lijepa kilaza,da je meni takouser posted image koliko si visoka?

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 6831
23.1.2014 14:59:07   
canim
jaculi neka 3 mjeseca ti treba max da izgubis 15ak kila sto si dobila u trudnoci tako da ces te kg sigurno izgubiti i bez nekog napora...problem je jedino ako si dobila preko 15kg to ide malo teze, ali i to mozes ishranom regulisati nakon tog perioda.

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 6832
23.1.2014 18:57:30   
azra I ADI
Jaculi, ako ne dojiš onda se polako možeš posvetiti sebi i regulisanju te težine. Ja sam visoka nekih 166-167 cm, a sve zavisi od građe tijela.Najzadovoljnija sam svojim izgledom sa nekih 56 kg, ali evo već par mjeseci vučem ove 2-3 kilice, nemam nešto motivacije da ih se riješim.

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 6833
23.1.2014 19:02:11   
MicoTico
Meni najbolje "stoji" 54-55 kg. Što se tiče visine, donedavno sam bila uvjerena da sam 167 cm, ali na sistematskom se mjerila i 168 cm mi pokazalo. Baš sam se obradovala za taj 1 cmuser posted image
Sad sam na 57 kg.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 6834
23.1.2014 19:41:00   
azra I ADI
Neki dan sa mužem gledam snimak sa mora od pretprošle godine kada sam imala 54,5 kg, on kaže da sam premršava, a meni super, ali eto ja bih i sa 56 bila zadovoljna!

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6835
23.1.2014 19:43:52   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Neki dan sa mužem gledam snimak sa mora od pretprošle godine kada sam imala 54,5 kg, on kaže da sam premršava, a meni super, ali eto ja bih i sa 56 bila zadovoljna!

Ma nihovo mišljenje ne treba uzimati u obziruser posted image .
Meni mm kad kaže u kom sam mu periodu bila najzgodnija(naravno u najdebljem izdanju) ja bih se kilnulauser posted image
A i ovako, kad komentarišemo neke glumice, pjevačice, njemu su najzgodnije one najguzatije, da izviniteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6836
23.1.2014 19:45:43   
canim
I ja sam visoka 168 i najzadovoljnija sam bila sa kilazom od 53-58 kg, ali tu brojku nisam vidjela malo vise od 5 godina user posted image

Neposredna veza do poruke: 6837
23.1.2014 19:53:56   
MicoTico
Ja ću pokušati i ovo , pa vam javim utiske. Možda na sljedećem sistematskom porastem još malouser posted image
http://uspesnazena.com/lepota-i-zdravlje/lezite-i-izgubite-centimetre-u-struku-ispravite-drzanje-i-narastite-fantasticna-japanska-metoda/

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6838
23.1.2014 19:56:38   
canim
Moram se i ja izmjeriti nisam od srednje skole, mozda sam porasla user posted image a micotico dobra ti ova metoda to taman za nas koje ne vjezbamo user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6839
23.1.2014 20:00:10   
reallove
Moja ekipa jos na broju,neka vas jos malo,pa cemo opet zajedno aBduser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6840
23.1.2014 21:08:14   
azra I ADI

IZVORNA PORUKA: canim

I ja sam visoka 168 i najzadovoljnija sam bila sa kilazom od 53-58 kg, ali tu brojku nisam vidjela malo vise od 5 godina user posted image

Zar toliko dugouser posted image
Sad će proljeće, aktivirati ćemo se mi uskoro..
Pozdrav za sve, a posebno starije članice-Canim, Reallove i MicoTico!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6841
23.1.2014 22:10:42   
canim
Ja aBd od februara krecem na onaj aerobic mama i dijete bujrum ko hoce, taman da mi se cura malo iskace a i ja se drugacije nebih nakanila...helem valjda bude kakvog efekta user posted image

< Poruku je uredio canim -- 23.1.2014 22:14:28 >

Neposredna veza do poruke: 6842
23.1.2014 22:15:49   
reallove

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 6843
23.1.2014 23:10:46   
minie

Ja aBd od februara krecem na onaj aerobic mama i dijete bujrum ko hoce, taman da mi se cura malo iskace a i ja se drugacije nebih nakanila...helem valjda bude kakvog efekta user posted image

I ja bih tu, ali procitah da samo djeca starija od 3 god mogu :( A definitvo se moram i ja aktivirati, uh vec 20 dana se ne usudjujem stati na vagu.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6844
24.1.2014 12:24:28   
MicoTico

user posted image

Neposredna veza do poruke: 6845
   [Obrisana poruka]
24.1.2014 12:45:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 6846
24.1.2014 15:49:28   
Daliyah92
Drago mi je da je tema opet aktivna user posted image

Probacu i ja ovu japansku metodu. Bas mi treba da izgubim u struku a i da malo porastem.
Samo ne razumijem, to se radi svaki dan po 5 min., koliko dana? Kad bi se mogli ocekivati rezultati?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6847
25.1.2014 21:26:28   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja ću pokušati i ovo , pa vam javim utiske. Možda na sljedećem sistematskom porastem još malouser posted image
http://uspesnazena.com/lepota-i-zdravlje/lezite-i-izgubite-centimetre-u-struku-ispravite-drzanje-i-narastite-fantasticna-japanska-metoda/

Evo me odmah s utiskom, mene zglobovi na nogama rasturaju ovako ležeći. Baš me bole. Jedva dočekala da istekne 5 minuta.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6848
25.1.2014 22:21:13   
canim
Joj ja jedva cekam aerobic sa mojom curom user posted image bit ce zabavno

Micotico nije onda to za mene user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6849
25.1.2014 23:41:10   
Neca xxx

Joj ja jedva cekam aerobic sa mojom curom user posted image bit ce zabavno

Micotico nije onda to za mene user posted image

Canim, i ja sam kupila onaj kupon za sebe i svoju djevojcicu. Vidimo se. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  272 273 [274] 275 276   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *